zaterdag 19 augustus 2017
U bevindt zich hier:
Deel dit artikel op:
    » Home    » Onze mensen samen VVS

Onze mensen samen VVS

VVS'46 heeft ruim 550 leden, deze leden brengen familie en vrienden mee naar de vereniging. Samen zijn dit misschien wel 2000 mensen die geregeld bij VVS'46 komen. VVS'46 wil graag dat deze mensen zich thuis voelen bij onze vereniging. Via deze pagina willen we op regelmatige basis individuen of groepen mensen die VVS'46 een warm hart toedragen aan u voorstellen. Dit kunnen vrijwilligers, familie, supporters of andere mensen zijn die geregeld bij VVS'46 aanwezig zijn. De volgende keer als u bij VVS'46 komt hopen wij dat u in de loop der tijd meer en meer mensen zult kennen en dat u zich daarmee meer thuis voelt. Heeft u ideeën welke mensen wij in deze rubriek moeten opnemen of wilt u zelf een stukje schrijven mail dit dan naar Arjan Blom.

maandag 8 mei 2017

Drievoudig contractondertekening Vanavond werden er 3 contracten ondertekend bij VVS'46 voor het seizoen 2017-2018. Nick Post (midden) tekende zijn contract als Technisch Jeugdcoordinator, René Kool (links) tekende zijn contract als trainer/coach voor de JO17 en Nico Appelman (rechts) tekende zijn contract als trainer/coach voor de JO19. Wij wensen Nick, René en Nico veel succes.

Lees verder »

zondag 7 mei 2017

Michel Oud neemt afscheid van VVS1Michel Oud heeft vandaag officieel afscheid genomen van VVS1. Dit deed hij voorafgaand aan de wedstrijd tegen Kampioen Grasshoppers. Helaas kon Michel in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen niet tot scoren komen en werd het eerste ook met 0-2 verslagen door het betere Grasshoppers. Michel blijft tot het eind van het seizoen nog wel bij VVS 1 spelen, maar zal daarna voor een lager team uit gaan komen. Hij blijft dus gewoon voetballen bij VVS'46.

vrijdag 24 maart 2017

Trainer/coach B-junioren René KoolTerwijl alle elftallen met dit lekkere weer nog volop met hun competities bezig zijn, is het bestuur van VVS'46 al weer druk in de weer voor het seizoen 2017/2018. Voor komend seizoen keert René Kool uit Wognum terug op het oude nest. Nadat hij eerder VVS 2 naar het kampioenschap heeft geleid, zal hij komend seizoen de B-junioren onder zijn hoede nemen. Na de 'Lees verder' stelt hij zich voor.

Lees verder »

maandag 6 maart 2017

Jaap Groot vrijwilliger van het jaarAfgelopen zaterdag 4 maart is Jaap Groot uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar tijdens de geslaagde medewerkersavond. Druk op lees verder om de lange lijst van activiteiten van Jaap te zien. Het is dan ook niet vreemd dat het bestuur, Jaap uitgeroepen heeft tot vrijwilliger van het jaar, al had Jaap zelf het al 13 jaar eerder verwacht.

Lees verder »

zondag 26 februari 2017

Stefan Dol terug op het oude nestStefan Dol keert terug naar VVS’46. Na 10 jaar lang het rood/wit van Hollandia te hebben verdedigd, speelt hij volgend jaar weer voor de oranjebrigade.  In de zaal vervolgt hij dan zijn carrière bij FC Marlene. Stefan speelde tot 2007 in de jeugd van VVS’46, waarna hij de overstap naar Hollandia maakte.  Enkele jaren geleden startte hij met succes zijn eigen voetbalschool.  Vorige week meldden we al dat hij ook de jeugd van VVS gaat trainen. Deze uitbreiding van activiteiten maakt dat Stefan eerder dan verwacht weer terugkeert op het oude nest. Welkom terug!

zaterdag 18 februari 2017

Stefan Dol gaat jeugd van VVS'46 trainenWij zijn als vereniging erg blij te kunnen melden dat Stefan Dol vanaf het voetbalseizoen 2017/2018 de trainingen op de woensdagmiddag op zich zal nemen voor de jeugd van VVS’46. De trainingen op de woensdagmiddag zal Stefan uiteenzetten met hulp van paar enthousiaste ouders/stagiaires. Stefan zal daarnaast ook weer de leiding hebben over een eigen jeugdteam binnen onze vereniging. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

maandag 14 november 2016

Bestuurslid Accommodatie AlbertoAlberto zal voor vele VVS'ers al een bekend gezicht zijn, want hij is al vele jaren op het VVS'46 complex te vinden. Sinds dit seizoen is Alberto bestuurslid geworden en heeft hij de taken accommodatie van Dirk Ranzijn overgenomen. Klik op 'Lees verder' voor een korte introductie.

