zaterdag 19 augustus 2017
U bevindt zich hier:
Deel dit artikel op:
    » Home    » Nieuws

Nieuws

Hier treft u de laatste ontwikkelingen

dinsdag 29 augustus 2017

Aftrapavond29 augustus trappen we weer af voor het seizoen 2017-2018. Coaches, trainers worden verwacht. Tijdens de korte avond geven we instructie aan de coaches en trainers, introduceren we de nieuwe website, app en mobiel wedstrijdformulier en krijgen jullie natuurlijk de teamkleding en coachjassen. Het is dus belangrijk dat je erbij bent. Tot dinsdag 29 augustus.

woensdag 16 augustus 2017

Lancering nieuwe Voetbal.NL App voor VVS 46Binnenkort kunnen alle leden van onze vereniging van start met een vernieuwde Voetbal.nl app en met de app KNVB Wedstrijdzaken. Beide apps maken de beleving op en rondom de club nog leuker en beter! De lancering zal plaatsvinden in de week van 22 t/m 25 augustus. Klik op lees verder voor meer informatie.

Lees verder »

dinsdag 15 augustus 2017

Wedstrijdprogramma NIEUWWe zijn druk bezig de vernieuwde website te installeren. Op de oude site is dan ook qua inhoud wedstrijd programma nagenoeg niets meer te lezen. Om julie toch op de hoogte te houden kun je diverse mogelijkheden proberen:

1. Wedstrijdzaken App van KNVB installeren en alle wedstrijden van jouw team komen automatisch in de App.

2. Voetbal.NL raadplegen

3. Een ruwe versie van het programma op de oude site (deze dus) Klik op deze afbeelding enlightened

zaterdag 12 augustus 2017

Start trainingen en schemaHet seizoen gaat bijna weer van start! Op 2 september start de KNVB met drie weken bekercompetitie waarna daarna de gewone competitie volgt. In de bijlage het trainingsschema voor de jeugd en het schema met de coaches. De JTC heeft nog een paar vacatures, heeft u interesse neem dan contact op met de leeftijdscoordinator. De trainingen voor de jo19 starten op 15-8, de overige teams starten in de week van 28-8 tenzij de trainer eerder of later aangeeft.

Lees verder »

zaterdag 12 augustus 2017

SleuteldienstenIn verband met de overgang van een oude naar een nieuwe website is er op de oude website nu nog geen nieuw programma zichtbaar. Deze is er wel en zullen we zo snel mogelijk proberen zichtbaar te maken. Ook de vermeldingen van Sleutel Zaal  en bestuursdiensten zijn slechts gedeeltelijk zichtbaar. Zo goed en zo kwaad als het kan krijgen jullie een mail met hierin de vermelding welke dag of weekend onze leden dienst hebben. De indeling voor de Sleuteldienst kun je inzien op http://www.vvs46.nl/vvs46-diensten/sleuteldienst/.

 

maandag 7 augustus 2017

Gemeente toernooi 2017Op 21, 23 en 26 augustus wordt het Gemeente toernooi 2017 verspeeld. Dit jaar voor het eerst in de geschiedenis bij AGSV. Het programma voor de wedstrijden van ons 1e is als volgt:

21-08 DWB – VVS (19.10 – 20.00)

23-08 VVS – HOSV (18.15- 19.05) & VVS – AGSV (20.05 – 20.55)

26-08 VVS – Grasshoppers (19.25 – 20.15)

zaterdag 22 juli 2017

Indeling poule VR1De competitie indeling van onze Vrouwen 1 (veld) is bekend. Klik op Lees verder en je ziet de indeling. Standaard zullen Vrouwen 1 op zondag thuis om 13:30 uur beginnen.

Lees verder »

woensdag 5 juli 2017

ECOsupporter stoptECOsupporter, de inzamelaar van frituurvet, textiel en afgedankte elektrische apparaten, heeft sinds 2015 drie containers op het VVS’46 complex geplaatst voor de recycling van dit materiaal. Het bedrijf heeft ons nu laten weten dat zij vanwege de (financiële) lage opbrengsten gaan stoppen met dit initiatief. Wij vinden dit bijzonder jammer omdat het concept wel past in een duurzame vereniging als de onze en omdat de inwoners van Spanbroek/Opmeer zo langzamerhand de weg naar deze inzamelbakken wel wisten te vinden. Tot 15 juli kan je er nog gebruik van maken; na deze datum zullen de containers worden opgehaald.

dinsdag 27 juni 2017

BHV cursus bij VVS'46Op maandagavond 12 en 19 juni jl. vond de door VVS georganiseerde BHV cursus plaats. De cursus is gegeven door BHV-4-You en bestond uit een brand en medisch deel. Met gemiddeld 12 enthousiaste deelnemers per avond is actief geoefend met het reanimeren en verbinden van slachtoffers, het blussen van beginnende branden met het juiste blusmiddel en is de theorie doorgenomen. De cursus werd goed gewaardeerd en als nuttig ervaren. Samen met onze leden, die al in het bezit zijn van de nodige certificaten en trainingservaring, dragen we hiermee een steentje bij aan het verbeteren van de veiligheid op en rondom het complex.
Nogmaals dank voor jullie inzet en bijdrage.

maandag 26 juni 2017

Buitenkansje op zoek naar een PCBen je nog op zoek naar naar een goedkope snelle PC? We kwamen deze toevallig tegen en wilden jullie dit niet onthouden. Voor minder dan 65 euro heb je een snelle knappe refurbished desktop PC. De aanbieder doet er voor VVS'46 leden nog eens 5 euro vanaf dan wel de kortingscode VVS46 gebruiken. Klik op 072-PC

donderdag 22 juni 2017

Indeling Senioren 2017-2018De TC heeft zo goed en zo kwaad de indeling voor het nieuwe seizoen op papier gezet. Het betreft een voorlopige indeling dus alles is nog mogelijk. De selectie start met 40 spelers. U kunt zelf zien waar de pijn het meeste ligt. Kijk er naar en mochten er op- of aanmerkingen zijn dan horen wij dit graag. Zie hier de INDELING

Lees verder »

woensdag 21 juni 2017

Nieuws van de J.T.C.De JTC heeft, zoals elk jaar, wederom haar best gedaan om voor ieder een zo goed mogelijke teamindeling te maken. Wij vragen begrip voor de keuzes die gemaakt zijn. Bij het maken van de teamindeling wordt in eerste instantie uitgegaan van de leeftijdscategorieën. Daarnaast willen we elke jeugdspeler zoveel mogelijk op zijn/haar eigen niveau laten voetballen. Daardoor worden zij geprikkeld om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan, en dat is nodig om in het juiste tempo te groeien. En dat verhoogd het plezier in voetballen want als iemand met plezier voetbalt zal hij dus vaker willen voetballen en juist het veel doen maakt iemand beter. Wij vragen uw begrip en vertrouwen, dat we het naar eer en geweten goed invullen. Bij twijfel, laat het kind eerst een tijdje meedraaien, u zult zien dat hij/zij het snel naar zijn/haar zin heeft. Een kind past zich heel gemakkelijk aan. En lukt het helemaal niet, dan onderkennen de begeleider/coach/trainer dit snel en kunnen er passende maatregelen worden genomen. Klik op 'Lees verder' voor de teamindelingen.

Lees verder »

woensdag 21 juni 2017

Wijziging pupillenvoetbal O8 en O9Komend seizoen gaan de jongens en meisjes O8 enO9 op een kwart veld voetballen, hierbij horen ook een paar andere spelregels. Op de powerpoint zie je hoe de wijziging tot stand is gekomen en de uitleg van de nieuwe spelregels door de KNVB. http://knvb.h5mag.com/pupillenvoetbal/cover

zondag 18 juni 2017

A-selectie wordt uitgebreidDe overschrijvingstermijn is gesloten en we kunnen constateren dat onze A-selectie kwalitatief en kwantitatief breder lijkt te zijn geworden. Gestopt zijn Joris Beerepoot (nu echt?), Michael Kieftenburg en Kevin Veeken. Michel Oud gaat in het 2e voetballen. Daar tegenover staat de komst van Stefan Dol (Hollandia), ALC-aanvoerder Marco Blaauwbroek (in Spanbroek komen wonen), herintreders Jeroen Heddes en Thijs Leek (ooit gestopt na de junioren) en een batterij aan Onder 19 spelers: Ruben Koelemeijer, Mick Koopman, Bram Groenland, Quinten Martina, Tom Vlaar en Sil Koomen. Een grotere selectie dus met naar mening van de redactie ook fors meer concurrentie binnen het 1e en 2e. We zijn benieuwd!

vrijdag 16 juni 2017

VVS 46 op zoek naar SportmasseurVoor de selectie is VVS 46 op zoek naar een sportmasseur/-masseuse cq aankomend Fysiotherapeut, die op de donderdagavond en op de zondagmiddag de leden van de selectie op het gebied van sportblessures, en de voorkoming hiervan, kan assisteren. Heb je interesse of ken je een kandidaat, mail dan svp even naar  nielsvriend@vvs46.nl.

vrijdag 16 juni 2017

NIEUWE App invullen WedstrijdformulierMet ingang van het nieuwe seizoen verdwijnt het invullen van het Wedstrijd formulier op de Computer. Net zoals bij de zaalvoetbal tak gaan we gebruik maken van

de WEDSTRIJDZAKEN app. Deze is in de Playstore en App store verkrijgbaar en makkelijk te installeren met het email adres wat bij sportlink/de vereniging bekend is. Zonder een door de vereniging geregistreerd email adres kun je deze app niet installeren. In de bijlage een uitgebreide uitleg over de werking van de App. Lees hem alvast even door en probeer het uit op de App. Begin van het volgende seizoen gaan we informatie avonden organiseren om een ieder wegwijs te maken in de App. Klik op Lees verder om de utileg te kunnen openen.

Lees verder »

maandag 12 juni 2017

Prettige vakantie!Afgelopen zondag is er een middag georganiseerd door o.a. het derde elftal, het Poolse team, op het VVS-complex. Ongeveer 160 Poolse kinderen en volwassen konden spelletjes spelen en voetballen. Het was een prachtige zonnige dag. Volgens de organisatie was de middag zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar. Dinsdag is de afsluitingsavond voor coaches en trainers en daarna is het praktisch gebeurd met alle activiteiten en gaat VVS’46 met vakantie. De maandagmorgenploeg zorgt dat het complex weer picobello de zomermaanden ingaat. Het duurt nog even voor de scholen hun deuren sluiten, maar als jullie straks met vakantie gaan wens ik iedereen, ook namens het bestuur, een heel fijne, prettige, zonnige, zorgeloze vakantie. Geniet er van!
Groeten Rein

maandag 12 juni 2017

Prima Rabo Fietssponsortocht 2017We hebben het gehaald! De club is weer 250,- rijker. Het was prachtig weer bij de Rabo Fietssponsortocht van 10 juni 2017, een krachtig windje maar het was te doen. Je kon wel merken van enig verschil in snelheid bij de 8 clubdeelnemers. Sommige hadden elektrische ondersteuning andere niet. De krachtigste fietsers reden voorop en daardoor ontstond regelmatig enige afstand. Het echtpaar dat meereed had daar ook last van, omdat de een op een oude fiets reed (de elektrische fiets was stuk) en de ander kon wel met ondersteuning rijden. Onderweg ruilden ze van fiets en zo werd dat weer opgelost. Leuke tocht met omlijsting van muziek en vrolijke mensen.

maandag 5 juni 2017

Eerste familie mix toernooi succesWat een top toernooi! Super Gezellig, waren de reacties op het eerste familie mix toernooi bij VVS'46. Familie Huisman heeft het toernooi gewonnen en de BBQ daarna was meer dan gezellig. Alle deelnemers en vrijwilligers maar ook de organisatie Irma Vlaar Frank Dekker Rob Peereboom Mark Vlaar Don Konijn en Kees Besseling hartelijk bedankt. Patty en Marjet, bedankt voor de vele foto's. Druk op lees verder voor de eerste foto's.

Lees verder »

zaterdag 3 juni 2017

ContractnieuwsGoed nieuws voor VVS'46. Onze ervaren keeperstrainer Andre Koomen (links) heeft zijn contract verlengd en Niels Kolb (midden) zal volgend seizoen de nieuwe trainer van ons tweede elftal zijn. Met zijn ervaring bij het tweede elftal van Dirkshorn zal Niels komend seizoen met veel enthousiasme Heren 2 onder zijn hoede nemen.

zaterdag 3 juni 2017

Het arbitrale trio van VVSAfgelopen week heeft Tessa Konijn de halve finale voor de Westfriesland cup gefloten. Met als assistent-scheidsrechters Joel van Kempen en Lars Luiken. Het was de wedstrijd Victoria O – VVW JO13. Het was een goed trio waar VVS trots op mag zijn. Daarnaast was Tessa assistent-scheidsrechter bij de finale voor MO15, RKEDO – Kwiek’78 bij strandvogels. Goed bezig!

zaterdag 3 juni 2017

Update opvolging Rein de WitHet bestuur van VVS'64 is al geruime tijd op zoek naar een opvolger voor onze Voorzitter Rein de Wit, die zijn hamer over wil dragen. Om kort te gaan; deze is nog niet gevonden. Wel heeft de zoektocht er toe geleid dat we de brede rolinvulling van Rein hebben opgeknipt in twee verschillende rollen. Het grote tijdsbeslag was namelijk zonder uitzondering de reden voor kandidaten om er niet op in te gaan. We willen graag onze leden en fans informeren via een update van Dirk Ranzijn, lees hiervoor verder.

Lees verder »

dinsdag 30 mei 2017

LaddercompetitieDaar is ie dan, de állerlaatste ladder. Vorige week konden jullie al lezen dat JO19-1 winnaar is geworden en de lekkere slagroomtaart in ontvangst mocht nemen, maar nu een overzicht van de prestaties van alle op zondag spelende teams. Rein, bedankt voor alle ladders!

Lees verder »

maandag 29 mei 2017

Contractondertekening Stefan DolOok met Stefan hebben wij het contract ondertekend. Stefan zal volgend jaar weer een eigen jeugdteam trainen en coachen en daarnaast zal Stefan op de woensdagmiddag de jeugdtrainingen opzetten samen met een aantal enthousiaste ouders/vrijwilligers/stagiaires. Wij wensen Stefan veel succes!

maandag 29 mei 2017

Toernooi Texel MO17-1De dag voor Hemelvaart gingen de meiden van de MO17-1 naar Texel. Een nachtje slapen bij de boer en de volgende dag op tijd eruit om te voetballen bij Texel 94. Prachtig weer en tegen tegenstanders uit Duitsland en Noord-Holland. Van de acht teams zijn onze meiden uiteindelijk tweede geworden. Een prima teamprestatie en leuk uitje! Voor komend seizoen zoekt dit gezellige team nog een aantal nieuwe speelsters, neem bij interesse contact op met meidencoordinator@vvs46.nl.

maandag 22 mei 2017

Geslaagd Jeugdweekend 2017Afgelopen weekend stond naast de Orange Open ook het gezellige Jeugdweekend op het programma. Met prima weer, een gevarieerd programma (inclusief het traditionele massale kussengevecht) en enthousiaste deelnemers was het weer een prachtige editie. Dat is ook wel terug te zien op de foto's in het fotoalbum. Organisatie, vrijwilligers en deelnemers bedankt!

maandag 22 mei 2017

Uitslag Laddercompetitie 2016/2017Op zijn verjaardag reikte voorzitter Rein de beloofde taart uit aan de winnaar van de laddercompetitie: JO19-1! Met een indrukwekkend winstpercentage van 83% lieten ze DA en H3 overtuigend achter zich. Luuk Vriend nam de taart in ontvangst, omdat aanvoerder Ruben Koelemeijer te laat was. De taart viel, ondanks de nederlaag tegen koploper Medemblik, goed in de smaak.

maandag 22 mei 2017

Zonnige editie Orange OpenZaterdag 18.00 uur was het weer tijd voor het jaarlijkse Orange Open. Met 29 deelnemende teams en heerlijk zonnig weer was het een prachtig toernooi. De borrels in de kantine onder de muzikale leiding van DJ Skip maakten het feestje compleet. Bedankt voor de mooie editie organisatie en deelnemers!

zaterdag 20 mei 2017

Gezocht: Keepertrain(st)er voor de jeugd!We zijn op zoek naar een (extra) Keeper trainer of trainster voor onze jeugdafdeling. In overleg kan men een aantal jeugd keeper of keepsters training geven, men zal daarvoor ca. 3 uurtjes per week mee bezig kunnen zijn. Geïnteresseerd, neem dan gerust contact op met Hans Hoogesteger 06- 36261877.

maandag 15 mei 2017

Laatste training KweekvijverOndanks dat de regen met bakken uit de lucht kwam werd er zaterdag voor de laatste keer getraind door de allerjongste leden van VVS, de pupillen van de kweekvijver. Trainers en spelers genoten met volle teugen, wat ook terug te zien is op de foto's op onze Facebook. Klik voor een verslag op 'Lees verder'.

Lees verder »

vrijdag 12 mei 2017

Onder 13-1 wint topperJongens Onder 13-1 heeft donderdag in een heuse topper knap met 2-1 gewonnen uit bij nummer 2 Westfrisia Onder 13-1 ! Het team van Trainer coach Stefan Dol staat hierdoor 3 punten voor met een wedstrijd minder gespeeld dan Westfrisia. VVS heeft nog 2 wedstrijden te gaan en de tegenstander 3 (?), waardoor de titel nog niet binnen is. Met de overwinning is in ieder geval een belangrijke stap gezet. Top mannen!

maandag 8 mei 2017

Drievoudig contractondertekening Vanavond werden er 3 contracten ondertekend bij VVS'46 voor het seizoen 2017-2018. Nick Post (midden) tekende zijn contract als Technisch Jeugdcoordinator, René Kool (links) tekende zijn contract als trainer/coach voor de JO17 en Nico Appelman (rechts) tekende zijn contract als trainer/coach voor de JO19. Wij wensen Nick, René en Nico veel succes.

