donderdag 17 augustus 2017
U bevindt zich hier:
Deel dit artikel op:
    » Home    »     » Regiokampioenschappen VVS JO13 Zaal

Regiokampioenschappen VVS JO13 Zaal

Midden in de meivakantie vertrok de helft van de Zaal JO13-1 samen met de helft van Zaal JO13-2 naar Amsterdam om daar als een team te strijden tegen andere zaalteams die in hun poule kampioen zijn geworden. In de poule troffen ze Limmen JO13-1, Zwaag JO13-2 en Reigerboys M13-1. Een aantal van deze teams zijn we al in de diverse competities tegengekomen.

De jongens van Limmen JO13-1, die toch een klasse hoger spelen, zijn nieuw voor ons en treffen we voor de eerste wedstrijd. De spelers van VVS’46 zitten (nog) niet goed in het spel en de wedstrijd wordt met verlies afgesloten. In de tweede wedstrijd wordt gespeeld tegen Zwaag JO13-2. Een leuke gelijkwaardige pot die we met een kleine winst mogen afsluiten. Dan nog de wedstrijd tegen Reigerboys MO13-1. De meiden doen niet onder aan de jongens en begonnen sterk. Toch wisten ze geen punt te maken. VVS’46 kwam steeds beter in het spel en konden met winst op zak de finale wedstrijd in om de eerste en tweede plaats tegen Limmen JO13-1.

En een finale wedstrijd was het! Een spannende wedstrijd en behoorlijk gelijkwaardig tot het einde aan toe. Met een 0-0 stand werd er afgeteld tot de zoemer ging.

Limmen mocht beginnen met de strafschoppen. Het werd 1-0, 1-1, 2-1, bleef 2-1 voor Limmen en toen maakte Limmen de 3-1. Limmen JO13 kampioen. VVS’46 JO13 een mooie tweede plek.

Jongens, jullie mogen trots zijn op zo’n mooie finale wedstrijd tegen jongens die op het veld in de Hoofdklasse spelen. Keurig gedaan!

 

Websponsors VVS'46

FBCS
Blokdijk automobielen
Vema Autoverhuur
Autoservice Cok
Handelsonderneming Beerepoot
MKB Administraties
Kuiper Sportprijzen
GSE Automatisering
Mooibijhaar
Reisbureau Opmeer
Koopman Autoservice
Fiets.com Wormerveer
Enorm Groot
De verhuisspecialist
't Wuiver Uw Slager
Nibo Handelsonderneming
Hooijberg
Huijberts Gevelbouw
De Gemeenschapsveiling
Bloembinderij De Kaag
Filmmacht
Houters Hout
Bouwbedrijf Frans Dekker
Taams Makelaardij Hoogwoud
Berend botje
VCO
Dexter interieurbouw
Smallsteps
Autobedrijf Gerard Mooij
zorgcafe Koetje
Woonstudio Boon
Trainen Met Aaron