 

Lees verder »

maandag 7 november 2016

Bestuurslid Evenementen JeannetteTijdens de laatste jaarlijkse ledenvergadering van VVS'46 is het nieuwe Bestuurslid voor Evenementen Jeannette Rosendahl-Gerritsen officieel benoemd. Een Zandwerver die met veel plezier uitkijkt naar deze nieuwe uitdaging. Klik op 'Lees verder' voor een stukje waarin Jeannette zich kort introduceert.

Lees verder »

maandag 7 november 2016

Bestuurslid Kantine PattyBij Patty Stuij-Marcus is het voetbal en VVS'46 er met de paplepel ingegoten, maar wat wil je ook met familie die zich op allerlei manieren hebben ingezet bij VVS'46. Nu is zij het nieuwe bestuurslid Kantine en daar heeft ze veel zin in. Klik op 'Lees verder' voor een stukje waarin Patty zich kort introduceert. 

Lees verder »

maandag 23 mei 2016

MP- en F-Coördinator Stefan KappelhofVoor komend seizoen neemt Stefan Kappelhof het stokje als coördinator voor de jongste jeugd over van Erwin Ruiter, die volgend jaar coördinator van de E-jeugd is. Stefan is zelf jarenlang actief geweest bij Grashoppers, maar nu zijn twee zoons bij VVS'46 voetballen leek het hem wel leuk om wat te doen bij VVS'46. Klik op 'Lees verder' voor een korte introductie.

Lees verder »

maandag 4 april 2016

Meidencoördinator Henk van OssenbruggenVVS'46 is een voetbalclub voor iedereen en het meisjesvoetbal zit ook bij VVS'46 flink in de lift. Daarom is er binnen de Technische Commissie Jeugd ook een meidencoördinator in de persoon van Henk van Ossenbruggen. Sinds dat zijn dochter Shanna is gaan voetballen is hij een steeds bekender gezicht geworden binnen de club. Klik op 'Lees verder' voor een korte introductie van Henk. 

Lees verder »

donderdag 31 maart 2016

Keeperscoördinator Hans HoogesteegerAfgelopen maandag werd al bekend dat Hans Hoogesteger als nieuwe Keeperscoördinator de Technische Commissie Jeugd gaat versterken. Voor de keepers in de jeugd is Hans een vetrouwd gezicht, maar nog niet voor iedereen bij VVS'46. Daarom schreef hij een klein introducerend stukje over zichzelf, klik op 'Lees verder' om het te lezen.

Lees verder »

maandag 21 maart 2016

Het wedstrijdsecretariaatWe nemen vandaag afscheid van Petra Oudt, die jarenlang het wedstrijdsecretariaat voor VVS heeft gedaan. Rein en Douwe zetten Petra vandaag in het zonnetje. Petra draagt het secretariaat over en afscheid klinkt dan ook wat definitief. Rein polst al of een kantinefunctie iets voor haar is. ‘Nog even niet’, zegt Petra lachend. Klik op 'Lees verder' voor haar hele verhaal.

Lees verder »

maandag 15 februari 2016

Consul Jan JonkerJan Jonker was vanmorgen al vroeg uit de veren.  Jan is consul bij de KNVB. Dat klinkt als een soort van eretitel. Wat houdt consul zijn in? Jan mag officieel de velden van de vereniging keuren. Jan doet dat inmiddels al langer dan 20 jaar. Op de vraag welke kwaliteiten je daar voor moet hebben, reageert Jan met de opmerking dat je vooral vroeg uit je bed moet kunnen stappen. En dat kan hij. Al in de loop van de week houdt hij de website van Buienradar in de gaten en prikt hij de velden. Blijft er water staan dan weet Jan genoeg. De grond is verzadigd. Dat wordt niet spelen. Druk op lees verder voor zijn hele verhaal.

Lees verder »

zondag 15 november 2015

Manus van alles Paul BeerepootSamen met Paul Beerepoot en vele vrijwilligers runnen we vandaag de toko bij VVS. Paul heeft vandaag sleuteldienst en is van alle markten thuis. Voor een wedstrijd fluiten tussendoor draait hij zijn hand niet om. Het is bedrijvig vanmorgen. Hoe zit dat thuis en op je werk Paul? Vraag ik hem als we even een moment zitten. Ook druk, is zijn korte reactie. Paul woont met zijn gezin vlak bij VVS aan de Spanbroekerweg. Hij heeft drie jongens die allemaal voetballen bij VVS. Zelf is hij het op het veld wat rustiger aan gaan doen als reservelid bij de veteranen. Hij voetbalt van jongs af aan bij VVS.  Druk op lees verder voor zijn hele verhaal.