Lees verder »

zondag 7 mei 2017

VVS verliest goedbezochte derbyDe derby van ons eerste tegen Grasshoppers deed velen afreizen naar het zonnige Spanbroek deze zondag. Helaas slaagde ook VVS er niet in om een vuist te maken tegen de Hoogwouders en werd er met 0-2 verloren; een stand die al bij rust was bereikt. Hierdoor is de kans verkeken op nacompetitie en eindigt VVS na een vrij kleurloos seizoen in de middenmoot. Komende zondag wordt er afgesloten met een uitwedstrijd tegen Sporting Andijk, dat zich dit weekend veilig speelde. We hopen op een goede afsluiting van de jongens komend weekend.

zondag 7 mei 2017

Michel Oud neemt afscheid van VVS1Michel Oud heeft vandaag officieel afscheid genomen van VVS1. Dit deed hij voorafgaand aan de wedstrijd tegen Kampioen Grasshoppers. Helaas kon Michel in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen niet tot scoren komen en werd het eerste ook met 0-2 verslagen door het betere Grasshoppers. Michel blijft tot het eind van het seizoen nog wel bij VVS 1 spelen, maar zal daarna voor een lager team uit gaan komen. Hij blijft dus gewoon voetballen bij VVS'46.

zondag 7 mei 2017

Woonstudio Boon sponsor JO15-2Emil en Loes Boon van Woonstudio Boon, de buren van VVS'46, hebben recentelijk de JO15-2 van VVS'46 in het nieuw gestoken. Sponsoren zijn voor VVS'46 erg belangrijk, dus ook Woonstudion Boon. "Eindelijk eenvoudig mooi wonen" is meer dan zomaar een kreet die bij Woonstudio Boon past, het is de filosofie voor alles wat ze doen. Ze vereenvoudigen het gehele proces van inspireren, kiezen, installeren en genieten. Het is hun verhaal ... Ook eens een kijkje nemen? Je kan het niet missen als je het terrein van VVS'46 verlaat.

zaterdag 6 mei 2017

JO8-2 KampioenMet een ruime 1-9 overwinning op De Zouaven zijn de jongens van de JO8-2 vandaag kampioen geworden. Met 22 punten uit 10 wedstrijden waren ze de sterkste in de poule. Terug bij VVS'46 werden ze met "We are the Champions" binnengehaald waarna ze uit handen van Rein de Wit de kampioenoorkondes ontvingen. Top mannen en geniet ervan.

maandag 1 mei 2017

Zaalvoetballers op kleine achterstandVVS 1 speelde op de 28e uit tegen Wognum Nicols 2 de eerste van twee play off wedstrijden. Het werd een pot met twee gezichten: VVS liep eerst soeverein uit naar een 2-5 voorsprong maar verspeelde deze volledig en moest kort voor tijd zelfs de winnende Wognumse tegentreffer incasseren ! Dat was niet voor het eerst dit seizoen helaas. De Spanbroeker goals tijdens de 6-5 nederlaag waren van Stan Groot (2), Stefan Dol, Tijmen Koelemeijer plus eenmaal onbekend voor de redactie. Op 12 mei speelt VVS de returnwedstrijd om 21.05 in de eigen Oranjehal. De winnaar gaat door naar de volgende ronde.

maandag 1 mei 2017

Regiokampioenschappen VVS JO13 ZaalMidden in de meivakantie vertrok de helft van de Zaal JO13-1 samen met de helft van Zaal JO13-2 naar Amsterdam. Daar streden ze tijdens de Regiokampioenschappen KNVB District West 1 als 1 team tegen andere zaalteams die in hun poule kampioen zijn geworden. Klik op 'Lees verder' voor een verslag.

Lees verder »

maandag 1 mei 2017

VVS 1 wint ruim van ZwaagdijkVVS beleefde zondag een voorspoedige wedstrijd tegen Zwaagdijk, dat strijdt tegen degradatie. De gasten hadden vorige week nog zeer verrassend thuis gewonnen tegen Grasshoppers, maar werden snel door VVS opzij gezet. Bij rust was het namelijk al 4-0, wat ook de eindstand werd. VVS scoorde via Frank Tool, Mike Groot en tweemaal Nick Hiemstra. Door het verlies van Always Forward is ook de strijd om de derde periode toch nog niet gestreden. Dan moet er zondag echter gewonnen worden van.... Grasshoppers !

zondag 30 april 2017

Afmelden voor volgend seizoenWil/Kun je volgend seizoen niet meer voetballen? Dan moet je je ruim voor 31 mei afmelden via een mail aan de ledenadministratie (ledenadmin@vvs46.nl). Afmelden bij een trainer, coach of begeleider is niet toereikend en wordt helaas niet in behandeling genomen. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

maandag 24 april 2017

Sportieve GemeenschapsveilingkavelAfgelopen zaterdag overhandigde Jeroen Hauwert namens de Gemeenschapsveiling symbolisch het bedrag wat VVS’46 van de 2016-editie van deze veiling heeft gekregen. Dit bedrag is gebruikt om de Oranjehal nog functioneler te maken door het aanpassen van de belijning en de aanschaf van bepaalde materialen als bijvoorbeeld een volleybalnet. Direct hierna werd de hal passend ingewijd door de kopers van de kavel op de veiling. Druk op lees verder voor het hele artikel en hoe jij gebruik kan maken van de Oranjehal.

Lees verder »

maandag 24 april 2017

VVS zaal 1 in play offs naar WognumVVS 1 is in de zaal uiteindelijk op een derde plek geeindigd, achter kampioen FC de Ark en nummer 2 DWOW. Het mag daarom (weer) nacompetitie spelen voor promotie naar de eerste klasse. In de eerste ronde hoeven ze niet ver te reizen, want Wognum Nicols 2 is de tegenstander! Op 28 april wordt er uitgespeeld, op 12 mei thuis in onze Oranjehal. Succes mannen!

zondag 23 april 2017

Eerste wint bij DWBVVS 1 speelde zondag uit in De Weere de derby tegen DWB en wist deze wedstrijd met 1-3 te winnen. Met rust zag het daar nog niet naar uit aangezien VVS toen 1-0 achterstond tegen het tegen degradatie strijdende DWB. Na een uur zetten Michael Kieftenburg en Nick Hiemstra de stand echter om in 1-2, waarna Ruben Koelemeijer de eindstand bepaalde. DWB degradeert hierdoor helaas weer in haar eerste jaar in de vierde klasse. VVS stijgt naar de zesde plaats en is nog steeds niet kansloos voor de derde periode, maar staat daarin wel 4 punten achter op Always Forward. Opvallend is dat de nummers 1 en 2 vandaag beiden verloren van degradatiekandidaten. Grasshoppers kan nu volgende week thuis tegen Forward kampioen worden. VVS speelt thuis tegen Zwaagdijk.

zondag 23 april 2017

JO19-1 naar halve finaleVVS JO19-1 heeft zondag met een mooie 4-0 zege op AFC'34 JO19-1 zondag de halve finale van de Zwaluwen Jeugdbeker gehaald! De mannen spelen in de groep met 2e/3e klassers en mogen nu spelen tegen dan wel TOV, UVV, United/DAVO of FC Almere voor een plek op de finaledag bij Legmeervogels in Uithoorn. Het zou toch een stunt zijn als ze twee jaar na hun vorige zege (als B1) opnieuw de finale halen en misschien wel ..... !!!! Succes alvast mannen, we volgen jullie.

maandag 17 april 2017

Vernieuwing pupillenvoetbalZaterdag 21 januari heeft KNVB besloten de nieuwe opzet voor het pupillenvoetbal door te voeren met ingang van het nieuwe seizoen. We zijn binnen VVS’46 al druk in overleg over wat de gevolgen van deze nieuwe opzet zijn voor de vereniging. Voor zowel de spelers, als ook ouders, leiders en alle trainers zal er het nodige veranderen. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

zaterdag 15 april 2017

Prachtige uitdaging JO19-1 zaalOns oudste jeugdteam in de zaal won deze week thuis met 6-5 van koploper Sandow JO19-2 (uit Purmerend). Een interessante uitslag, want met nog 1 wedstrijd te gaan kan VVS nog in punten gelijk komen met ditzelfde team! En laat deze slotwedstrijd nu net tegen Sandow JO19-4 plaatsvinden! Op 21 april spelen de mannen deze wedstrijd thuis. De redactie is niet bekend of het doelsaldo beslissend is, maar dat van Sandow 2 is nu 4 doelpunten beter. En laat VVS nu net uit van Sandow 4 met ..... 4 goals verschil hebben gewonnen! Dat belooft dus spannend te worden. 21 april 21.05 uur in de Oranjehal; we zien u graag.

zaterdag 15 april 2017

Nog meer meiden uit 2007/2008 gezochtMeidenvoetbal is de bom, ook bij de Onder 9 en Onder 11 jeugd! VVS telt momenteel twee Meiden Onder 9 teams (waarvan de oudste zaterdag het Grasshoppers toernooi won) en een Onder 11 team. Volgend seizoen willen we kijken of we twee Meiden Onder 11 teams kunnen vormen; hiervoor zijn nog enkele speelsters uit 2007 of 2008 nodig. Ze spelen in een regionale meidencompetitie, dus dat is extra leuk. Heb je interesse of tips? Mail dan met  meidencoordinator@vvs46.nl .

dinsdag 11 april 2017

Paaseierenactie weer een groot succesMaandag en dinsdag (10 en 11 april) zijn onze MO13 en JO13-pupillen weer langs de deuren gegaan voor de jaarlijkse eierenactie. En dat hebben ze geweldig gedaan: ze hebben bijna 500 eieren meer verkocht dan vorig jaar. Fantastisch! Met de (record!)opbrengst kunnen we weer leuke activiteiten organiseren voor de jeugd. Een bedankje aan alle kopers is dan ook zeker op zijn plaats. Ook de rijders en alle meiden en jongens van de O13: ontzettend bedankt voor jullie inzet.

Lees verder »

maandag 10 april 2017

JO11-1 ongeslagen kampioen!JO11-1 zijn ongeslagen kampioen geworden na 2 spannende wedstrijden tegen directe concurrent HSV Sport JO-1-1. De coaches Jeffry en Rogier kunnen zich geen beter afscheidscadeau wensen en zijn super trots op deze fantastische groep fanatieke voetballers. Vandaag zijn ze getrakteerd op patat en een speech van voorzitter Rein (mede grondlegger van dit succes) en de coaches. Het hoogtepunt moet echter nog komen: een middag varen op de boot van onze sponsor Alfred en Sandra Houter! Klasse jongens!

vrijdag 7 april 2017

Feestavond 13 meiZaterdag 13 mei organiseert VVS 6 de jaarlijkse feestavond in de kantine bij VVS'46. Op 13 mei staat er een Hollandse live avond op het programma. Niemand minder dan volkszanger Henk Naber komt deze avond speciaal richting Spanbroek om er een ouderwets gezellig avondje van te maken! Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

zondag 2 april 2017

VVS 1 gelijk tegen RKEDOVVS 1 speelde zondag uit tegen RKEDO in De Goorn en wist daar een puntje te behalen. Thuis was er nog verloren van de ploeg van Bert Blank, die ongeveer gelijk staat op de ranglijst. Zondag was de 1-1 eindstand al met rust bereikt, waarbij Sjoerd Overpelt het Spanbroekse doelpunt maakte. Zondag spelen we thuis tegen ALC en daar zijn drie punten weer belangrijk om mee te blijven doen om de 3e periodetitel.

zondag 2 april 2017

Wie vindt het speciale VVS Paasei???Het is bijna Pasen en dat betekent traditiegetrouw natuurlijk weer de VVS eierenactie, voor en door de jeugd. (Of ze op maandag 10 of dinsdag 11 april bij u in de wijk langs komen, komt binnenkort in een ander bericht met daarin de indeling op de site). Als opwarmertje voor deze actie is de Paashaas de jongens en meiden al vooruit gesneld en heeft een heel speciaal ei verstopt ergens in het dorp. Vind je dit ei, bel dan het telefoonnummer dat erop staat en geef door waar je het ei gevonden hebt. Ben jij de beller: dan kun je een mooie prijs verwachten. Uiteraard ligt het ei op een toegankelijke plek. Waar precies, weet ook de redactie niet. Van Spanbroek tot Opmeer, van Zandwerven tot Wadway: houd je ogen open en vind het ei. Om het iets gemakkelijker te maken: vanaf maandag komen er aanwijzingen op Facebook. Houd de VVS Facebook pagina dus goed in de gaten! Succes! Wij zijn benieuwd wie de beste speurneus is!
 

donderdag 30 maart 2017

VVS O19 cup fightersVVS O19-1 van Trainer/coach Nico Appelman beleeft een opmerkelijk seizoen. In de competitie heeft het eigenlijk alleen tegenstand van een paar teams en scoorde het al 124 keer in 16 wedstrijden. Desondanks lijkt Medemblik de titelfavoriet. In de beker gaat het ook voor de wind. Afgelopen woensdag werd de kwartfinale bereikt door een knappe 2-7 winst uit tegen FC Den Helder O19-1 ! In de beker waren de jongens ook al 36 keer trefzeker: maakt samen dus 160. Gaan ze de 200 goals halen dit jaar? Naar verluidt staat spits Mick Koopman al rond de 75 doelpunten in al zijn wedstrijden dit jaar. De jongens wonnen als B1 twee jaar geleden de beker. We hopen op een herhaling, succes dus de komende periode!

vrijdag 24 maart 2017

Trainer/coach B-junioren René KoolTerwijl alle elftallen met dit lekkere weer nog volop met hun competities bezig zijn, is het bestuur van VVS'46 al weer druk in de weer voor het seizoen 2017/2018. Voor komend seizoen keert René Kool uit Wognum terug op het oude nest. Nadat hij eerder VVS 2 naar het kampioenschap heeft geleid, zal hij komend seizoen de B-junioren onder zijn hoede nemen. Na de 'Lees verder' stelt hij zich voor.

Lees verder »

zondag 19 maart 2017

Goede start derde periode VVS 1VVS 1 begon de tweede competitiehelft slecht met een serie 2-1 nederlagen tegen Valken, Victoria en Woudia, maar heeft de lijn omhoog te pakken. Thuis tegen Forward werd nipt een overwinning verspeeld (2-2), vorige week werd er thuis knap gewonnen van nummer 3 Strandvogels (2-0, twee keer Mike) en op de 19e werd er uit 0-0 gelijkgespeeld bij nummer 2 HSV Sport. Grote winnaar van die laatste twee resultaten is in feite Grasshoppers, dat maar doorgaat met winnen en inmiddels zes punten los staat van de nummer 2, HSV Sport. VVS staat op ruime achterstand nu gelijk met Forward en RKEDO, op de 7e plaats. Als we van dit seizoen nog wat willen maken moet dat dus via de 3e periode. Hierin staan we nu gedeeld 2e met 4 punten uit 2 duels. Er zijn nog 7 duels te spelen deze competitie, waarbij de komende weken relatief veel gespeeld gaat worden tegen clubs uit het rechter rijtje. Veel succes mannen !

zondag 19 maart 2017

Jinte Schaap Pupil van de weekOnze pupil Jinte Schaap uit de MO11-1 zal 19 maart VVS’46 Dames 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen Winkel 1 moeten spelen. Druk op lees verder en dan stelt Jinte zich even voor.

Lees verder »

maandag 6 maart 2017

Jaap Groot vrijwilliger van het jaarAfgelopen zaterdag 4 maart is Jaap Groot uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar tijdens de geslaagde medewerkersavond. Druk op lees verder om de lange lijst van activiteiten van Jaap te zien. Het is dan ook niet vreemd dat het bestuur, Jaap uitgeroepen heeft tot vrijwilliger van het jaar, al had Jaap zelf het al 13 jaar eerder verwacht.

Lees verder »

maandag 6 maart 2017

Bestuur VVS zingt vrijwilligers toeTijdens de medewerkersavond van afgelopen zaterdag zong het bestuur van VVS de vrijwilligers toe om ze te bedanken voor al hun inzet. Druk op lees verder voor de tekst. De video opnames zijn te vinden op Facebook.

Lees verder »

zondag 26 februari 2017

Stefan Dol terug op het oude nestStefan Dol keert terug naar VVS’46. Na 10 jaar lang het rood/wit van Hollandia te hebben verdedigd, speelt hij volgend jaar weer voor de oranjebrigade.  In de zaal vervolgt hij dan zijn carrière bij FC Marlene. Stefan speelde tot 2007 in de jeugd van VVS’46, waarna hij de overstap naar Hollandia maakte.  Enkele jaren geleden startte hij met succes zijn eigen voetbalschool.  Vorige week meldden we al dat hij ook de jeugd van VVS gaat trainen. Deze uitbreiding van activiteiten maakt dat Stefan eerder dan verwacht weer terugkeert op het oude nest. Welkom terug!

zondag 26 februari 2017

Spaart u mee …Sinds jaar en dag staat hij op de balie in de kantine: de oranje melkbus. Velen van u weten dit, maar velen wellicht ook nog niet: in deze bus sparen we uw kassabonnen van slagerij en de groenten- en fruitafdeling Leegwater in de Verstriade. 1% van de waarde van deze bonnen, krijgt VVS als sponsoring uitbetaald. Een recente telling van de ingeleverde bonnen leverde weer een mooie 125 euro op voor de clubkas, waarvoor we de familie Leegwater natuurlijk van harte bedanken. Dus: doet u uw boodschappen bij de Verstriade, gooi de kassabon dan niet weg, maar stop deze in de oranje melkbus in de kantine. 

zondag 26 februari 2017

203 VVS’ers bij AZ – PECEen hele optocht zondagmiddag vanuit Spanbroek. Maar liefst 203 VVS’ers reisden af naar Alkmaar om op uitnodiging van AZ met korting de wedstrijd AZ-PEC te bezoeken. De JO7-1 vaardigde de grootste delegatie af, bestaande uit wel 24 personen. Zij zagen allemaal de nieuwe aanwinst Svensson debuteren. Helaas geen overwinning voor AZ, maar een 1-1 gelijkspel. Graag willen we nog even alle coaches bedanken. Mede dankzij hen is de organisatie weer prima verlopen en hebben toch weer een hele mooie middag gehad. Door de grote opkomst van VVS'46 heeft AZ als extraatje een korting gegeven voor de clubkas van VVS'46.

zaterdag 18 februari 2017

Stefan Dol gaat jeugd van VVS'46 trainenWij zijn als vereniging erg blij te kunnen melden dat Stefan Dol vanaf het voetbalseizoen 2017/2018 de trainingen op de woensdagmiddag op zich zal nemen voor de jeugd van VVS’46. De trainingen op de woensdagmiddag zal Stefan uiteenzetten met hulp van paar enthousiaste ouders/stagiaires. Stefan zal daarnaast ook weer de leiding hebben over een eigen jeugdteam binnen onze vereniging. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

woensdag 1 februari 2017

OefenenDoor de afgelasting van afgelopen zondag oefende VVS 1 thuis op kunstgras tegen Apollo'68 die eveneens in de vierde klasse uitkomen. Het werd geen succes, want in de tweede helft liepen de Hensbroekers uit naar een verrassende 2-6 zege. Dat is weer andere koek dan de mooie oefenzege op Spirit'30. Dinsdag de 31e speelde de Onder 23 weer tegen SEW, net als enige tijd geleden. Er werd met 1-3 gewonnen op het nieuwe complex in Nibbixwoud, met een opvallende rol voor junior Ruben Koelemeijer die alle goals voor zijn rekening nam. Zondag speelt VVS 1 thuis tegen De Valken, waar het nog wat goed tegen te maken heeft.

zaterdag 28 januari 2017

Wedstrijden op menubalkVoortaan zijn het programma, de uitslagen, de wedstrijdverslagen, de afgelastingen en de trainingsschema's links of bovenaan de website te vinden onder menuitem "wedstrijden".

