woensdag 28 juni 2017
U bevindt zich hier:
Deel dit artikel op:
    » Home    » Nieuws    » Sportief Presteren Positief Scoren

Sportief Presteren Positief Scoren

Tijdens de medewerkersavond van VVS'46 op 29 maart 2014 heeft Nico Rijkhof kort uitleg gegeven over de visie van VVS'46. Het gaat hier om Sportief Presteren en Positief Scoren op ieders niveau. Op deze pagina treft u voorbeelden van Sportief Presteren en Positief Scoren.

zaterdag 15 november 2014

E1 genoot van wedstrijd bij HOSVVandaag speelde HOSV PG1 tegen VVS’46 E1 een vriendschappelijke wedstrijd op de velden van HOSV in Opmeer. Beide teams genoten van elkaars spel en de  toegestroomde toeschouwers genoten duidelijk van het vriendelijke spel en het onderling respect. De blijdschap was van de gezichten af te lezen  als er weer gescoord werd. Dit noemen wij oprecht sportief presteren positief scoren.  Een mooie samenwerking tussen HOSV en VVS’46. Druk op lees verder voor het verslag en de groepsfoto.

Lees verder »

zondag 9 november 2014

Actie voor KiKa levert 300 euro opDe meiden van de MC1 waren er vandaag vroeg bij op het terrein van VVS'46. Ze verkochten weer eigen gebakken taarten voor KiKa in de kantine van VVS. Net als andere jaren zet de MC1 zich in voor KiKa en dit jaar hebben zij zich als doel gesteld €2500,- in te zamelen gedurende het voetbalseizoen. De actie van vandaag heeft ze 300 euro opgeleverd. Wil je ook doneren ga dan naar de site van Sport voor KiKa van de MC1.

donderdag 30 oktober 2014

D2 scoort positiefVVS'46 heeft Sportief Presteren Positief Scoren hoog in het vaandel staan. Onze D2 weet hier op juiste wijze invulling aan te geven als het gaat om Postief Scoren. Vol respect geven onze mannen tegenwoordig nu ook voor de wedstrijd een hand aan de tegenstander. Dit gebeurt nadat de scheidsrechter de spelerspassen heeft gecontroleerd. Ook zonder spelerspassen kan hier natuurlijk gehoor aan gegeven worden als de coaches van beide partijen dit even met elkaar afstemmen. Zou het niet mooi zijn als meerdere teams van VVS'46 dit oppakken.

Lees verder »

dinsdag 27 mei 2014

VVS'46 doorbreekt dementie taboeBijna iedereen krijgt er op een of andere manier mee te maken: dementie. Ook binnen het vrijwilligerskorps van VVS’46. Om te leren hoe hier het beste mee om te gaan waren maandagochtend Addy de Mooy, dementieconsulent en casemanager Tini Eikenaar van hulpverleningsorganisatie Geriant uitgenodigd. Zij legden de kenmerken van dementie uit en gaven tips hoe hier het beste mee om te gaan: Wees alert, geef duidelijke instructies en heldere, niet te ingewikkelde opdrachten. Ook humor is een goede manier om hier mee om te gaan; reageer vooral niet te krampachtig. Ook adviseerden ze om dementerenden zo lang mogelijk bij het vrijwilligerswerk te betrekken. En dat zijn we zeker van plan. Al met al een zeer informatieve ochtend die door ongeveer 25 mensen bezocht werd en die een duim omhoog opleverde in het NHD.

Lees verder »

zaterdag 17 mei 2014

MC1 aanwezig bij opnames televisieshow KiKaAfgelopen donderdag is onze MC1 samen met twee andere KiKa-teams uit Blokker (meisjes hockey C1) en Warmenhuizen (competitiegenoot Vios-W MC1) aanwezig geweest bij de opnames van de televisieshow Samen tegen Kinderkanker. Met een touringcar reden ze einde middag samen naar Aalsmeer. Vios-W mocht in de uitzending vertellen wat ze hebben gedaan voor KiKa. Onze meiden keken naar de opnames en waren getuige van de vaak emotionele verhalen en bekende Nederlanders die zich samen met jonge toptalenten inzetten om meer onderzoek naar kinderkanker mogelijk te maken. Op deze manier kan de genezingskans in 2025 naar 95% vergroot worden. Op woensdag 21 mei wordt de televisieshow om 21.20 uur uitgezonden op Nederland 1. Klik op lees verder voor het hele verhaal.

Lees verder »

 

Websponsors VVS'46

De Gemeenschapsveiling
Nibo Handelsonderneming
Bouwbedrijf Frans Dekker
Kuiper Sportprijzen
MKB Administraties
Vema Autoverhuur
Smallsteps
Houters Hout
Handelsonderneming Beerepoot
De verhuisspecialist
Koopman Autoservice
't Wuiver Uw Slager
Bloembinderij De Kaag
Woonstudio Boon
Reisbureau Opmeer
zorgcafe Koetje
Berend botje
GSE Automatisering
Fiets.com Wormerveer
FBCS
Huijberts Gevelbouw
Mooibijhaar
Filmmacht
Dexter interieurbouw
Autoservice Cok
VCO
Blokdijk automobielen
Hooijberg
Trainen Met Aaron
Taams Makelaardij Hoogwoud
Enorm Groot
Autobedrijf Gerard Mooij