Lees verder »

dinsdag 9 juni 2015

Spreekstalmeester FrankOp het veld staat Frank Heddes omringt door honderd kinderen. In zijn hand een microfoon en een toeter. Frank kondigt tijdens het jeugdweekend de wedstrijd aan waar het allemaal om gaat. De kinderen tegen de ouders. De spanning is om te snijden. Alhoewel sommige kids er al aardig doorheen lijken te zitten. Oppeppen voor de strijd! druk op Lees verder voor het hele verhaal.

Lees verder »

dinsdag 28 april 2015

Jeugdtrainer EdwardVrijdagavond, lekker in het zonnetje zie ik in de verte Stefan Dol met zijn voetbalschool kinderen trainen. Eens even kijken. Daar aangekomen, zie ik helemaal achter op het C-veld de MD2. Daar tref ik Edward Dijkstra. Hij valt in voor Theo van Diepen, die ze elke vrijdagavond traint. De meiden van de MD2 hebben veel lol en aan het eind van de training mogen ze in een wervelende speelvorm scoren, veel scoren.

Lees verder »

dinsdag 28 april 2015

De sokken van Yorick Oude GroenGlurend tussen de gordijnen vanuit het wedstrijdsecretariaat, zie ik de meiden van de kweekvijver enthousiast rondrennen. Een genot om naar te kijken. Ruud en Yorick zijn de begeleiders. Yorick Oude Groen spreek ik na afloop van de training.

Lees verder »

zondag 15 maart 2015

Coach Stefan van de overkantStefan Kappelhof, 35 jaar, is samen met Marco, Rob en Don coach van onze beloften, de MP1. Vandaag fluit hij de wedstrijd van onze MP’s tegen de Hugo Boys uit Heerhugowaard. Tijdens de wedstrijd ontdek ik dat er ook nog een MP-tje met het shirt van voetbalclub Berkhout tussen rent. Het kan allemaal vandaag. De mannen van VVS winnen met 52-8. Dat gaat wat worden voor de toekomst. Druk op lees verder voor het hele verhaal.

Lees verder »

zondag 15 maart 2015

Brons voor LeonieLeonie de Groot tref ik in de kantine achter de bar. Leonie doet mee aan de Award voor Kinderen met een beperking vanuit Leekerweide. Ze gaat voor Brons. Dit betekent dat ze stempels moet verzamelen voor sporten en helpen bij een vereniging. Ze laat trots al het boekje zien met daarin haar stempels voor het paardrijden en de gym. Vandaag komt ze een stempel halen voor het werk bij VVS. Druk op lees verder voor het hele verhaal.

Lees verder »

zondag 22 februari 2015

Marcella van het sportiefste teamDoor: Douwe van der Vaart (Bestuurslid Jeugdzaken)

Marcella is trainer van de ME1, het sportiefste team van VVS. Ik spreek haar terwijl ze tijdens de zaaldienst achter de bar staat. Naast het vele vrijwilligerswerk wat ze voor VVS doet, is dit een betaalde job. Marcella speelt zelf in de dames 1, studeert aan de ALO in Amsterdam West en woont thuis bij haar ouders op Aurora. Met circa 2 uur reistijd en de praktijkstudie thuis is ze blij dat het eten voor haar op tafel staat. Marcella wil gymdocente worden op een basis- en middelbare school. Druk op lees verder voor het hele verhaal.

Lees verder »

zondag 22 februari 2015

Cor en de laatste loopplankDoor: Douwe van der Vaart (Bestuurslid Jeugdzaken)

Cor is bestuurslid bij VVS en altijd te vinden op het complex. Daar gaat hij ook over. Cor heeft net met Brook een klus geklaard. Hij heeft de netten van de kleine doeltjes voor de jeugd vervangen. Enthousiast vertelt Cor over de nieuwe netten en hoe mooi het er weer uitziet. Daar kunnen de oomzeggertjes weer met veel plezier gebruik van maken. Hij glimt van trots. Lees het hele artikel door op lees verder te drukken.