Lees verder »

dinsdag 24 januari 2017

VVS boekt mooie oefenwinstDinsdagavond oefende VVS 1 uit in Hoogkarspel tegen derdeklasser Spirit'30 1 en wist het een mooie 2-5 zege te behalen. De eerste helft ging qua score gelijk op, waarbij Spirit net voor rust een 2-1 voorsprong nam. VVS maakte 10 minuten na rust gelijk maar wist in de slotfase, via onder meer enkele scherpe counters, uit te lopen naar een onverwacht grote zege. Een mooie opsteker in aanloop naar de uitwedstrijd van zondag in Westwoud tegen Woudia. Succes alvast mannen!

vrijdag 23 december 2016

Stem op deze fotoBeste vvs-ers. We hebben nog 1 keer ieders hulp nodig. Zoals ongetwijfeld bekend is bijgaande foto genomineerd voor mooiste sportfoto van het jaar van west Friesland. Op de foto staan 3 jongens van vvs 08-1. De foto is gemaakt door Marjet Stegenga, een moeder van een teamgenootje van deze jongens. In de voorronde heeft deze foto de meeste stemmen ontvangen van bezoekers van de site westfriesesportverkiezingnl en staat dus op de eerste plaats. Er kan nog gestemd worden t/m 25 december echter de tussenstand is tot dan niet meer zichtbaar. Wij weten dat de grote concurrenten op dit moment alles in er werk stellen om stemmen binnen te halen. Onze vraag is dan ook nog 1 maal: stem nog op deze prachtigs foto. Doe dit op je telefoon, je tablet, je iPad, laptop, etc. We hebben de stemmen nog keihard nodig want wat zou t mooi zijn als deze foto verkozen wordt tot mooiste sportfoto! Super voor de fotografe, leuk voor de jongens en natuurlijk ook prachtige PR voor onze mooie club!!! Klik hier om te stemmen.

maandag 12 december 2016

VVS 1 met zege winterstop inVVS 1 is de eerste competitiehelft geeindigd met een 5-2 thuiszege op Sporting Andijk. De wedstrijd kende twee gezichten, aangezien VVS in de tweede helft een 1-2 achterstand goed moest maken. Sjors van Diepen had nog wel de score geopend, maar daarna sloeg Andijk tweemaal toe voor rust. Na zo'n 70 minuten scoorde Onder 19 speler Ruben Koelemeijer op prachtige wijze de 2-2, waarna Nick Hiemstra met een glaszuivere hattrick VVS voorbij Andijk bracht. VVS gaat hierdoor de winterstop in met 23 punten uit 13 duels en een plek in de subtop. Nu bijtanken en knallen in het nieuwe jaar....

zondag 11 december 2016

EHBO Cursus Opmeer start 11 januariOngevallen komen dagelijks voor in het verkeer, in het werk, rond het huis,  tijdens het sporten, etc. Belangrijk is dan dat u zo snel mogelijk de juiste (eerste) hulp kunt bieden. Dit gebeurt vaak door gediplomeerde EHBO’ers. In Opmeer start een nieuwe EHBO cusrsus op 11 januari 2016. Druk hier voor alle informatie.

donderdag 8 december 2016

VVS energieneutraalOp het dak van de Oranjehal liggen nu al meer dan een jaar 702 zonnepanelen. In de hal van VVS is te zien hoeveel energie er wordt opgeleverd. Deze installatie moest 149,18MWh opleveren per jaar volgens de berekeningen. Het jaar is nog niet voorbij, maar op 6 december stond de teller op 149,49 MWh. Hiermee kunnen we stellen dat VVS ruimschoots energie neutraal is.

woensdag 30 november 2016

Pepernotentoernooi bij VVS'46Ruim 60 verhitte koppies in de Oranjehal vanmiddag. Het was weer de tijd voor het jaarlijks Pepernoten mix-toernooi voor de jongens en meiden onder 9. Het was nog even spannend of er nog Pieten zouden komen, maar net toen het toernooi afgelopen was ging Rein’s telefoon. De Sint aan de lijn! Hard zingen zou de Pieten de juiste kant op sturen en dat lukte natuurlijk. De Pieten hebben nog even meegevoetbald en na nog een gezellig half uurtje in de kantine ging iedereen weer huiswaarts. Bedankt Pieten en jongens en meiden. Het was gezellig!

maandag 28 november 2016

Verzameling Goalgetters terug bij VVSNa de brand in de kantine van 6 april 2010 is de verzameling Goalgetters van VVS'46 verloren gegaan. 13 November jl. overhandigde Piet Koelemeijer zijn eigen verzameling, inmiddels een stapel van 170cm hoog aan VVS'46. Hiermee is een stuk van de historie weer teruggekeerd naar VVS. De stapel bevat alle Goalgetters van de 1e (23 februari 1973) t/m de allerlaatste (14 mei 2012). In de periode hiervoor werd gepubliceerd in het dorpsblad, deze kwam maandelijks uit. (zie woordje van de toenmalige voorzitter Piet Koenis in de bijlage). Onder het motto “De bleekste inkt is sterker dan het sterkste geheugen” werd er iedere week een Goalgetter geschreven. Na 41 jaar is de papieren Goalgetter in de brievenbus naar een digitale nieuwsbrief in de mailbox gegaan. Piet bedankt, VVS is blij hiermee weer een stuk historie in handen te hebben. De bedoeling is dat hele stapel t.z.t. zal worden doorgespit op artikelen die bewaard (gedigitaliseerd) moeten blijven voor het nageslacht. Een vrijwilliger die hier een start mee wil maken is van harte welkom en kan zich melden bij pr@vvs46.nl.

Lees verder »

maandag 28 november 2016

Verlenging contract hoofdtrainerZijn eerste seizoen is nog niet eens halverwege, maar met vertrouwen is het contract van onze hoofdtrainer Jeroen Bommels verlengd met een jaar. Dit houdt in dat Jeroen in ieder geval tot het eind van het seizoen 2017-2018 aan VVS'46 verbonden zal blijven. Zijn doelstelling is duidelijk, een periodetitel pakken en uiteindelijk VVS'46 snel weer terug te laten keren naar de 3de klasse.

maandag 28 november 2016

Update rubberkorrels kunstgrasGisteravond (zondag 27 november j.l.) is in de uitzending van het NOS-journaal om 20.00 uur een item behandeld over de mogelijke gezondheidsrisico’s van SBR-rubbergranulaat. In het item zijn enkele resultaten uit het onderzoek van de bandenbranche gepresenteerd en becommentarieerd door een toxicoloog. De uitzending wekt de indruk dat er nieuwe feiten zijn, maar deze zijn er niet. Er is geen wijziging van standpunt RIVM. Druk op lees verder voor het complete artikel.

Lees verder »

maandag 28 november 2016

VVS 1 weet niet te scoren in ZwaagdijkOns eerste wist gisteren niet tot scoren te komen in Zwaagdijk. Ook Zwaagdijk kwam ondanks het mooie voetbalweer niet tot scoren. De mannen uit Zwaagdijk kunnen nog enigzins tevreden terugkijken op de wedstrijd omdat ze 1 punt hielden terwijl VVS er 2 verloren heeft. VVS staat nu op een 5de plek. De top 4 wist wel te winnen op HSV Sport na die ook gelijk speelde. Hierdoor is de aansluiting op de koplopers helaas iets groter geworden.

maandag 28 november 2016

JO19 zaal kampioenDe eerste kampioen is daar! Jongens onder 19 zaal won 5-3 uit van Avenhorn en werd ongeslagen kampioen. Gefeliciteerd! Dat er nog veel meer kampioenen mogen volgen.

donderdag 17 november 2016

VVS'46 ontvangt mooi bedrag DEEN actieVanavond ontving VVS'46 uit handen van bedrijfsleider Sjaak Neefjes van Deen Opmeer het mooie bedrag van €1.503,13 in de Deen Jeugdsponsor Actie. Wij danken DEEN Opmeer voor dit fantastische bedrag maar natuurlijk ook onze jeugdspelers die zich hebben ingezet voor deze actie en al het winkelend publiek dat VVS munten heeft gegeven. VVS zal het op een mooie manier besteden.

maandag 14 november 2016

TrainingspakkenNog een aantal oud model trainingspakken zijn er te koop voor € 15,--. Het gaat om het trainingspak met de oranje jas (masita), nog in voorraad 1 x S, 2 x L en 2 x XL en om het trainingspak met de zwarte jas 1 x S. Tevens is er nog een hooded zip jas roze (1) en grijs (1) maat M met VVS Logo in voorraad voor € 30,--. (info Irma Vlaar) Voor alle andere artikelen zie webshop op de site.

Lees verder »

zondag 13 november 2016

Effectief VVS wint derby ruimAls iemand weet wanneer de laatste competitiewedstrijd van VVS tegen DWB was, horen we het graag. De Weerenaren waren deze zondag echter te gast na hun knappe promotie vorig seizoen. Op het Gemeentetoernooi werd het nog 2-2, maar ditmaal wist VVS er een ruime 5-0 zege uit te slepen! Geflatteerd was het wel een beetje, want DWB bood zeker genoeg tegenstand. Voor een kort verslag van de wedstrijd lees verder.

Lees verder »

zaterdag 12 november 2016

Rubberkorrels kunstgrasveldVorige week heeft het bestuur van VVS’46 te horen gekregen dat het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) het kunstgrasveld van VVS’46 heeft geselecteerd voor onderzoek. Daar zijn wij erg blij mee. Enkele dagen na het bericht kwamen de onderzoekers al langs. Op donderdag 3 november 2016 zijn er op zes plaatsen monsters genomen van de rubberkorrels op het kunstgrasveld. De resultaten van het onderzoek worden eind december 2016 verwacht.

zaterdag 12 november 2016

Weer nieuwe meiden op komst!Sinds een maand of twee traint er een nieuwe groep meiden F op woensdagmiddag onder leiding van Sandra Schaap. Het plan is om na de winterstop een nieuw meiden F team met hen te gaan vormen, naast het team dat al actief is (JO9:3M). Om te wennen aan het spelen van wedstrijdjes werd er zaterdag een mixtoernooi tussen deze twee meiden F teams georganiseerd. Het was koud buiten, maar de meiden gingen als de brandweer! Na een leuk toernooi ging iedereen snel naar binnen voor chocomel met wat lekkers in het Huis van Oranje. We gaan nog van deze meiden horen!

maandag 7 november 2016

VVS verliest in OnderdijkNa de onverwachte 1-5 thuisnederlaag van vorige week tegen RKEDO heeft VVS afgelopen zondag uit met 2-0 verloren van Strandvogels. Na de goede serie overwinningen valt dat natuurlijk even tegen, maar komende zondag is er alweer een kans om dat katerige gevoel weg te spoelen. En dat nog wel in een derby, thuis tegen DWB. VVS weet dat dit een lastige pot gaat worden, gezien ook het gelijkspel eerder tijdens het Gemeentetoernooi. Succes mannen!

zondag 6 november 2016

't Wuiver Uw Slager nieuwe websponsorDeze week verwelkomen we weer een nieuwe websponsor op de VVS-website. 't Wuiver Uw Slager is specialist op het gebied van verse producten, de grill draait iedere dag en dagelijks zijn zij bezig met lekkere vleesspecialiteiten en worstsoorten uit eigen keuken. Ook voor een barbecuefeest of een mooi buffet kunt u prima terecht bij Daan Ruiter en zijn team. Zie ook www.twuiver.nl.

dinsdag 1 november 2016

Kunstgras beleid VVS'46De uitzending van het televisieprogramma Zembla op woensdag 5 oktober 2016 over rubberkorrels die in kunstgrasvoetbalvelden worden gebruikt heeft voor veel onrust gezorgd. VVS'46 heeft hierop gehandeld en is meteen in overleg gegaan met meerdere partijen. Om duidelijkheid te verschaffen kunt u na de 'Lees verder' een uitgebreide stand van zaken rondom het kunstgras van VVS'46 vinden.

Lees verder »

dinsdag 25 oktober 2016

Zondag EDO !VVS 1 speelt zondag, na een vrije speelronde, de thuiswedstrijd tegen RKEDO. An sich al een mooie wedstrijd tegen een leuke tegenstander uit de buurt. Het kan nog wel eens meer dan dat worden, want het is eveneens de laatste wedstrijd van de eerste periode in 4B. Na twee wedstrijden zullen er mensen zijn geweest die twijfelden aan de kansen van VVS 1 dit seizoen (1 uit 2), maar daarna wist Jeroen Bommels met zijn staf en spelers een sterke serie neer te zetten van vijf achtereenvolgende zeges!  Hierdoor staat VVS inmiddels gelijk met Grasshoppers bovenaan in punten na 7 speelrondes; de Hoogwouders hebben wel een beter doelsaldo (+10 vs +6). Zondag spelen zij echter de lastige uitwedstrijd tegen Woudia... Onze tip: ga de mannen van VVS steunen en wees getuige van de ontknoping!

maandag 17 oktober 2016

JO9:1 gelijk in zaaltopperVVS JO9:1 (voorheen: de F1) doet het goed in de competitie met alleen nog maar zeges en nog maar 1 tegengoal. Dit valt niet alleen ons op, maar ook de leiding van zaalvoetbalclub 't Hoornsche Veerhuys. Hun JO9 team had contact opgenomen met de coaches van VVS en wilde graag tegen hen oefenen in de zaal. Afgelopen zondag gebeurde dat, en wist VVS met een 3-3 gelijkspel knap weerstand te bieden aan deze club met een van de beste jeugdopleidingen in de zaal van Nederland. Top gedaan jongens ! Zie ook deze link.

zondag 16 oktober 2016

Dubbelslag in AbbekerkZes punten voor de herenselectie vandaag uit in Abbekerk. Niet onverwacht, maar toch moet je het maar even verdienen. VVS 2 opende in de ochtend met een 0-7 zege op ALC 2, waarna het eerste het 's middags met 1-3 afmaakte. VVS 1 kwam na 20 minuten op voorsprong door Mike Groot, die met een penalty in de 2e helft ook de 0-2 aantekende. ALC scoorde 10 minuten voor tijd tegen, maar Tijmen Koelemeijer wist wederom te scoren en de wedstrijd te beslissen. VVS leidt met deze vijfde achtereenvolgende zege inmiddels samen met Grasshoppers de competitie. Dat gaat de goede kant op. Komende zondag zijn de mannen vrij en de week erna staat er met RKEDO een leuke tegenstander te wachten in Spanbroek. 

maandag 10 oktober 2016

VVS’46 JO11-1 spelen voor de DEEN cupSinds jaar en dag organiseert FC Volendam in samenwerking met Deen Supermarkten de Deen Cup. De wedstrijden van de Deen Cup worden voorafgaand aan de thuiswedstrijden van FC Volendam gespeeld. Hiervoor zijn inmiddels 30 clubs geselecteerd, en sinds 26 augustus jl. is de Deen Cup van start gegaan. Er waren echter nog twee wild-card weg te geven, middels een kwalificatie-toernooi en VVS’46 is een van de clubs die hiervoor is uitgenodigd. Druk op lees verder voor meer details.

Lees verder »

zondag 9 oktober 2016

Contributieinning Seizoen 2016-2017Het seizoen is al weer enkele maanden oud en dit betekent dat wij binnenkort de contributie voor het seizoen 2016-2017 gaan innen. U ontvangt eerst een factuur per mail. Controleer deze gegevens en geef een eventuele fout door. Indien u een nieuw bankrekeningnummer heeft of een nieuw e-mailadres, mail dit z.s.m. aan de ledenadministratie (ledenadmin@vvs46.nl).

zondag 9 oktober 2016

Sterk VVS 1 verslaat koploperEen sterk VVS 1 heeft zondag de koploper HSV Sport thuis met 4-2 verslagen. En dat ondanks het gemis van vijf basisspelers (Sjoerd, Nick, Michel, Dennie en Jesper). De vervangers deden het uitstekend. Zo wist gelegenheidslinksbuiten Tijmen Koelemeijer (zoon van Paul) twee prachtige goals te scoren in de eerste helft. Sjors van Diepen was ook trefzeker, waardoor de ruststand 3-0 was. Na rust schakelde de oudste club van de regio (1889) een tandje bij, maar wist Elmar na een uur de 4-0 binnen te prikken. Sport gaf niet op en wist nog tweemaal te scoren, maar dichterbij dan de 4-2 kwamen ze niet. Goede prestatie van VVS met deze groep, waardoor het klimt naar de tweede plek. Volgende week ALC uit.

zaterdag 8 oktober 2016

JO15-1 in nieuw tenue Piet Swart VastgoedVVS'46 Businessclub lid Sebastiaan Vriend van Piet Swart Vastgoed zet wederom de jongens van de JO15-1 (C1) in het nieuw. Tijdens de shirtpresentatie werden de jongens ook nog verrast door Sebastiaan met een mooie sporttas. Als dank had het team een taart voor Sebastiaan en zijn vrouw Annemarie gebakken. Piet Swart Vastgoed uit Medemblik is een trouwe sponsor voor VVS'46. Sebastiaan speelde vroeger ook bij VVS'46 en vindt het mooi nu iets terug te kunnen doen voor VVS. 

zaterdag 8 oktober 2016

JO7-1 in nieuw tenue Heus SchilderwerkenOnze jongens van de JO7-1 spelen sinds afgelopen weekend in de nieuwe tenues van sponsor Heus Schilderwerken. Het bedrijf is gevestigd aan de Roerdomp 5 te Spanbroek en is sinds 2012 actief in de regio. Wij danken Heus Schilderwerken voor hun support aan de jongens van JO7-1.

zaterdag 8 oktober 2016

Berend Botje sponsor kweekvijverKinderopvang Berend Botje steekt onze kweekvijver in het nieuwe Hummel tenue. Vorig weekend was de presentatie van dit nieuwe tenue. Zoekt u zorg, passie en liefde voor uw kind tijdens de kinderopvang, dan weten ze daar bij Berend Botje wel raad mee. Bij Berend Botje kun je terecht voor kinderopvang, buitenschoolse opvang, peuterwerk en gastouderopvang. Wij danken Berend Botje voor hun support aan onze kleinste voetballertjes.

vrijdag 7 oktober 2016

Gemeente informeert gebruik kunstgrasKan er nog steeds op kunstgras worden gevoetbald? Ja, de gemeente Opmeer en de KNVB richten zich op het advies en informatie van het RIVM. De onderzoeken die door het RIVM zijn gedaan, wijzen uit dat er geen gezondheidsrisico’s zijn voor sporters. VVS'46 volgt dit advies. Druk op lees verder voor alle informatie.

Lees verder »

maandag 3 oktober 2016

Succesvolle Gemeenschapsveiling 2016Afgelopen zaterdag vond de Gemeenschapsveiling Spanbroek-Opmeer weer plaats. Met een opbrengst van ruim 34.000 euro was de avond zeer succesvol te noemen en VVS'46 deelt mee in dit mooie succes. Dit alles door de aanbieders van leuke koopjes en de gulle kopers natuurlijk, namens VVS'46 bedankt!

maandag 3 oktober 2016

Glaswerk in de kantineWe hebben mogen genieten van een mooie nazomer waarbij een biertje of wijntje best lekker smaakt. We hopen natuurlijk op nog meer mooie weekenden. Houd er echter wel rekening mee dat wij als VVS'46 ervoor moeten zorgen dat het glaswerk waar wij uit drinken binnen de kantine dient te blijven. Dit geld ook voor flesjes bier etc. Graag vragen wij jullie hierom te denken. Als VVS'46 een inspectie krijgt dan zijn de boetes aanzienlijk en geeft het biertje of wijntje een toch wat bittere nasmaak. Dank voor jullie medewerking.

maandag 3 oktober 2016

Pupil van de week Nick stelt zich voorOnze pupil Nick Schagen uit de JO11-2 zal 9 oktober a.s. VVS’46 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen HSV Sport spelen. Druk op lees verder om meer over Nich te weten te komen.

Lees verder »

zondag 2 oktober 2016

Zes punten voor selectieDe volle buit was er zondag voor de twee heren selectieteams. Aangemerkt moet wel worden dat ze tegen de rode lantaarndragers speelden. VVS 1 boekte haar derde achtereenvolgende zege, met 1-2 uit tegen Kwiek'78; een stand die al met rust was bereikt. Michael Kieftenburg scoorde beide doelpunten, een unicum voor hem? Zondag komt de verrassende koploper HSV Sport op bezoek in Spanbroek, dat wordt interessant ! VVS 2 speelde tegen Flamingo's 2 uit in Alkmaar en won met maar liefst 14-0. Dat is echter zo ongeveer gemiddeld voor deze tegenstander, die hiervoor in drie duels als 50 tegengoals hadden geincasseerd. VVS 2 bivakkeert met 6 uit 4 in de middenmoot in haar 4e klasse reserve.

maandag 26 september 2016

Derby om in te lijsten"Een derby om in te lijsten"!" Mooi citaat vanaf de website van Victoria O na de gisteren met 3-2 door VVS gewonnen derby. Het wedstrijdverloop was er dan ook eentje waarin het op en neer ging, met een Hitchcock beslissing in blessuretijd door matchwinner Aaron Kuipers. Eerder had Sjoerd Overpelt al tweemaal een achterstand ongedaan weten te maken. Een belangrijke overwinning, waardoor we aansluiting houden met de ploegen bovenin. Voor een verslag door onze gasten zie deze link.

maandag 26 september 2016

Succesvolle Fifty-fit Sportdag Afgelopen donderdag vond de Fifty-fit sportdag plaats op het VVS'46-complex. Met diverse sporten als handbal, fitness en badminton werden de 50+'ers flink aan het zweten gezet. Er was zelfs een kleedkamer ingericht als "martelkamer", zoals het NHD de behandeling met een massagebal beschreef. We kunnen terugkijken op een succesvolle, sportieve en leuke dag! Klik op 'Lees verder' voor een terugblik door Gerard Pepping.

Lees verder »

zaterdag 24 september 2016

Cursus Voetbalschool in de winterstopOnze jonge leden kunnen ook in de winterstop op het VVS-complex lekker blijven voetballen tijdens de nieuwe cursus van de Voetbalschool van Stefan Dol. Kijk op http://www.voetbalschool-stefandol.nl/ voor meer informatie.

vrijdag 23 september 2016

Afgelastingen ZaalZowel Heren 1 tegen Pellor en Veteranen 1 tegen HZV Vennewater gaan vanavond niet door. Tegenstanders konden geen team op de been brengen.

maandag 19 september 2016

Pupil van de week Ilona StamOnze pupil Ilona Stam uit de MO11-1 zal 25 september VVS’46 Dames 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen DTS VR 1 spelen. Klik op 'Lees verder' voor haar introductie.

Lees verder »

maandag 19 september 2016

Pupil van de week Jac RuiterOnze pupil Jac Ruiter uit de JO11-1 zal 25 september a.s. VVS’46 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen Victoria O spelen. Klik op 'Lees verder' voor zijn introductie.

Lees verder »

maandag 19 september 2016

Deen JeugdsponsoractieWe doen weer mee! Zondag 18 september start DEEN met de jeugdsponsoractie. Mobiliseer al je vrienden en familieleden en zorg dat de koker van VVS’46 zo vol mogelijk komt. Hoe meer munten in de koker, hoe hoger het sponsorbedrag! Alvast bedankt. Kijk ook nog even naar deze mooie DEEN promo, opgenomen bij Spirit’30 met in een van de hoofdrollen “ons” jeugdcommissielid Frank.

maandag 19 september 2016

Fifty-fit sportdag 2016Na een succesvolle eerste editie zal aanstaande donderdag 22 september de tweede editie van de Fifty-fit sportdag worden gehouden op het VVS'46 complex. Vanaf 10 uur kan er worden ingeschreven en staat de koffie klaar. Na de warming up in de Oranjehal beginnen we met de sport/spellen zowel binnen als buiten. Voor een lunch, een hapje, drankje en live muziek wordt gezorgd en dit allemaal voor maar € 5,-. Gezelligheid tijdens deze sportdag staat bij ons voorop!

zondag 18 september 2016

Winst tegen ForwardGoede berichten kwamen deze zondag uit Hoorn, waar VVS 1 in een uitwedstrijd tegen Always Forward met 1-2 wist te winnen! Forward ligt VVS redelijk de laatste jaren, maar deze eerste overwinning dit seizoen kwam op een goed moment en na een spannende wedstrijd tot stand. Voor rust nam VVS afstand door goals van Sjoerd Overpelt en Mike Groot (assist Sjoerd), waardoor het met 0-2 ging rusten. Forward wist vrij vlot in de tweede helft de anschlusstreffer te maken, maar kon niet verder komen dan dat. Hierdoor schuift VVS wat op in de ranglijst. Zondag staat een mooie derby op het programma, thuis tegen Victoria Obdam; we zien u graag !

vrijdag 16 september 2016

Zaalvoetballers openen sterkDe zaalvoetballers van VVS / Koopman Lease heren 1 zijn veelbelovend aan het seizoen begonnen. Uit tegen Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau 2 werd er met maar liefst 2-13 gewonnen ! Het team van Pe Snel is dit seizoen ogenschijnlijk weer wat sterker geworden door de komst van Jim en Mick Roodhof (Grasshoppers, ex Hollandia). Zal het ze lukken om verder te komen dan afgelopen jaar, toen de play offs het eindstation bleken op weg naar de 1e klasse? We gaan ze volgen!

vrijdag 16 september 2016

Eerste officiële wedstrijd minipupillen!Zaterdag 10 september 2016. De opening van het seizoen. De allereerste officiële wedstrijd van de toppers van de minipupillen! Het seizoen werd afgetrapt met de zware pot tegen Zouaven J07. Klik op 'Lees verder' voor het verslag van deze mooie zonnige dag.

Lees verder »

donderdag 15 september 2016

Eerste verliest in VenhuizenVVS 1 speelde zondag haar tweede competitiewedstrijd, uit tegen De Valken. Helaas werd het een 3-2 nederlaag. Valken speelde goed en liep uit naar een 3-0 voorsprong. VVS kwam in de tweede helft echter terug door goals van Nick Hiemstra en Mike Groot. Verder dan 3-2 kwamen de mannen echter niet. Zondag volgt er weer een pittige maar mooie tegenstander in de vorm van Always Forward, uit in Hoorn. De competitie opener leert ons dat VVS er hard voor zal moeten werken om weer bovenin mee te draaien, dus laat het zien in Hoorn mannen!

maandag 12 september 2016

Nationale sportweek bij VVS'46Aan de nieuwe leden, hun ouders en belangstellenden,

Op zaterdag 17 september a.s. start de Nationale Sportweek. VVS’46 doet daar ook aan mee. Zie voor het volledige programma de website van Opmeer Actief, http://www.opmeeractief.nl/ . Daar staat ook het programma van VVS’46 op. Op zaterdag 17 september en zaterdag 24 september is er van 10.00 – 11.00 uur voor de nieuwe leden, hun ouders en belangstellenden Wegwijs bij VVS. Je wordt dan letterlijk wegwijs gemaakt bij VVS’46. Bij wie moet ik zijn, waar zit het wedstrijdsecretariaat en wat doen ze, waar kun je ballen oppompen, waarom hebben we zoveel zonnepanelen op het dak etc. Stel je vragen en we leiden je rond. Tot ziens op ons complex aan de Spanbroekerweg 120A. We staan voor je klaar in de bestuurskamer. Waar deze zit? Dat wijst zich op zaterdag vanzelf….

Lees verder »

zaterdag 10 september 2016

Pupil van de week Cis BoonOnze pupil Cis Boon uit de MO11-1 zal 11 september VVS’46 Dames 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen Nieuwe Niedorp 1 moeten spelen. Klik op 'Lees verder' voor haar introductie.

Lees verder »

donderdag 8 september 2016

Kantinevoorstelling bij VVS'46Op 12 september 2016 hebben we voor trainers, coaches en bestuurs- en commissieleden van alle sportverenigingen in de gemeente Opmeer iets heel bijzonders! Dan vindt in de kantine van VVS’46 de voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ plaats. Een humoristische voorstelling, over hoe we kunnen zorgen dat de prestaties verbeteren en de club sterker wordt. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

maandag 5 september 2016

Meidenvoetbal steeds populairderMeidenvoetbal is volgens de NOS de sterkst groeiende sport in Nederland. Ook VVS'46 heeft veel meidenteams in de leeftijd 6 t/m 17 jaar. Waar in Nederland gemiddeld 1 op 6 al een meisje is, ligt de verhouding spelende jongens en meiden bij VVS'46 op meer dan 1 op 4! Maar natuurlijk is er bij VVS'46 altijd plaats voor meer meiden. Lijkt dit je leuk? Neem dan contact op met meidencoordinator@vvs46.nl of kom naar onze inloopmiddag op woensdag 14 september als je onder de 9 bent.

 

maandag 5 september 2016

De Gemeenschapsveiling 2016Op zaterdag 1 oktober wordt in café VOL, Spanbroekerweg 192, voor de 10e keer De Gemeenschapsveiling georganiseerd. Ook VVS’46 deelt dit jaar mee in de opbrengst van deze veiling. Wij zijn blij weer mee te mogen doen met de Gemeenschapsveiling. We hopen velen van jullie weer te zien op deze gezellige avond! Klik op 'Lees verder' voor meer informatie over hoe jullie VVS'46 kunnen steunen.

Lees verder »

zondag 4 september 2016

Nieuwe gezichten in VVS kantineDe VVS'46 kantine krijgt vaste gezichten op vaste momenten. Vandaag zijn Herman en Ineke Vriend van start gegaan en zullen op zondag het vertrouwde gezicht gaan worden van VVS'46. Maud Koenis wordt het vaste gezicht op zaterdag en Patty Stuy-Marcus op de vrijdagavond. Daarnaast zullen medewerkers en vrijwilligers ingezet worden indien nodig.

zondag 4 september 2016

Eerste VVS’46 in nieuw tenueZondag 4 september, voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd tegen Woudia, vond de shirt presentatie plaats van het eerste van VVS’46. Jos Schipper (met bloemen) van Schipper Kozijnen, de trouwe hoofdsponsor van VVS’46, heeft de Oranjehemden in het nieuw gestoken. In het nieuwe Hummel tenue met Schipper Kozijnen op de borst hoopt VVS’46 een mooi seizoen te draaien in de vierde klasse waarin zij tegenstanders uit buurtgemeenten als Victoria O, ALC, Grasshoppers en DWB zullen treffen. In de wedstrijd tegen Woudia ging het geval gelijk op. Wouda wist kort na rust als eerste te scoren, maar even later wist Nick Hiemstra de gelijkmaker te maken. Verder werd er niet meer gescoord en bleef het 1-1 in Spanbroek. Druk op lees verder voor de teamfoto en hier voor het fotoverslag gemaakt is door Cees Verhage.
 

Lees verder »

zondag 4 september 2016

Pupil van de week - Jordy BakkerMijn naam is Jordy Bakker, ik woon samen met mijn ouders en 2 zussen in Spanbroek. Vanmiddag ben ik Pupil van de Week bij de wedstrijd VVS 1 tegen Woudia 1. Druk op lees verder om meer over mij te weten te komen.

Lees verder »

woensdag 31 augustus 2016

VVS 1 oefent tegen SchagenDinsdagavond oefende VVS 1 tegen mede vierdeklasser VV Schagen. Na een 1-1 ruststand werd er uiteindelijk met 2-3 verloren. De Spanbroeker goals werden gemaakt door Mike Groot en Michael Kieftenburg. Zondag a.s. opent VVS de competitie tegen Woudia; veel succes gewenst aan onze mannen en onze nieuwe trainer / coach Jeroen Bommels!

woensdag 31 augustus 2016

Nieuwe meiden F trainingsgroepRecent hebben we een oproep gedaan voor nieuwe meiden F'jes (jaargangen 2008 t/m 2010), en met succes ! We hebben inmiddels 15 meiden in deze jaargangen en hebben nu, naast het bestaande competitieteam (JO9-3M), een nieuwe trainingsgroep gevormd (met meiden uit 2009-2010). Deze traint eerst alleen op woensdagmiddag van 14.00-15.00 uur onder leiding van Sandra Schaap, en het is de bedoeling dat de groep later ook wedstrijdjes gaat spelen. Er kunnen nog een paar meiden bij, dus als er interesse is dan kunnen nieuwe meiden deelnemen aan de trainingen om te kijken of ze voetbal ook leuk vinden. Verdere informatie via ruudloos@live.nl.

Lees verder »

maandag 29 augustus 2016

Pracht weekend bij VVS'46Afgelopen weekend was het weer een drukte van jewelste op het VVS-complex. Vrijdagavond en zaterdag was het Schipper Kozijnen jeugdtoernooi, zondag werd het 70-jarig bestaan gevierd en ondertussen speelde het 1e een bekerduel tegen HOSV. We kunnen terugkijken op een pracht weekend! Klik op 'Lees verder' voor een verslag van het weekend door onze voorzitter Rein. 

Lees verder »

maandag 29 augustus 2016

Resultaten Jeugdtoernooi 2016Afgelopen weekend vond het jaarlijkse Schipper Kozijnen Jeugdtoernooi plaats. Het weer was prima en de organisatie had alles weer keurig geregeld. We kijken dan ook terug op een zeer geslaagd toernooi. Klik op 'Lees verder' om de resultaten van de wedstrijden en de eindstanden in de poules te bekijken.

Lees verder »

zondag 28 augustus 2016

Kort bekeravontuur VVS 1 In een bekerpoule met Spartanen, Nieuwe Niedorp en HOSV is het VVS 1 niet gelukt om door te bekeren. Dat lukte favoriet en 3e klasser Spartanen wel met drie zeges. De meest zwaarbevochten daarvan was tegen VVS, waar het 3-4 werd met een beslissende goal in de 88e minuut. Er werd goed weerstand geboden in een op en neergaande wedstrijd (goals van Sjors, Sjoerd en Michel). Hiermee werd doorbekeren echter al lastig. Dat werd zelfs onmogelijk na een tegenvallende 0-2 nederlaag thuis tegen 4e klasser Nieuwe Niedorp. VVS miste weliswaar wat spelers, maar toch. Tegen HOSV werd het wel een ruime zege, die met 0-7 zelfs erg hoog uitviel. De goals kwamen ditmaal van Frank, Nick, Sjoerd, Mike en nu zelfs driemaal Sjors. Dinsdag wordt er geoefend tegen VV Schagen, wat een mooie gelegenheid is om te laten zien dat we in de 4e klasse veel ploegen kunnen verslaan. En dan op naar de competitie opener tegen Woudia ! 

zondag 28 augustus 2016

Vrijwilligers BHV en AEDIn 2015 is het Calamiteitenplan van VVS'46 geactualiseerd. Onderdeel daarvan is het hebben en trainen van vrijwilligers op het gebied van BHV en AED. Jaarlijks volgen enthousiaste vrijwilligers een AED – reanimatie training. Het aantal neemt echter af. Daarom zouden we graag willen weten welke vrijwilligers / ouders in het bezit zijn van een AED – reanimatie certificaat, die we indien nodig kunnen oproepen/inzetten. Ook vragen we vrijwilligers die belangstelling hebben om hiervoor een jaarlijkse training te willen volgen zich aan te melden. Het Calamiteitenplan kan niet zonder hulpverleners. We schakelen EHBO’ers in bij toernooien. Ook is het van belang regelmatig te oefenen op ons complex en ons scherp te houden op nieuwe ontwikkelingen. Welke BHV’ers zouden ons daarbij willen helpen? Aanmeldingen / suggesties graag mailen naar Douwe van der Vaart jeugd@vvs46.nl

maandag 22 augustus 2016

Veteranen starten met trainenOp vrijdag 2 september om 19:30 uur starten de veteranen met de training. Denk aan de spieren en kom lekker mee trainen.

Op zondag 4 september 2016 om 09:46 spelen de veteranen inclusief de half leden een onderlinge partij en zal traditie getrouw dit vooraf worden gegaan met koffie en gebak

Ook worden dan de plannen voor het nieuwe seizoen besproken.

zaterdag 20 augustus 2016

Nieuwe Sponsor balk op siteSamen met GSE automatisering hebben we op onze site een nieuw item voor de sponsors gebouwd. Onderaan de pagina verschijnen nu bij toerbeurt de sponsors. Bij het verversen van de pagina zullen er steeds nieuwe sponsors verschijnen.

 

dinsdag 16 augustus 2016

VVS accommodatie weer op niveauDe vrijwilligers van VVS’46 zijn in deze  zomerperiode weer volop actief geweest met het in orde brengen van heel veel zaken op en rond het complex van VVS’46. Er is weer ontzettend veel werk verricht om seizoen 2016-2017 goed te kunnen starten, alle vrijwilligers bedankt! Klik op 'Lees verder' voor een verslag van alle werkzaamheden.

Lees verder »

maandag 15 augustus 2016

Trainingsschema 2016-2017In de bijlage het trainingsschema voor het komend seizoen.

maandag 15 augustus 2016

Geslaagd Gemeente toernooiVVS'46 1 is er dit jaar niet in geslaagd om het Gemeente toernooi te winnen. Op de laatste speeldag stond HOSV en Grasshoppers op het programma. Klik op lees verder voor een nader verslag.