Lees verder »

maandag 3 november 2014

De jeugdscheidsrechterbegeleiderDoor: Douwe van der Vaart (Bestuurslid Jeugdzaken) â€‹

Dat is een hele mond vol: jeugdscheidsrechterbegeleider. Vandaag is dat Piet Bruin. Hij begeleidt onder andere Ties Peekel en Inge Pronk. Piet is hier toevallig ingerold. Hij heeft nooit zelf gevoetbald maar door zijn kleinzoon en schoonzoon, die coach is, enthousiast geworden. Ben je dan sinds kort bij de club vraag ik Piet. Welnee, ik kom hier al jaren. Klik op lees verder voor het hele verhaal en de foto.

Lees verder »

maandag 3 november 2014

De langste man van VVS?Door: Douwe van der Vaart (Bestuurslid Jeugdzaken) 

Altijd al willen weten hoe lang Boyd is? Nou hij tipt de 2.00 meter aan. Zou hij daarmee de langste man van VVS zijn? Boyd denkt het maar weet het niet zeker. Boyd Beemster, een opvallende verschijning binnen VVS. Vrijdags staat hij betaald achter de bar en zaterdag en zondag valt hij in als vrijwilliger. Zo ook vandaag. Druk op lees verder voor het hele artikel en de foto.

Lees verder »

vrijdag 12 september 2014

De digitale scheidsrechter YouriDoor: Douwe van der Vaart (Bestuurslid Jeugdzaken)

Bijna elke week fluit Youri Kool de junioren. Het liefst D en C junioren. Dat doet hij nu drie jaar. Youri speelt zelf in de B2 en is net geslaagd voor de BOS cursus. BOS? vraag ik aan Youri. Dat staat voor de Basis Opleiding Scheidsrechter. Vloeiend komt het er uit. Hij vindt voetballen en scheidsrechter zijn beide leuk om te doen. Youri zit in zijn examenjaar en gaat naar het Tabor locatie d'Ampte. Over de vraag wat hij later wil worden, hoeft hij niet na te denken: boer. Youri zit na de wedstrijd samen met mij achter de computer om de stand in te vullen op SportLink. Daar is hij erg handig in. De wedstrijdformulieren worden nu digitaal ingevuld. Youri geeft snel akkoord op stand, elftallen, pasjes, spelers en heeft geen kaarten of waarschuwing uitgedeeld. Een sportieve wedstrijd. Tja, een scheidsrechter staat tegenwoordig niet alleen meer in het veld om te fluiten. 

Lees verder »

donderdag 11 september 2014

De sleuteldienst van ThijsDoor: Douwe van der Vaart (Bestuurslid Jeugdzaken)

Thijs Schuit bijt de spits af in de rubriek "Onze mensen samen VVS". In de gang kom ik Thijs tegen. Hij heeft ‘verplichte’ sleuteldienst. Hij loopt echt met een grote bos sleutels rond en zorgt vandaag voor het ophangen van de elf vlaggen. Ik loop met Thijs mee naar de kleedkamers. Daar deelt hij in de pauze limonade aan de kinderen en koffie/thee aan de coaches uit. Thijs vertelt dat hij een paar keer per jaar wordt ingedeeld voor deze dienst. Afhankelijk van hoe druk het is, sta je met 1 of 2 andere teamgenoten. Thijs speelt zelf in het tweede elftal en voetbalt van kleins af aan bij VVS. Hij werkt in Opmeer en zit in metaal constructiewerk. Na de bekerwedstrijden veegt Thijs snel de gangen en kleedkamers aan en haalt hij de vlag bij de weg weer binnen. De sleuteldienst van Thijs zit er weer op.
Zie ik je nog op Zomerpop? Jazeker. En warempel daar loop ik Thijs tussen Jet Rebel en Racoon tegen het lijf. Hey Thijs!

Lees verder »

 

Websponsors VVS'46

zorgcafe Koetje
Autoservice Cok
GSE Automatisering
Mooibijhaar
Berend botje
Bloembinderij De Kaag
FBCS
Nibo Handelsonderneming
Vema Autoverhuur
Huijberts Gevelbouw
Smallsteps
Autobedrijf Gerard Mooij
VCO
Dexter interieurbouw
Enorm Groot
Kuiper Sportprijzen
Reisbureau Opmeer
't Wuiver Uw Slager
Koopman Autoservice
Taams Makelaardij Hoogwoud
Hooijberg
Trainen Met Aaron
Filmmacht
Blokdijk automobielen
Fiets.com Wormerveer
Houters Hout
Bouwbedrijf Frans Dekker
Handelsonderneming Beerepoot
De Gemeenschapsveiling
MKB Administraties
De verhuisspecialist
Woonstudio Boon