Lees verder »

donderdag 11 augustus 2016

1e speelavond Gemeente toernooi 2016De 1e speelavond van het Gemeente toernooi 2016 zit er op. VVS'46 wist zijn 1e wedstrijd niet te winnen van de kersverse 4e klasser DWB. Na twee keer achter te hebben gestaan wisten de mannen onder leiding van Jeroen Bommels gelijk te maken 2-2. De 2e wedstrijd werd met 4-1 gewonnen van de andere verse 4e klasser AGSV. Grasshoppers wist beide wedstrijden tegen HOSV en AGSV te winnen en staat bovenaan in de tussenstand van het Gemeente toernooi. a.s zaterdag speelt VVS 46 nog tegen HOSV en Grasshoppers. Het toernooi werd gisteren goed bezocht en zal a.s. zaterdag zeker weer veel volk naar De Weere trekken.

donderdag 11 augustus 2016

Vacatures JeugdHet voetbalseizoen gaat alweer bijna beginnen. Voor een aantal jeugdelftallen zijn wij nog hard op zoek naar vrijwillige trainers en coaches. Het gaat nog om de volgende teams:

  • JO19-2 (A2) trainer, coach
  • JO17-2 (B2) trainer, extra coach
  • JO15-2 (C2) extra trainer, extra coach
  • J015-3 (C3) extra trainer, coach
  • JO15-4 (C4) extra trainer, extra coach
  • M015-2 (MC2) trainer
  • M013-2 (MD2) trainer
  • MO11-1 (ME1) trainer
  • M09-1 (F5M) trainer

Lees verder »

donderdag 11 augustus 2016

Start trainingen JeugdDe trainingen voor de jeugd van VVS’46 van JO19-1 (A1), JO19-2 (A2) en de JO17-1 (B1) starten op dinsdag 16 augustus van 18.30-19.45 uur. De trainingen voor de overige jeugdelftallen starten op maandag 22 augustus volgens schema (schema volgt), mits er een trainer beschikbaar is.

woensdag 10 augustus 2016

Opheffen VR2In goed overleg is er besloten dat we komende seizoen met maar 1 vrouwenteam de competitie in gaan. Door allerlei omstandigheden waren er niet genoeg Vrouwen om 2 teams in de lucht te houden. We zijn nog in overleg met verschillende personen voor de begeleiding en training. Tot die tijd zullen de Vrouwen in goed overleg met elkaar aan de slag gaan. Vanaf gisteren kan er al weer getraind worden.

zondag 7 augustus 2016

VVS 1 opent met gelijkspel bij SEWDe A-selectie is alweer zo'n twee weken bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zaterdag speelde het ook haar eerste wedstrijd van het seizoen, onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Jeroen Bommels en zijn assistent trainer Bas IJsselstijn. Uit tegen derdeklasser SEW (eerste wedstrijd op hun nieuwe complex) werd het 1-1. Lees verder voor een kort verslag of bekijk de foto's, die Cees Verhage maakte van de wedstrijd. 

Lees verder »

woensdag 27 juli 2016

Nieuwe cursus Voetbalschool in septemberNa de succesvolle editie in de zomer zal er ook in september weer een cursus van Voetbalschool Stefan Dol op het VVS'46 complex starten. Voor meer informatie zie: http://www.voetbalschool-stefandol.nl/

zaterdag 23 juli 2016

Team indeling vrouwen bekendNa veel overleg en een bijeenkomst van de vrouwen  waarin de aanwezig vrouwen konden mee praten over de indeling voor het nieuwe seizoen is er besloten

om alle overgebleven speelsters van de oude MA 1 en VR 1 in een koker te doen en hieruit twee teams samen te stellen. Hierbij hebben de begeleider en de oude trainer van de Vrouwen hun visie mogen geven . We zijn bezig met het aantrekken van een nieuwe trainer. Indien dit door gaat kan er rekening mee gehouden worden dat er door de nieuwe trainer geselecteerd gaat worden. Dan komt bovenstaande optie te vervallen.

Klik op Lees verder voor de indeling van de beide teams.

Lees verder »

zaterdag 16 juli 2016

Indelingen teams bekendDe KNVB heeft voor de overige teams de indeling bekend gemaakt. kijk op voetbal.nl naar je team om de indeling te bekijken

Als voorbeeld Veteranen 1 en Vrouwen 1 en 2 klik op Lees verder. Leuke indeling voor deze teams    

Lees verder »

vrijdag 8 juli 2016

Beker indeling VVS 46 1In de beker is het 1e ingedeeld bij Spartanen, HOSV en Nieuwe Niedorp. Ook dit kan allemaal op de fiets.

De 1e wedstrijd is op zondag 21 augustus de 2e op wo 24 augustus en de 3e op zondag 28e augustus 2016

donderdag 7 juli 2016

Nieuwe spelregels veldvoetbalVoor het seizoen 2016/2017 zijn er door de KNVB enkele wijzigingen doorgevoerd in de spelregels voor het veldvoetbal. Eén van de aanpassingen is bijvoorbeeld het feit dat bij de aftrap nu de bal elke richting mag worden opgespeeld (hiervoor was dit verplicht voorwaarts). Voor meer informatie klik op 'Lees verder'.

Lees verder »

dinsdag 5 juli 2016

Swim to Fight CancerVVS'46 bestuurslid Douwe van der Vaart (jeugdzaken) zwemt komende zondag 10 juli mee met Swim to Fight Cancer. Dit jaar vindt in Hoorn de eerste editie van dit sportieve evenement plaats en dit spektakel wordt georganiseerd door stichting Swim Hoorn. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel; de stichting Fight cancer! Geld dat door Fight cancer i.s.m. het KWF besteed wordt aan onderzoek ter verbetering van behandelmethoden en medicijnen tegen kanker. Wat is Swim to Fight Cancer Hoorn? Een zwemevenement dat op zondag 10 juli 2016 plaatsvindt in én rond de historische havens van Hoorn en waarbij de deelnemers zich laten sponsoren ten behoeve van de stichting Fight cancer. Op de kades is er entertainment, muziek en nog veel meer! Steun Douwe om veel geld voor dit goede doel op te halen en doneer door hier te klikken.

maandag 4 juli 2016

Indeling 1e zaal ook bekendOok de indeling van de Zaal Heren 1 is bekend. Ook hier wat leuke derby's tegen ZVV Obdam en Nieuwe Niedorp Klik op Lees Verder voor de indeling

Lees verder »

vrijdag 1 juli 2016

Indeling 1e bekendDe KNVB heeft vandaag de indeling van het 1e team bekend gemaakt. Nieuwkomers zijn Grasshoppers DWB ALC en Zwaagdijk. Mooie competitie waarbij de supporters

vaak op de fiets de wedstrijden kunnen gaan bekijken. Klik op Lees verder om de gehele indeling te bekijken.

Lees verder »

woensdag 29 juni 2016

Nico Appelman en Nick Post vastgelegdAfgelopen donderdag hebben Nico Appelman (trainer/coach A1) en Nick Post (Jeugd Technisch Coördinator) officieel de contracten met VVS'46 ondertekend. Beide heren spraken ook met voorzitter Rein in de bestuurskamer verder over de plannen voor komend seizoen. VVS'46 wenst hen beiden veel succes!

maandag 27 juni 2016

Nieuwe websponsor SmallstepsVanaf heden is Smallsteps de nieuwe websponsor van VVS'46. Ook is Smallsteps de co-sponsor van het Schipper kozijnen jeugdtoernooi. Smallsteps ziet in hoe belangrijk het is om in de eerste levensjaren kinderen een goede start te bieden. Goede kinderopvang valt en staat met de kwaliteit van het werk van de medewerkers. Op zo’n 250 locaties en met 3.000 medewerkers zet Smallstep zich hier dagelijks voor in. In Spanbroek is Smallsteps "Villa Pjotter" te vinden aan de Spanbroekerweg 163. VVS'46 is blij met deze sponsoring. Hoogstwaarschijnlijk zetten nu al nieuwe VVS'46 voetbaltalentjes hun eerste stapjes bij Villa Pjotter.

maandag 20 juni 2016

Laatste stukje Rein seizoen 2015/2016Met het inleveren van de ballen en kleding en de bekendmaking van de teamindelingen voor het seizoen 2016/2017 zit het seizoen er dan toch echt officieel op. Met de vakantie en de viering van het 70-jarige bestaan van VVS'46 in het vooruitzicht is er nog een laatste woordje van onze voorzitter Rein. Klik op 'Lees verder' om het te lezen.

Lees verder »

woensdag 15 juni 2016

Afsluitavond jeugdtrainers en coachesWoensdag 15 juni werd het seizoen 2015/2016 dan echt afgesloten. De laatste toernooien zijn gespeeld en de kledingtassen en spelerspassen zijn ingeleverd. Douwe trapte de avond af met een korte terugblik op het afgelopen seizoen en bedankte de coaches en trainers die na dit seizoen afzwaaien. Ook Nick Post was aanwezig om zijn rol van technisch jeugd coördinator toe te lichten. En daarna was het natuurlijk tijd voor een borrel. Het bleef nog lang gezellig…

dinsdag 14 juni 2016

Teamindelingen Senioren en VrouwenDe indeling van de overige senioren en de selectie staan in de bijlage. Vooralsnog zijn de dames allen nog bijelkaar. De TC is zich aan het beraden wie in VR1 en wie in VR2 terecht zal komen. Klik op lees verder om de indelingen te bekijken

maandag 13 juni 2016

Rabo FietssponsortochtAfgelopen zaterdag hebben 8 vrijwilligers bijna 40 kilometer gefietst door het mooie West-Friesland tijdens de Rabo Fietssponsortocht. Het begon wat druilerig, maar tijdens hun tocht langs Spanbroek, Obdam, De Goorn en Hoorn klaarde het weer gelukkig op. Met hun deelname hebben ze €250,- bij elkaar gefietst voor VVS'46, bedankt allemaal!

zaterdag 11 juni 2016

Theo Marcus overledenMister ’T Bon is niet meer. Theo Marcus, jarenlang het gezicht van Sporthal ’t Bon in Opmeer, is gisteren ten gevolge van de ziekte ALS overleden . Menig speler van VVS'46 zal hem herinneren als een gezellig, joviaal persoon. Bij VVS'46 was hij vaak te zien. Hij bezocht wedstrijden van het 1e en was de laatste jaren langs de velden te zien bij zijn kleinzoon Siem. Enkele weken terug was hij erbij toen Siem kampioen werd. Voordat Theo ziek werd was hij bij de thuiswedstrijden op ons complex speaker en was hij voor de wedstrijden te horen met de opstellingen van de beide teams. We verliezen in Theo opnieuw een VVS’er in hart en nieren. We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte. 

Lees verder »

maandag 6 juni 2016

Afsluitavond coaches en trainersOp 15 juni is er een afsluitavond voor de coaches en trainers. Op deze avond worden de tassen, jassen en pasjes ingeleverd bij VVS, is een kleine agenda en wordt er nog een borrel gedronken. Iedereen kan tussen 19:45 en 20:00 uur uur de spullen inleveren bij Nico Beerepoot en Peter Peereboom, zij zullen aanwezig zijn bij het ballenhok. Daarna is er koffie in de kantine en een kleine agenda.

zondag 5 juni 2016

Mijn zoon moet in de E1Dit artikel wordt op dit moment gedeeld op veel websites van amateurclubs. Het gaat over een onderwerp dat rond deze periode bij vrijwel elke vereniging speelt, zo ook bij VVS'46. Binnenkort zullen de teamindelingen wel weer bekend gemaakt worden wat tot menig discussie kan leiden. Onthoud hierbij dat het indelen van teams ieder jaar een behoorlijk puzzel is waarbij met veel factoren rekening gehouden moet worden. Het indelen gebeurt per definitie in het belang van het kind. Het stuk is geschreven door Henk Doppenberg: Druk op lees verder voor het artikel.

Lees verder »

zaterdag 4 juni 2016

Inschrijven Voetbal 3-daagse bij VVSIn de zomer van 2016 organiseert Voetbalschool Stefan Dol een voetbal 3-daagse op 18/19/20 juli bij VVS’46. Speciaal voor alle jongens en meiden van 6 t/m 13 jaar met een passie voor voetbal! Inschrijven kan nog tot 29 juni, zie voor meer informatie de site van Voetbalschool Stefan Dol.

dinsdag 31 mei 2016

VVS blijft in 4de klasseVVS 1 verloor donderdag met 2-0 in Tuitjenhorn. In de eerste helft wist VVS niet te overtuigen en stond de 2-0 al op het scorebord.De 2-0 ruststand bleek ook de eindstand, ondanks een betere tweede helft waarin de kansen niet werden benut. Hierdoor blijft VVS ook volgend seizoen in de 4de klasse spelen.De VVS supporters volgde langs de lijn ook de uitslagen van de andere teams in onze gemeente en concludeerde dat we volgend seizoen veel op de fiets naar de de uitwedstrijden kunnen gaan. Grasshoppers degradeerde en AGSV en DWB promoveerde, dus dat worden wel veel derby's volgend seizoen.

dinsdag 31 mei 2016

BBQ voor C en D groot succesAfgelopen vrijdag hebben ruim 110 kinderen genoten van de BBQ bij VVS. Ieder jaar wordt dit georganiseerd voor onze C en D jongens en meiden. Er wordt in mix teams gestreden om de eer en in de rust tussen de wedstrijden door was er een overheerlijke BBQ. Dankzij het mooie weer en inzet van de vele vrijwilligers en de goede stemming onder de kinderen was het dan ook nog lang gezellig.

dinsdag 31 mei 2016

VVS wederom in GemeenschapsveilingVVS is blij weer mee te mogen doen met de Gemeenschapsveiling. VVS’46 wil de Oranjehal nog multi-functioneler maken en investeren om ook volleybal, badminton en tennis mogelijk te maken. Hiervoor zijn materialen nodig en moet de belijning worden aangepast. Naast VVS zijn stichting Award Opmeer met  tenten en bepakking, HOSV met lockers, turnvereniging Kracht & Vriendschap met LED-verlichting voor de turnhal, ijsclub Spanbroek-Opmeer met 8 lichtmasten voor de nieuwe ijsbaan en musicalvereniging Zang & Vriendschap met een oprolbare balletvloer geselecteerd. Noteer de datum alvast in de agenda's; zaterdag 1 oktober. Locatie: café Vroeg of Laat.

maandag 30 mei 2016

Geslaagd Jeugdweekend 2016Vorig weekend zag het VVS complex weer gezellig oranje met allemaal vrolijk en uitgelaten kinderen, het was weer tijd voor het jaarlijkse jeugdweekend! Klik op 'Lees verder' om het verslag van de organisatie te lezen.

Lees verder »

zaterdag 28 mei 2016

VVS toch actief in finale Westfriesland CupVVS C1 haalde de finale van de Westfriesland cup helaas net niet. Toch was VVS goed vertegenwoordigd. Tessa Konijn en Youri Kool waren de Assistent scheidsrechters bij de C-finale. Brian Lampers was de scheidsrechter. Het arbitrale trio deed het goed, Tessa en Youri vertegenwoordigden VVS fantastisch! Het was een spannende finale, Kwiek won uiteindelijk de cup.

dinsdag 24 mei 2016

Inleveren pasfoto'sUPDATE: alle foto's zijn ontvangen ! Kijk of je naam erbij staat. Voor het nieuwe seizoen zijn er weer heel veel spelerspassen verlopen of moet een eerste spelerspas worden aangevraagd. Voor alle jeugdleden van 2001 en 2005 vragen wij hiervoor een pasfoto, graag met naam en geboortedatum inleveren bij Monique van Meerbeek, Scholekster 11. Graag inleveren voor 27 mei. Het maken van de passen duurt in deze periode altijd langer daar alle clubs passen aanvragen en we willen graag voor het nieuwe seizoen de passen op orde hebben, daar er zonder spelerspas niet mag worden gespeeld. Ook zijn er een aantal leden van het jaar 1995 en 1996 die een pasfoto moeten inleveren. Klik op verder voor de lijst.

Lees verder »

maandag 23 mei 2016

Geslaagd Orange Open 2016Afgelopen zaterdag werd het traditionele toernooi Orange Open weer gehouden. Met 31 teams werd er op elk tijdstip op elk veld een wedstrijd gespeeld en met sportief en goed voetbal werd zo in elk van de 4 mannenpoules, 2 gemengde poules en 1 damespoule om de titel gestreden. Onder meer FC Kassie naar de Muur prolongeerde zijn titel en ook de andere kampioenschappen werden flink gevierd in het volle en gezellige 'Huis van Oranje'! Organisatie en vrijwilligers bedankt. 

maandag 23 mei 2016

Laatste wedstrijd 5e: Hattrickheld Naast ons vlaggenschip speelde ook Heren 5 nog een wedstrijd afgelopen zondag, en wel tegen het 2e van onze buren uit Aartswoud. Een wedstrijd om des keizers baard, alleen de eer en onze ongeslagen status in thuiswedstrijden stond op het spel. Een perfecte dag dus om lekker vrij uit te spelen en, net als vroeger, met een soort fantasie-opstelling te spelen met onze keeper Mark Appel, alias "Poef", in de spits. Klik op 'Lees verder' voor het wedstrijdverslag.

Lees verder »

maandag 23 mei 2016

C1 strandt in halve finaleHet is de C1 niet gelukt de finale te bereiken van de WF-cup. Donderdag werd er thuis met 3-1 verloren van een beter Medemblik. Na enkele minuten stonden ze al op een 2-0 achterstand. Vlak voor rust wist Tim van Diepen nog de aansluittreffer te maken. Helaas was het Medemblik dat direct na rust wist te scoren. De C1 was daarna niet meer in staat om te scoren. Helaas! Het was een mooi avontuur. Wat rest is nog een toernooi op 28 mei bij EVC als seizoensafsluiter.

maandag 23 mei 2016

Stefan Kappelhof MP- en F-CoördinatorVoor komend seizoen neemt Stefan Kappelhof het stokje als coördinator voor de jongste jeugd over van Erwin Ruiter, die volgend jaar coördinator van de E-jeugd is. Stefan is zelf jarenlang actief geweest bij Grashoppers, maar nu zijn twee zoons bij VVS'46 voetballen leek het hem wel leuk om wat te doen bij VVS'46. Klik hier voor een korte introductie.

maandag 23 mei 2016

Verslag VVS - Hollandia T Schager CourantVanmorgen stond er een klein artikeltje in het NHD van Hoorn over de wedstrijd van ons eerste tegen Hollandia T. Aangezien de verslaggever van de Schager Courant langs de lijn zat stond daar een aanzienlijk langer verslag in. Druk op lees verder voor dit verslag.

Lees verder »

zondag 22 mei 2016

VVS 'vergeet' te winnen in play offZondag speelde VVS 1 haar eerste nacompetitiewedstrijd thuis tegen Hollandia T, waartegen een 1-1 gelijkspel is behaald. Dat was volgens het NHD meer dan waar de bezoekers recht op hadden. VVS speelde een sterke eerste helft en raakte paal, keeper en lat, maar kwam eerst op achterstand vlak voor rust. Michel Oud was weer op dreef en scoorde direct de gelijkmaker, wat ook de einstand bleek te zijn van de wedstrijd die na rust meer in evenwicht was. Donderdag a.s. wordt de return gespeeld in Tuitjenhorn om 19.30 en hopen spelers en staf op veel steun vanuit Spanbroek, om zo de finale van de nacompetitie te kunnen bereiken. Een wedstrijd waar we, gezien het spel, kansrijk zijn! Succes mannen.

zaterdag 21 mei 2016

Verslag Pupil van de week Melle SmitAfgelopen maandag was onze pupil Melle Smit uit de E3 Pupil van de Week bij de wedstrijd van VVS'46 1 tegen Victoria-O 1. Klik op 'Lees verder' voor zijn verslag.

Lees verder »

zaterdag 21 mei 2016

Bizarre ontknoping nacompetitie zaalVVS 1 (zaal) leek een goede uitgangpositie te hebben na een 7 – 2 winst in de eigen Oranjehal vorige week. Maar, zoals toen ook vermeld in verslag, is Salao een geslepen ploeg. Nu speelden er ook andere factoren me, en is weer een leerproces voor gehele team. Helaas werd de finale niet gehaald na penalty's. Klik op Lees verder voor het verslag.

Lees verder »

dinsdag 17 mei 2016

Het was me het VVS weekendje wel!Wat was het weer een druk en gezellig weekend op het VVS'46 complex dit weekend! Er was een voetbalquiz, er werden belangrijke wedstrijden gespeeld door Heren 1, Dames 1 en Heren Zaal 1, er was een kampioen en het seizoen werd feestelijk afgesloten in onze eigen gezellige kantine. Klik op 'Lees verder' voor een verslag van het weekend door de ogen van onze voorzitter Rein.

Lees verder »

dinsdag 17 mei 2016

VVS'46 D4 bovenaanAfgelopen zaterdag deed de D4 goede zaken in de strijd om het kampioenschap. Met nog twee wedstrijden te gaan werd er met 3-2 gewonnen van de koploper en zodoende pakte de jongens van de D4 de koppositie. De jongens willen het nu niet meer uit handen geven en gaan er de komende twee wedstrijden nog vol voor. Klik op 'Lees verder' voor een verslag van het seizoen tot nu toe.

Lees verder »

dinsdag 17 mei 2016

Voetbalquiz 13 meiVrijdagavond vond er een voetbalquiz plaats in het Huis van Oranje. Ron Weinbrecher en Rense Beerepoot maakten deze quiz en hadden zeer gevarieerde vragen voor de deelnemers. Er werd een behoorlijke voetbalkennis verwacht, bv: wie scoorde, wanneer en tegen wie met welke wedstrijdbal en wie was de scheidrechter? Negentig zeer lastige vragen. Het was een geslaagde, gezellige avond onder vakkundige leiding. De uitslag bij de mannen was; 1: Sjoerd Overpelt en Roel Wuite, 2: Jacko Hoek en Maarten Frankfort, 3: Jaap Thijs Groot en Henk Koopman. Mandy Hoek en Astrid Klaver wonnen bij de vrouwen. Zeker voor herhaling vatbaar!

maandag 16 mei 2016

VVS 1 wint 3e periodeDoor een 3-1 thuiswinst op de buren van Victoria is VVS 1 winnaar geworden van de 3e periode. Op doelsaldo bleven we Woudia hierin voor. Het kampioenschap is nog niet beslist, Hauwert'65 speelde gelijk en Sint George won waardoor zij een beslissingswedstrijd moeten gaan spelen om het kampioenschap. Wrang genoeg eindigde VVS maar 1 punt achter beiden, en dat had heel goed anders kunnen zijn... In de nacompetitie spelen we tegen Hollandia T van oud trainer Larbi, op 22 mei thuis om 14.00 en op 26 mei uit om 20.00 uur. Bij winst volgt een finaleronde uit en thuis. Lees verder voor een verslag.

Lees verder »

zondag 15 mei 2016

Bielzenplan zorgt voor nieuwe doeltjesWaarschijnlijk hebben jullie ze al gezien en er gebruik van gemaakt; De nieuwe aluminium trainingsdoeltjes bij VVS'46. De oude waren wat zwaar en daarom zijn we als VVS'46 erg blij met de nieuwe doeltjes die het Bielzenplan mogelijk heeft gemaakt. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

zondag 15 mei 2016

MC1 voetbalt met de oudersIedereen kent het wel: het idee dat je beter kan voetballen dan je ouders, terwijl zij zeggen dat ze veel beter zijn. De MC1 durfde de uitdaging wel aan en speelde afgelopen donderdag een mixwedstrijd met hun ouders, die ook lekker fanatiek meededen. Klik op 'Lees verder' om meer te lezen.

Lees verder »

zondag 15 mei 2016

C1 Westfriesland CupDonderdagavond 12 mei heeft de C1 de uitwedstrijd tegen Medemblik C1 met 2-0 verloren. De jongens speelden een goeie pot, maar helaas wist Medemblik toch 2x te scoren. De thuiswedstrijd, a.s. donderdag 19 mei, is de return, waarbij er zeker mogelijkheden zijn. Komt allen en moedig ze aan voor een plek naar de finale op 27 mei a.s. bij Woudia!

zondag 15 mei 2016

Minipupillen tweemaal toernooiwinnaar!Afgelopen winter is een groep Kweekvijver spelers doorgestroomd naar een nieuw Minipupillen team. Voor het eerst wedstrijden spelen in een competitie tegen andere clubs, dat is natuurlijk even wennen. Ze hebben echter al een hoop geleerd in een paar maanden en boekten laatst hun eerste overwinning in de competitie. Zaterdag speelden ze een toernooi tegen Hugo Boys en dat ging helemaal fantastisch, want beide VVS teams wonnen al hun wedstrijden en werden poulewinnaar! Top gedaan jongens en coaches Bas van Velzen en Werner Koning, gefeliciteerd.

Lees verder »

zondag 15 mei 2016

F6 kampioen!Na de D3, ME1, B1, F1 en F3 is ook de F6 van VVS voorjaarskampioen geworden! Deze winter stroomden ze door vanuit de Minipupillen, waar ze kampioen waren geworden. En dat pakte goed uit. De jongens worden volgend seizoen pas F'jes en speelden tegen grotere tegenstanders, maar met techniek en inzet kun je dat compenseren lieten ze zien. Met twee gelijke spelen en de rest ruime overwinningen werden ze zaterdag kampioen na een 7-1 zege op ALC F3. Gefeliciteerd mannen en trainers/coaches Harrie, Norbert, Frank en Nico (wat een staf zeg...). We zijn benieuwd naar wat volgend seizoen jullie brengt.

zaterdag 14 mei 2016

VVS 46 Zaal 1 start goedVVS 46 Zaal 1 is goed gestart in de nacompetitie. In de Oranje hal werd met  7 - 2 gewonnen van Salao Regio Bank uit Schagen.

Lees het verslag en klik hiervoor op Lees verder

Lees verder »

vrijdag 13 mei 2016

Feestelijke seizoensafsluitingMaandag 16 mei (2e pinksterdag) gaat VVS het seizoen officieel afsluiten. Er worden daarna nog wel inhaalwedstrijden gespeeld of misschien is er nog nacompetitie. Die dag speelt het eerste de laatste competitiewedstrijd(thuis) tegen Victoria uit Obdam. DJ Skip draait die middag va 15.00 tot 20.00 uur muziek. Ook zal de taart van de laddercompetitie worden uitgereikt. Leden, supporters, sponsors, kortom, iedereen is welkom.

donderdag 12 mei 2016

C1 op karakter door naar halve finaleNa zaterdag een domper nu weer succes  voor de C1. Uit werd Zouaven C2 in een spannende pot met 1-0 verslagen. Onze jongens waren beter maar voor de goal wilde het lange tijd niet lukken. Vlak voor tijd schoot Mike Kuip een vrije trap op de lat, de terugspringende bal werd door Tim van Diepen knap ingekopt. De 1-0 werd niet meer weggegeven. Donderdag 12 mei de eerste wedstrijd voor de halve finale uit tegen Medemblik C1. 19 mei volgt thuis de return. Beide wedstrijden beginnen om 19.00 uur.

donderdag 12 mei 2016

Bonifatiuscup Dokkum VVS'46 C1Donderdag 5 en 6 mei speelde de C1 om de Bonifatiuscup in Dokkum. Hier speelde zij tegen sterke teams uit zowel Nederland als Duitsland. Klik op 'Lees verder' voor een verslag van het toernooi door de ogen van gelegenheidscoach Edward en Koen Dijkstra.

Lees verder »

donderdag 12 mei 2016

Pupil van de week Melle SmitOnze pupil Melle Smit uit de E3 zal 16 mei a.s. VVS’46 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen Victoria-O 1spelen. Klik op 'Lees verder' voor zijn introductie.

Lees verder »

donderdag 12 mei 2016

Dochtertje voor Nick PostTijdens de extra trainingen heeft Nick Post, Jeugd Technisch Coördinator, helaas verstek moeten laten gaan vanwege de privé situatie. Inmiddels zijn Nick en zijn vrouw Charita de trotse ouders geworden van dochter Jayda Jazzlinn Post. Jayda Jazzlinn is geboren op 26 april. Ze woog bij haar geboorte 1260 gram en was 34 cm lang. Nick en Charita, van harte gefeliciteerd met jullie dochter. Heel veel geluk samen!

donderdag 12 mei 2016

Nacompetitie VVS'46 Zaal 1VVS'46 Zaal 1 heeft de eerste ronde goede zaken gedaan tegen AZC/Velvet werd er 2 keer gewonnen (uit werd het 2-10 en thuis 6-5). Aanstaande vrijdag 13 Mei, speelt VVS'46 thuis tegen Salao’85/SNS aanvang 21.00 uur. Vrijdag 20 mei volgt de return wedstrijd aanvang 21.00 uur, en deze wedstrijd wordt gespeeld in Groeneweg te Schagen. De mannen kunnen uw steun gebruiken, dus komt allen naar de Oranje hal om ze aan te moedigen.

donderdag 12 mei 2016

F1 verrastOp Hemelvaartsdag wilden coaches Erwin en Edward experimenteren met de F1 door hen mee te laten doen als E5 op een toernooi bij Nieuwe Niedorp. Zij verwachtten dat ze tegen E3 of E4 teams moesten spelen, maar niks was minder waar. Ze werden ingedeeld in de zwaarste poule E-poule! Klik op 'Lees verder' om te weten hoe de F1 het ervan afbracht.

Lees verder »

donderdag 12 mei 2016

Valencia voetbalkamp bij HollandiaVan 8 t/m 10 augustus 2016 is Valencia Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Valencia CF, te gast bij vv Hollandia in Hoorn. Er zijn nog een aantal plekken over. Dus wil jij training krijgen van de officiële jeugdtrainers van Valencia CF? Klik dan op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

donderdag 12 mei 2016

Bom vol weekend Huis van OranjeKomend weekend is de complex van VVS 46 the place to be.  Vrijdag avonds trappen we af met de nacompetitie wedstijd van Zaal Heren 1 om 21:00 tegen de uit Schagen komende formatie Salao 85 SNS Regio Bank 1.  Op zaterdag is er de kampioenswedstrijd van de F6 tegen ALC om 09:00 uur.
Op 2e pinksterdag spelen de kersverse kampioenen van de B1 hun laatste wedstrijd net zo als de Veteranen 1 en de A1
In de middag gaat het 1e direct of indirect te proberen de 3e klasse te behalen. Er kan van alles gebeuren dat hebben we in de eredivisie gezien. VVS 46 1 kan nog kampioen worden als beide concurrenten Hauwert en St George punten laten liggen.Reeel is echter dat bij winst een ticket voor de nacompetitie wordt bemachtigd. Hiervoor dient dan wel nog wel de buren uit Obdam Victoria O te worden verslagen.Komt allen naar het VVS 46 complex waar we na de wedstrijden het seizoen afsluiten met DJ SKIP

maandag 9 mei 2016

C1 geen kampioenDe C1 is zaterdag helaas geen kampioen geworden. De kans was klein en alles moest meezitten. De jongens gingen ervoor, maar helaas ze kwamen tekort. Er moest 4x gescoord worden en dat bleek een onmogelijke klus. Het toernooi van de 2 dagen daarvoor in Dokkum zat ook nog in de benen en maakte het extra lastig. SVW was scherper en fitter en klopte onze jongens met 4-0. Jongens; jammer en helaas, het zat er gewoon niet in. Dinsdag 10 mei wacht de uitwedstrijd voor de kwartfinale WF-Cup tegen Zouaven C2 om 19.00uur. Nieuwe ronde nieuwe kansen!

maandag 9 mei 2016

Opfrissen spelregels scheidsrechtersOp de website van de scheidsrechtervereniging Schagen, Den Helder en omstreken staat veel informatie over spelregels en andere weetjes voor scheidsrechters. Zo staat het clubblad 'Signaal' op de site en is het mogelijk om je kennis over spelregels te testen. Misschien eens leuk om je kennis over de spelregels weer eens op te frissen.

zondag 8 mei 2016

Eerste kansrijk voor periodetitelVVS heeft zondag gedaan wat het moest doen en met 1-5 gewonnen uit bij degradant FC Medemblik. Blikvanger was Mike Groot met drie doelpunten. Daarnaast scoorden Michel Oud en ook Ruben Koelemeijer, nog B junior qua leeftijd, wist zijn eerste competitiedoelpunt in het eerste te maken! VVS besliste de wedstrijd met drie goals kort na rust, waarna de gastheren pas bij 0-4 wat terug konden doen. Door de winst staat VVS er goed voor in de derde periode; met winst volgende week is deze normaliter voor de Schipper Kozijnen brigade. Ook voor de derde plek staat VVS er goed voor, die ook recht geeft op nacompetitiedeelname (zie link). Dit kan op pinkstermaandag bewerkstelligd worden in de derby thuis tegen Victoria Obdam. Om 14.00 zien we u graag bij de aftrap, of anders na afloop aangezien DJ Skip dan de muziek gaat verzorgen ! 

vrijdag 6 mei 2016

Inschrijven Orange Open 2016Op zaterdag 21 mei staat het gezellige jaarlijkse toernooi Orange Open weer op het programma. De inschrijvingen zijn geopend, dus wil jij dit jaar met een team (mannen, vrouwen of gemengd vanaf 16 jaar) meedoen? Klik dan op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

vrijdag 6 mei 2016

Oud VVS-er Cees Heddes overledenOp 1 mei j.l. is Cees Heddes op 69 jarige leeftijd overleden. Cees is jarenlang jeugdkeepertrainer geweest bij VVS. Ook was hij tot late leeftijd actief speler bij de Veteranen. Cees was tot het laatst toe trouwe supporter van zijn zoon Marcel, schoonzoons Arjan en Rogier en zijn kleinkinderen. Daarnaast was hij een bekende verschijning langs het VVS veld. We zullen hem missen.
 

donderdag 5 mei 2016

C1 op naar kampioenschap?Aanstaande zaterdag speelt de C1 de belangrijke uitwedstrijd tegen SVW'27 voor het kampioenschap. Met nog 3 punten achterstand zal het doelsaldo beslissend kunnen zijn, dus het wordt een spannende dag voor de C1. Om zich hier op voor te bereiden zijn ze nu op trainingskamp in Dokkum. De C1 vraagt iedereen om te komen en hen aan te moedigen om zo het kampioenschap binnen te halen! Klik op 'Lees verder' hoe het precies zit met het doelsaldo.

Lees verder »

donderdag 5 mei 2016

Tussenstand LaddercompetitieVanwege de meivakantie was er afgelopen maandag geen laddercompetitie. Toch heeft onze voorzitter eventjes snel de resultaten verwerkt en wat is het spannend! Tussen de nummer 1 en 6 op de ladder bestaat er maar een verschil van 3% winstpercentage. Nog twee speeldrondes en dan zal de taart worden uitgereikt op de feestelijke afsluiting van het seizoen op 16 mei. Klik op 'Lees verder' voor de verkorte versie van de laddercompetitie.

Lees verder »

dinsdag 3 mei 2016

Eerste pakt nuttige winstVVS 1 nadert het einde van de competitie, waarin deelname aan de nacompetitie voor promotie de doelstelling is geworden. Zondag werd er uit gespeeld tegen nummer zes De Valken en werd er met 0-2 gewonnen door goals van Michel en Mike, die nog steeds samen opgaan als topscorers. Bovenin verloren Hauwert, Forward en RKEDO waardoor Sint George nu bovenaan staat met 1 punt boven Hauwert en 2 wedstrijden te gaan. VVS staat 4 punten achter Sint George en 3 achter Hauwert, maar nu 3 punten boven Forward en Woudia. Zondag wordt er uit gespeeld tegen Medemblik, dat gedegradeerd is, en de week erna thuis tegen Victoria. Plek 3 zal recht geven op nacompetitie.

maandag 2 mei 2016

Stukje van de coaches van F3De jongens van de F3 werden afgelopen zaterdag kampioen en daar hebben alle spelers een belangrijke rol in gespeeld. Daarom schreven de coaches over iedere speler een leuk stukje. Klik op 'Lees verder' om het te lezen.

Lees verder »

maandag 2 mei 2016

Pupil van de week Maaike BonnOnze pupil Maaike Bonn uit de ME1 zal a.s. zondag 8 mei VVS'46 Dames 1 toejuichen en aanmoedigen als ze tegen DWB Dames 1 spelen. Klik op 'Lees verder' voor haar introductie.

Lees verder »

maandag 2 mei 2016

B1 Kampioen!Afgelopen zondag is de B1 kampioen geworden. In een spannende uitwedstrijd tegen Oosthuizen (2e op de ranglijst) werd het 1-2 en wonnen de mannen van de B1 de voorjaarscompetitie. Na een patatje en drinken werden ze door coach Patrick met mooie woorden gehuldigd en bedankt voor hun prestatie. Iedereen was gegroeid in het spel en vele mooie acties gedurende het seizoen passeerden uitgebreid de revue. Coaches Patrick, Anton en Peter en vlagger Vincent werden vervolgens door Moyses bedankt voor hun inzet. Van sponsor Jos Slippens kregen ze na afloop een leuk presentje. Jongens, ouders, sponsor, trainers en begeleiders gefeliciteerd met het kampioenschap! Klik op 'Lees verder' voor een verslag van coach Patrick.

Lees verder »

maandag 2 mei 2016

F3 bedankt coaches en trainerAfgelopen zaterdag werd de F3 kampioen na een spannende pot tegen Koedijk. De jongens willen alle supporters bedanken voor hun steun en hebben een leuk bedankje geschreven voor de coaches en trainer. Klik op 'Lees verder' om het te lezen.

Lees verder »

zaterdag 30 april 2016

F3 kampioenVVS F3 is kampioen na een 5-3 zege op Koedijk F5! En dat met weer een paar prachtige goals. Knap van deze eerstejaars F'jes; gefeliciteerd!

dinsdag 26 april 2016

Leuke afsluiter voor de E3Afgelopen zaterdag speelde de E3 zijn laatste officiële wedstrijd van het seizoen. Een mooi seizoen werd afgesloten met een patatje en een aantal mooie woorden. Klik op 'Lees verder' voor het hele verhaal van de coaches.

Lees verder »

maandag 25 april 2016

Meidenvoetbal is hot!!Ook bij VVS’46 is meidenvoetbal niet meer weg te denken, maar er is natuurlijk altijd ruimte voor nieuwe meiden die voetbal leuk vinden. Kom naar VVS’46 en train nog mee een aantal keer dit seizoen en ga volgend jaar volop aan de bak. Druk op lees verder voor alle informatie.

Lees verder »

maandag 25 april 2016

Verslag Pupil van de week Bram BootsAfgelopen zondag was Bram Boots uit de E1 Pupil van de Week bij de wedstrijd VVS'46 1 tegen Oosthuizen 1. Klik op 'Lees verder' voor zijn verslag.

Lees verder »

zondag 24 april 2016

Regelmatige zege van VVS 1VVS 1 heeft na een vrij weekeinde de draad weer opgepikt en heeft zondag thuis met 2-0 gewonnen van nummer laatst Oosthuizen. Met de wind tegen wist VVS voor rust al te scoren via Michel Oud. In de tweede helft stond de wind in de rug en wist VVS regelmatig kansen te creeren. Halverwege de tweede helft besliste Sjors van Diepen de wedstrijd na een assist van een Oosthuizen speler. Tegenvaller was het geblesseerd uitvallen van Jeroen Heddes en Michel Oud. VVS blijft gedeeld derde met nog drie wedstrijd te gaan, waarbij het doel moet gaan zijn om de promotie play offs te halen. Volgende week Valken uit.

zondag 24 april 2016

Inschrijving Jeugdweekend 2016Als afsluiter van het voetbalseizoen vindt er voor de E- en F-pupillen, Minipupillen en de Kweekvijver weer het jaarlijkse Jeugdweekend plaats en wel op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2016. Inschrijven kan tot 30 april. Druk op lees verder voor alle informatie.

zondag 24 april 2016

Afmelden voor het nieuwe seizoen!Hoewel het seizoen nog volop bezig is kijken we toch ook al weer vooruit naar het nieuwe seizoen 2016-2017. De teams moeten weer worden ingedeeld en in mei worden aangemeld bij de KNVB. Wij hopen natuurlijk dat iedereen bij VVS’46 blijft voetballen maar mocht je toch overwegen om te stoppen, dan willen wij dit graag z.s.m. weten, het liefst al vóór 1 mei 2016. Als je toch wilt stoppen, geeft dit dan zo spoedig mogelijk door bij de ledenadministratie. Wat je moet doen om je af te melden lees je hier: http://www.vvs46.nl/lidmaatschap. Bedenk ook dat het heel vervelend is als je later afmeldt, aangezien dan de teams waarschijnlijk al zijn gemaakt en dit vaak dwingt tot herindeling.

Lees verder »

zondag 24 april 2016

C1 naar kwartfinale Westfriesland CupDe C1 is tweede geeindigd in haar poule van de Westfriesland Cup. Na ruime overwinningen tegen Reiger Boys onder 14 en Hollandia C2 werd er thuis verloren van poulewinnaar Kwiek C1. In de kwartfinale spelen de jongens van coach Pierre tegen Zouaven C2. Voor de uitslagen en het programma zie deze link.

zaterdag 23 april 2016

Nacompetitie 1e ZaalVVS 1 heeft goede zaken gedaan in de eerste nacompetitie wedstrijd voor promotie. In de uitwedstrijd tegen AZC / Velvet  werd er ruim gewonnen ( 2 – 10 ). Vrijdag 29 – 4 volgt de return in de Oranjehal aanvang 21.05. Komt allen kijken om het jonge team aan te moedigen naar "opnieuw” een ruime overwinning..

Lees verder »

zaterdag 23 april 2016

F1 voorjaarskampioenDe F1 is vanmorgen voorjaarskampioen geworden in hun poule. Coaches Edward en Erwin zagen hun mannen 13-0 winnen van Victoria F1! Doordat de jongens alles hebben gewonnen zijn ze nu al kampioen in de 2e klasse. In het najaar werden ze al kampioen van de 3e klasse. Na afloop van de wedstrijd werden ze door voorzitter Rein gehuldigd in de kantine en natuurlijk werd er afgesloten met een patatje.

donderdag 21 april 2016

Day for Change groot succesAfgelopen zaterdag stonden Ties, Ryan en Jeroen in de kantine om lekkers te verkopen voor het goede doel 'Day for Change' in het kader van het vak Economie aan hun school de Copernicus. Het werd een groot succes en ze zijn ook nu nog beschikbaar om taarten op bestelling te bakken. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie. 

Lees verder »

donderdag 21 april 2016

Laatste stagedag van Mitchell WesterAfgelopen maandag 19 april heeft Mitchell Wester, zelf spelend in VVS’46 C1, zijn MAS (stage) afgerond. In weer en wind heeft Mitchell wekenlang geholpen bij de trainingen van de E1, maar heeft daarnaast ook geholpen bij andere taken binnen de vereniging. Mitchell, hartelijk dank voor al je hulp namens de trainers en alle jongens van de E1!

woensdag 20 april 2016

Geslaagde inloopmiddagEen heerlijk zonnetje en een aangenaam temperatuurtje: ideale omstandigheden om even lekker te voetballen. Ongeveer 100 kinderen waren vanmiddag dan ook op het C-veld te vinden voor de inloopmiddag.  We zagen vooral opvallend veel meisjes rondlopen. Leuk! Na alle leuke voetbalspelletjes smaakt een glaasje limonade dan natuurlijk extra lekker. Zoals altijd is een bedankje aan al die vrijwilligers die weer geassisteerd hebben op zijn plaats. Dus: dank jullie wel!

Lees verder »

dinsdag 19 april 2016

ME1 Kampioen na spannende wedstrijdMeiden E1 is dinsdag kampioen geworden! Voor het oog van zo'n 80-100 toeschouwers werd er met 3-2 gewonnen van Winkel ME1. Het was enorm spannend, pure reclame voor het meidenvoetbal. Druk op lees verder voor het hele verslag.

Lees verder »

maandag 18 april 2016

Hattrick-tweeling F2Iedereen binnen de voetbalwereld kent wel de tweeling Frank en Ronald de Boer. Maar VVS'46 heeft haar eigen voetballende tweelingen. Afgelopen zaterdag presteerde de eeneiige tweeling Tim en Milan Vlaar uit de F2 het om beide een hattrick te maken in de 9-1 gewonnen wedstrijd tegen RKEDO. Misschien wel de eerste "hattrick-tweeling" ooit, klasse jongens!

maandag 18 april 2016

Kampioenswedstrijd ME1Aanstaande dinsdagavond 19 april spelen de meiden van ME1 de kampioenswedstrijd tegen Winkel ME1. Hierbij willen we iedereen vragen om de meiden te supporten om ze zo naar de overwinning te juichen. Om 19.00 uur trappen de meiden af op het VVS'46 complex, komt allen!

Lees verder »

zondag 17 april 2016

B1 wint topper en ruikt de titelDe B1 van trainer Nico Tuyp en coaches Patrick en Anton is na de winterstop bezig met een opvallend goede serie. In de voorjaarscompetitie werd tot nu toe 19 punten uit 8 duels behaald. De titelstrijd concentreerde zich op VVS en concurrent Oosthuizen, dat deze zondag op bezoek kwam in Spanbroek. Met 3-0 werd het een duidelijke zege voor de jonkies van VVS ! VVS speelt zondag thuis tegen Beemster B1 en verovert bij winst het kampioenschap. Veel succes alvast jongens!

zondag 17 april 2016

Pupil van de week Bram BootsOnze pupil Bram Boots uit de E1 zal a.s. zondag 24 april VVS'46 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen Oosthuizen 1 spelen. Klik op 'Lees verder' voor zijn introductie.

Lees verder »

donderdag 14 april 2016

In Memoriam: Jan JonkerVerslagen zijn wij door het zo plotseling overlijden van ons erelid Jan Jonker.

Jan was een vaste verschijning op het oranje complex. Zeventien jaar lang was hij voorzitter van onze vereniging en ook in diverse andere functies, onder andere als scheidsrechter en jeugdbegeleider heeft hij vele uren op en rond het veld doorgebracht. Als KNVB consul keurde hij nog wekelijks de velden en vrijwel elke zaterdag was hij actief als jeugdscheidsrechtersbegeleider. Een man met een oranje hart.; op en top sportman. Wat zullen wij hem missen!

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte  en kracht om dit grote verlies te dragen.

Lees verder »

woensdag 13 april 2016

F1 goed bezig in bekerDe F1 heeft zaterdag de laatste zestien bereikt van de Zwaluwen Jeugdbeker, door een 6-0 thuiswinst op Vrone F2. In hun groep 2 van het bekertoernooi spelen 3e/4e klassers vanuit het hele district West 1. De F1 werd in het najaar kampioen in de 3e klasse en staan nu bovenaan in de 2e klasse. We hopen natuurlijk dat ze de opvolgers gaan worden van onze B1, die vorig jaar bekerwinnaar werden ! Succes jongens en coaches Erwin en Edward.

dinsdag 12 april 2016

Zet je talenten in voor een verenigingJe kunt je niet iedere week inzetten voor een vereniging. Maar je wilt wel een maatschappelijke organisatie steunen door te doen waar je goed in bent en leuke contacten op te doen? Dan zijn we op zoek naar jou. Wij zoeken namelijk professionals die op vrijwillige en projectmatige basis voor verenigingen een klus kunnen klaren. Druk op lees verder voor alle informatie.

Lees verder »

maandag 11 april 2016

Trainingen/wedstrijdjes indeling 2016-2017De JTC is al druk bezig met de indelingen van volgend jaar. Om het plaatje compleet te krijgen, zullen wij in april en mei volgens onderstaand schema een aantal trainingen en wedstrijdjes verzorgen onder leiding van de Jeugd Technisch Coordinator Nick Post en met begeleiding van de trainers. Zo zal de ene keer een training worden verzorgd en de andere keer diverse wedstrijdjes. Druk op lees verder voor het schema wanneer de verschillende teams worden verwacht op het B-veld. Zoals je in het schema ziet, zullen ook in de meivakantie deze avonden doorgaan.

Lees verder »

maandag 11 april 2016

Culinaire rondgang langs het VVS-bestuurOok dit jaar was VVS weer een van de beneficianten van de Gemeenschapsveiling. Dankzij de bijdrage van deze Gemeenschapsveiling staan er  nu lockers bij de kleedkamers, waar kostbare spullen veilig kunnen worden opgeborgen. En voor wat hoort wat: Net als vorig jaar heeft het bestuur als tegenprestatie o.a. een culinaire rondgang aangeboden. Druk op lees verder voor het korte verslag.

Lees verder »

maandag 11 april 2016

Verslag pupil van de week EmmaMijn naam is: Emma en ik ben 10 jaar en ik speel in de ME1 en mocht pupil zijn bij de wedstrijd VVS’46 VR1 tegen SEW VR1. Druk op lees verder voor mijn verslag.

Lees verder »

zondag 10 april 2016

Effectief VVS boekt ruime zegeNa de teleurstellende 3-3 tegen HSV Sport heeft VVS 1 zich zondag uit tegen Strandvogels goed weten te herpakken. De nul werd dit keer gehouden en de kansen afgemaakt, en dan win je met 0-4 in Onderdijk ! Een goed resultaat wat werd behaald door goals van (weer) Elmar (vrije trap, zie foto) voor rust en Michel en tweemaal Mike na rust. Michel en Mike zijn in gevecht om de topscorerstitel, waarbij Mike met 1 goal verschil leidt. Keeper Frank stopte overigens in de derde minuut een penalty. Een uitgebreid verslag staat te lezen op de Strandvogels website. VVS staat nu op een gedeelde derde plek met Always Forward en Woudia. De titelstrijd lijkt te gaan tussen periodekampioenen Hauwert en St. George, dus de derde/vierde plek kan recht geven op een nacompetitieticket. Met nog vier wedstrijden te gaan is hier dus nog alle kansen op...

zondag 10 april 2016

Verslag Kampioenswedstrijd D3Zaterdag 9 april was het zover, onze kampioenswedstrijd. De platte kar stond al klaar. Er moest alleen nog gewonnen worden van de nummer 2, SVW uit Heerhugowaard. En dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Om half twaalf was de aftrap op het A-veld. Allemaal gespannen koppies, niet alleen op het veld maar ook langs de lijn. De vele supporters, de trainers en coaches, iedereen begreep; nu moet het gebeuren. Hoe kan je de spanning er het beste af halen? Juist, door snel te scoren. En dat gebeurde. Klik hier voor de foto's en druk op lees verder voor het hele verslag.

Lees verder »

zondag 10 april 2016

(M)C - (M)D spelers: BBQ opgaveOp vrijdag 27 mei sluiten we het voetbalseizoen voor de (M)C en (M)D spelers weer af met het jaarlijkse gezellige mixtoernooi en de barbecue. Afgelopen week is de uitnodiging met het opgavestrookje naar de teams verstuurd. Mocht je deze gemist hebben, dan kan je die hier alsnog vinden.

Lees verder »

zondag 10 april 2016

Vrouwen 1 wint weerVrouwen 1 van Siem en Barry presteert constant de laatste maanden en wist afgelopen zondag weer te winnen, met 7-0 van nummer laatst SEW. De meiden hebben sinds eind oktober al niet meer verloren en staan, met nog zes wedstrijden te spelen, drie punten achter koploper VVW op de tweede plaats. Kort daarachter zitten HSV Sport, Woudia en Hauwert nog 'op het vinkentouw'. Zou het de meiden dit seizoen dan toch lukken om te promoveren? We hopen het en wensen ze veel succes  !

maandag 4 april 2016

Een zomers feestje in 't Huis van OranjeAfgelopen zaterdag was het dan zover, de avond die door de mannen van VVS'46 5 al tijden rood omcirkeld in de agenda stond: De VVS'46 Beach Party! In het begin van het seizoen vroeg Rein ons of we misschien een feestavond wilden organiseren en dat leek ons wel wat. Klik op 'Lees verder' om een idee te krijgen van de organisatie en het zomerse feestje zelf.

Lees verder »

maandag 4 april 2016

Henk van Ossenbruggen MeidencoördinatorAfgelopen tijd is VVS'46 druk bezig geweest met het vinden van nieuwe vrijwilligers voor diverse functies. In Henk van Ossenbruggen hebben we een nieuwe meidencoördinator gevonden. Klik 'Lees verder' voor de introductie van Henk.

maandag 4 april 2016

Zaterdag 9 april kampioenswedstrijd D3Aanstaande zaterdag om 11.30 uur speelt de D3 thuis op het A-veld een zeer spannende wedstrijd tegen SVW'27 D8. Als de jongens deze wedstrijd winnen worden ze kampioen! De mannen hopen dat er veel publiek komt om ze naar een kampioensschap te juichen, dus komt allen! 

maandag 4 april 2016

AVB Elektrotechniek sponsor E2AVB Elektrotechniek heeft afgelopen weekend de E2 van VVS'46 in het nieuw gestoken. De afgelopen 2 jaar is er veel werk verzet door de sponsorcommissie en heeft nu bijna alle teams in het nieuw gestoken. Dit kan natuurlijk niet zonder de sponsoren. Dit weekeinde was de E2 aan de beurt met dank aan AVB Elektrotechniek. AVB Elektrotechniek, is al 25 jaar een energiek elektrotechnisch installatiebedrijf, met als werkterreinen de woningbouw, utiliteit en lichte industrie. Actief met nieuwbouw, verbouw en onderhoud op zowel de particuliere als de zakelijke markt.

maandag 4 april 2016

Tweede strandtraining F2Na tijdens het Paasweekend vrij te zijn geweest wilde de F2 niet weer een weekendje uitrusten. Net als eerder in het seizoen werd er besloten om weer een fanatieke training op het strand te houden. En ook dit keer leverde dit weer een mooie dag en een leuk verslag op. Klik op 'Lees verder' voor het verslag van een dag vol voetbal en strand plezier.

Lees verder »

maandag 4 april 2016

Verslag Pupil van de Week Gijs BerkhoutAfgelopen zondag was Gijs Berkhout Pupil van de Week bij de wedstrijd VVS'46 1 tegen HSV Sport 1. Klik op 'Lees verder' voor zijn verslag.

Lees verder »

maandag 4 april 2016

Pupil van de week Emma RekveldOnze pupil Emma Rekveld uit de ME1 zal 10 april a.s. VVS’46 Dames 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen SEW VR1 spelen. Klik op 'Lees verder' voor haar introductie.

Lees verder »

maandag 4 april 2016

Een zaterdag bij VVS'46...Afgelopen zaterdag had onze voorzitter Rein bestuursdienst. Met het mooie weer, de vele wedstrijden en de feestavond in het vooruitzicht ging hij met een goed humeur naar het VVS'46 complex. Klik op 'Lees verder' voor een mooie zaterdag bij VVS'46 door de ogen van Rein.

Lees verder »

vrijdag 1 april 2016

Het voetbal seizoen is nog in volle gang. Nog een paar maanden competitie en toernooien. In de maanden april en mei 2016 is er een extra leuke actie bedacht voor de leden van de VVS'46. Bij online bestellingen via de webshop bedrukken wij de NAAM gratis op de kleding. Ga nu nog naar de webshop.

donderdag 31 maart 2016

Pupil van de week Gijs BerkhoutOnze pupil Gijs Berkhout uit de E2 zal 3 april a.s. VVS’46 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen HSV Sport 1889 spelen. Klik op 'Lees verder' voor zijn introductie.

Lees verder »

woensdag 30 maart 2016

Blokdijk automobielen nieuwe websponsorBlokdijk Automobielen is onze nieuwe websponsor. Blokdijk Automobielen is een Bovag autobedrijf welke gevestigd is in Opmeer. Kennis, service, vakmanschap en blije klanten. Daar gaan zij voor. Nieuwsgierig naar één van hun auto´s? U bent van harte welkom. U vindt Blokdijk Automobielen op de Veken 204 te Opmeer. Hier zal eigenaar Sven Blokdijk u van harte ontvangen.

maandag 28 maart 2016

Verslag SprinkhanentoernooiPaaszaterdag organiseerde Grasshoppers weer het jaarlijkse Sprinkhanentoernooi voor E en F teams. VVS'46 was goed vertegenwoordigd. De F1, F3 en F4 wonnen hun poule en de MF5 werd keurig tweede. 's Middags was het de beurt aan de E-teams. De E1, E3, E4 en ME1 werden respectievelijk 1e, 2e, 3e en 4e in hun poule. De E1 en E4, trouwe leveranciers van wedstrijdverslagen, hebben ook nu weer een prachtig verslag gemaakt, wat u hier kunt lezen.

maandag 28 maart 2016

Eerste verliest kostbare punten in HauwertTweede Paasdag stond er slechts een inhaalwedstrijd op het programma:  de topper tussen Hauwert en VVS. Een door blessureleed en vakantiegangers geplaagde selectie werd aangevuld met maar liefst vier A-junioren en zo reisde er dus een jong VVS naar Hauwert. Helaas leverde deze wedstrijd een 2-1 verlies op. De kostbare punten gingen niet mee naar Spanbroek. Druk op lees verder voor het hele verslag.

Lees verder »

maandag 28 maart 2016

Wijzigingen coördinatorenEr zijn enkele wijzigingen binnen het team van Jeugdcoördinatoren. Als eerste neemt Henk van Ossenbruggen de taak van Meidencoördinator over van Ron Schaap. Ron zal wel in de Meidencommissie blijven, maar Henk wordt het eerste aanspreekpunt als Meidencoördinator. Verder hebben we Hans Hoogesteger bereid gevonden om de taak van Keeperscoördinator in te vullen. Hans is zelf keeperstrainer en op deze manier zijn de keeperstrainers ook vertegenwoordigd bij de Jeugdcoördinatoren. Wij wensen Hans en Henk heel veel succes in hun nieuwe functie.

maandag 28 maart 2016

Nieuwe trainer A-juniorenVVS'46 heeft voor volgend jaar een nieuwe trainer voor de A-junioren aan zich kunnen binden. De ervaren Nico Appelman uit Bovenkarspel zal komend jaar de A-junioren trainen en coachen. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie over Nico.

Lees verder »

maandag 28 maart 2016

10-weekse cursus Voetbalschool Stefan DolOp 29 april start de 10-weekse voetbalcursus van Voetbalschool Stefan Dol bij VVS'46. Stefan voetbalde vroeger bij VVS'46 en komt nu uit voor Hollandia. Tijdens de cursus zal zowel plezier als techniek centraal staan. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

zaterdag 26 maart 2016

VVS paaseieren actie afgeslotenDonderdag werden de 15 oranje eieren die gesigneerd waren door de herenselectie overhandigd aan de koper: Jan Vijn. Samen met de schilderaars Mees en Stijn Dekker staan ze hier op de foto. Ook Rein de Wit kreeg zijn ei overhandigd met de handtekening van Frank en Marcella. Binnenkort zal Marco Meilink zijn oranje eieren overhandigd krijgen van de dames 1 selectie. Jan, Marco en Rein bedankt voor het kopen en dus voor het mooie bedrag voor de jeugd van VVS!

Lees verder »

zaterdag 26 maart 2016

F3 eert Johan CruijffOok onze jongste spelers stonden stil bij het overlijden van de legendarische nummer 14 Johan Cruijff. Tijdens hun training vormden ze met trainingsdopjess het rugnummer van Johan. Daarna herdachten ze op hun manier deze voetbalheld.

vrijdag 25 maart 2016

1We Keepersdag bij SV GraftdijkAndré Krul, keeper bij Cambuur Leeuwarden, is sportambassadeur van 1We - Een Wereld Idee. In die rol organiseert hij op 13 april een 1We Keepersdag bij SV Graftdijk, voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. De opbrengst van de dag gaat naar een goed doel. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

woensdag 23 maart 2016

VVS46 E4 ontvangt blauwe kaartAls dank voor het mooie voetbalspel is de E4 beloond met de 'Blauwe kaart' van Grasshoppers. Bedankt Grasshoppers E3 namens de Leeuwen van de E4. Wij zijn daar erg blij mee. De wedstrijd eindigde in 0-4. Lees het verslag op de Facebook pagina van de E4.

woensdag 23 maart 2016

PaaseiereveilingDe veiling is ten einde. De speciale 15 oranje eieren gesigneerd door de dames 1 selectie zijn een prooi voor Marco Meilink. Het bod van 30 euro was het hoogste! De 15 oranje eieren gesigneerd door de heren 1 selectie (plus paar bonus eieren) zijn voor een bedrag van 50 euro gewonnen door: Jan Vijn! En het speciale oranje ei met de krabbels van Marcella Klaver en Frank Appel is voor 5 euro voor Rein de Wit. Heren bedankt voor de mooie biedingen. Met jullie zal contact worden gezocht voor de overhandiging van de eieren!!! En tenslotte zijn de 15 eieren die onder de delers van het Facebookbericht zijn verloot voor Franca Franca. Iedereen bedankt.

Lees verder »

dinsdag 22 maart 2016

Paaseierenactie weer een groot succes21 en 22 maart zijn onze (M)D-pupillen weer langs de deuren gegaan voor de jaarlijkse eierenactie. En dat hebben ze geweldig gedaan.  Omdat we vorig jaar een tekort hadden, hadden we er voor dit jaar ruim 1500 meer ingekocht. En die totaal 8500 eieren hebben ze vrijwel allemaal weten te verkopen. Fantastisch! Een bedankje aan alle kopers is dan ook zeker op zijn plaats. Ook de rijders en alle meiden en jongens van de (M)D: ontzettend bedankt voor jullie inzet.

Lees verder »

dinsdag 22 maart 2016

Schipper Kozijnen 2e paasdag open2e Paasdag is de showroom van hoofdsponsor Schipper Kozijnen vanaf 12:00 - 17:00 uur open. Tijdens deze middag zijn er verschillende aanbiedingen. Druk op lees verder voor meer informatie.

Lees verder »

maandag 21 maart 2016

 Sieme Tadic Fadjil, nieuwe Barry Bes?De F2 heeft vóór de winterstop vaak met groot verschil bijna alle duels verloren, maar nu gaat het qua uitslagen een stuk beter. Zaterdag speelden ze tegen de nummer 4 (F2 staat derde) waarschijnlijk de beste wedstrijd van het jaar. Sieme Tadic Fadjil (spits) scoorde uit alle hoeken maar liefst 5 van de 6 goals en dat is best uniek voor hem, ook al is hij de topscorer van de F2. Het is een heerlijk bescheiden kereltje, die ook altijd oog heeft voor zijn medespelers. Heeft VVS'46 met dit aanstromend talent een nieuw Barry Bes in huis? Sieme staat links op de F2 teamfoto.

Lees verder »

maandag 21 maart 2016

Eerste laat punten liggenZondag speelde het eerste thuis tegen Kwiek'78. Een belangrijke wedstrijd die gewonnen moest worden om de koppositie te behouden. VVS'46 had duidelijk de overhand en het betere spel, maar zoals het wel vaker gaat in de voetballerij wist Kwiek de scoren te openen. Tot halverwege de 2de helft bleef dit de stand totdat Frank Tool de 1-1 op het bord wist te zetten. VVS'46 ging toen voor de winst, maar in de 85ste minuut wist Kwiek gebruik te maken van de onrust in de verdediging van VVS en maakte de eindstand 1-2. VVS'46 staat nu 4de in de competitie.

maandag 21 maart 2016

Verslag Pupil van de week Jeroen VlaarAfgelopen zondag was Jeroen Vlaar Pupil van de Week bij de wedstrijd VVS'46 1 tegen Kwiek'78 1. Klik op 'Lees verder' voor zijn verslag.

Lees verder »

woensdag 16 maart 2016

Veiling gesigneerde paaseierenDe paaseierenactie komt er weer aan zoals jullie weten. Speciaal dit jaar is er ook een veiling via Facebook. De dames en heren selectie gaan 15 eieren signeren. De hoogste bieder mag ze hebben. Maak verder ook kans op 15 gratis eieren door het Facebook bericht te delen. Druk hier voor de veiling op Facebook.

maandag 14 maart 2016

Jos Slippens sponsor B1Afgelopen weekend is de B1 in nieuw tenue op het veld gekomen. Op hun shirts staat de naam van de nieuwe shirtsponsor Jos Slippens Vleeswaren. In aanwezigheid van de vele ouders konden ze zien dat er gewonnen werd. Gedreven door de ambitie om de consument de allerbeste kwaliteit te bieden is Jos Slippens Vleeswaren van kleine dorpsslager in een kwart eeuw uitgegroeid tot een toonaangevende producent van een compleet assortiment vleeswaren voor de bekende supermarktorganisaties en slagersgroothandels.

maandag 14 maart 2016

Eierenactie – indeling bekendNog maar een week en dan is het weer zo ver: de jaarlijkse VVS’46 eierenactie. Nadat we vorig jaar veel mensen hebben moeten teleurstellen, hebben de inkopers dit jaar erg hun best gedaan: er zijn maar liefst 8500 eieren ingekocht. De spelers van de D1, D2, D3, D4, MD1 en MD2 komen volgende week langs de deuren. Er is dus voor hen geen training op maandag 21 en dinsdag 22 maart! Natuurlijk is deze actie niet mogelijk zonder de hulp van de vrijwilligers die de eieren willen vervoeren. Aan al deze ouders:  alvast onze hartelijk dank. En voor alle anderen: vergeet de supermarktaanbiedingen en steun VVS’46 met het kopen van heerlijke (paas)eieren. Druk op lees verder voor de indeling.

Lees verder »

maandag 14 maart 2016

Verslag TOP toernooi VVS F1Afgelopen zondag 13 maart deden de jongens van VVS'46 F1 mee aan het TOP toernooi bij AFC'34. Hier speelden zij tegen andere F1's die eerste, tweede en hoofdklasse spelen bij grote clubs als SVW'27 en AFC'34. Met een 27e plaats van de 48 deelnemende teams hebben ze het geweldig gedaan. Klik op 'Lees verder' voor een verslag van het toernooi.

Lees verder »

maandag 14 maart 2016

Verslag Pupil van de Week Amy KlaverAfgelopen zondag was Amy Klaver uit de MD2 Pupil van de week bij de wedstrijd van VVS'46 Dames 1 tegen West Frisia VR2. Klik op 'Lees verder' voor haar verslag.

Lees verder »

maandag 14 maart 2016

Pupil van de week Jeroen VlaarOnze pupil Jeroen Vlaar uit de E1 zal  20 maart a.s. VVS’46 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen Kwiek’78 spelen. Klik op 'Lees verder' voor zijn introductie.

Lees verder »

zondag 13 maart 2016

Eerste pakt belangrijke zege!Na de knappe thuiswinst op Always Forward wist VVS 1 zondag de tweede achtereenvolgende topper te winnen. Uit bij St. George in Spierdijk werd met 1-2 gewonnen, door een doelpunt in de slotfase van invaller Roel Wuite. Klik op lees verder voor een kort verslag

Lees verder »

woensdag 9 maart 2016

Pupil van de week Amy KlaverOnze pupil Amy Klaver uit de MD2 zal 13 maart VVS’46 Dames 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen West Frisia VR2 moeten spelen. Klik op 'Lees verder' voor haar introductie.

Lees verder »

woensdag 9 maart 2016

Verslag Pupil van de week Lars van BeekAfgelopen zondag was Lars van Beek uit de E1 Pupil van de Week bij de wedstrijd van VVS'46 1 tegen Always Forward 1. Klik op 'Lees verder' voor zijn verslag.

Lees verder »

maandag 7 maart 2016

Verslag Pupil van de week Frank SchuitOp zondag 28 februari was Frank Schuit uit de E2 Pupil van de week bij de wedstrijd VVS 1 tegen Sporting Andijk 1. Klik op 'Lees verder' voor zijn verslag.

Lees verder »

maandag 7 maart 2016

Cees Verhage langs de lijnZondag 28 februari heeft Cees Verhage zijn camera weer eens mee gebracht om verslag te doen van een voetbalzondag bij VVS'46. Het resultaat zijn mooie actiefoto's van onze zondagspelende Oranjehemden. Er zijn fotoalbums toegevoegd op onze site van o.a. de A1, VVS-1, VVS-2, VVS-3. Klik op de teams voor de foto's.

maandag 7 maart 2016

Nick Post Jeugd Technisch CoördinatorVoor velen binnen VVS’46 is Nick geen onbekende. Vanaf heden zal Nick het Jeugd Technisch gedeelte op zich nemen. Dit houdt o.a. in het opzetten van een jeugdopleidingsplan, het begeleiden van jeugdtrainers en -coaches, het bezig houden met de indelingen van de jeugdteams en trainingen. Nick zal zich in deze functie ook regelmatig laten zien op het veld tijdens trainingen en langs de lijn staan bij wedstrijden. Tot eind van het seizoen vervult Nick ook nog de functie van hoofdtrainer bij V.V. Berkhout, daarom zal zijn aanwezigheid tot het nieuwe seizoen wat meer beperkt zijn. Wij hopen op een mooie samenwerking met Nick en wensen hem veel succes bij VVS’46.

maandag 7 maart 2016

Paaseierenactie 2016Traditiegetrouw organiseert VVS’46 ook dit jaar in de week voor Pasen weer de eierenactie, voor en door onze jeugd. Dit jaar vindt het plaats op maandag 21 en dinsdag 22 maart en daarom zijn er dan ook geen trainingen voor de D-teams. We hebben al een aantal vrijwilligers die helpen met het vervoeren van de eieren, maar we zoeken nog een aantal rijders. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

maandag 7 maart 2016

Meiden VVS'46 krijgen clinics van AaronVanaf vandaag 7 maart zal Aaron Kuipers van Trainen Met Aaron onze meiden A t/m D van VVS'46 in een 4-tal clinics extra gaan trainen. Zowel de meiden als Aaron zijn erg enthousiast over dit initiatief van VVS'46. Het centrale thema is techniek en fysiek. Aaron zal het niveau en intensiteit van de oefeningen aanpassen aan elk team waardoor een goede wisselwerking zal ontstaan tussen de trainer en het team. Aaron maakt gebruik van een unieke trainingsmethode die onderverdeeld is in 3 fases (stabiliteit, kracht en power). Deze methode zorgt voor een andere lichaamshouding, spierbelasting en is het ook blessure preventief. De meidencommissie is blij dat VVS’46, het bielzenplan en de ouders dit initiatief ondersteunen. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie en check onze Facebook voor een leuk filmpje.

Lees verder »

zondag 6 maart 2016

Eerste wint topper!Zondag stond er voor VVS 1 een wedstrijd op het programma die gewonnen moest worden om in de titelrace in 4B mee te blijven doen. En dat lukte ! Met 2-0 werd Always Forward puntloos teruggestuurd naar Hoorn. De score was al met rust bereikt door goals van Michel Oud (zijn tiende) en Elmar Beerepoot, na een een-tweetje met Michel. Een knappe overwinning, waardoor VVS in het spoor blijft van Hauwert en met twee punten achterstand nu tweede staat. Man of the match was debutant Jesper Steur uit de A1, die het als voorstopper uitstekend deed!

zaterdag 5 maart 2016

AZ SelectiedagenOok dit jaar vinden de AZ selectiedagen weer plaats en uiteraard kunnen ook leden van VVS'46 hier aan meedoen. Op de AZ Selectiedagen kunnen kinderen geboren tussen 1-1-2003 en 31-12-2008 hun kunsten tonen aan trainers én scouts van de AZ jeugdopleiding. Ben je geïnteresseerd? Klik dan op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

zaterdag 5 maart 2016

Dames 4 ZaalAfgelopen woensdagavond speelde Dames 4 Zaal een belangrijke wedstrijd om de koppositie over te nemen van Arch.b. Nieuweboer VR 7. Maar dan moest er wel nog gewonnen worden van de nummer 8 op de ranglijst Landbouw 3. Klik op 'Lees verder' voor het verslag van de wedstrijd.

Lees verder »

zaterdag 5 maart 2016

Eerste laat zege glippenVVS 1 speelde zondag thuis tegen laagvlieger Sporting Andijk en heeft teleurstellend met 2-2 gelijkgespeeld. Uit werd er nog ruim gewonnen en ook nu stond het na 11 minuten al 2-0. Elmar Beerepoot zag de wind zijn corner tot doelpunt promoveren en zo was het al gauw 1-0. Michel Oud scoorde zijn negende van het seizoen en maakte de 2-0. VVS kreeg nog kansen om voor rust, met de wind in de rug, de score uit te breiden. Na rust ging Andijk opportunistisch voetballen en kantelde de wedstrijd. Twee levensgrote kansen waren dit keer niet aan Mike Groot besteed, en Andijk maakte na 65 minuten de 2-1. Vanaf dat moment werd het toch billenknijpen en helaas werd het vijf minuten voor tijd toch nog 2-2. Duur puntenverlies als je kampioen wilt worden! Zondag 6 maart komt Forward op bezoek in Spanbroek; nieuwe ronde, nieuwe kansen!

dinsdag 1 maart 2016

Pupil van de Week Lars van BeekOnze pupil Lars van Beek zal zondag 6 maart VVS'46 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen Always Forward 1 spelen. Klik op 'Lees verder' voor zijn introductie.

Lees verder »

maandag 29 februari 2016

Bas IJsselstijn tekent contractBas IJsselstijn heeft een 1-jarig contract als assistent trainer onder Jeroen Bommels getekend. Bas is geen onbekende voor VVS'46, hij was in seizoen 2014-2015 trainer van de B-junioren en won de districtsbeker. Na een uitstap naar de A-junioren van Vrone gaat hij nu het 2e team trainen en begeleiden. Succes Bas!

maandag 29 februari 2016

Kantine zoekt barvrijwilligers!Waarschijnlijk hebben jullie ook wel eens een bakkie of borreltje in ons mooie "Huis van Oranje" gedaan. De altijd gezellige kantine is gebouwd door vrijwilligers en dagelijks afhankelijk van deze vrijwilligers. Voor 2016 (het liefst op zondagmorgen en woensdagavond) zoekt de kantineploeg weer nieuwe barvrijwilligers die onze mooie club nog een stukje mooier willen maken. Lijkt je dit leuk? Klik dan op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

donderdag 25 februari 2016

F1 naar TOP-toernooi van AFC'34De F1 van VVS’46 doet het goed. Na het kampioenschap in de najaarscompetitie staat de F1 bovenaan in de voorjaarscompetitie. Ook zit het team nog in de beker na afgelopen zaterdag met 5-2 van Kwiek te hebben gewonnen. VVS F1 heeft zich nu ingeschreven voor het TOP-toernooi van AFC’34 voor F1 pupillen. Verenigingen als Hollandia, Elinkwijk, SVW’27, AFC’34 en Always Forward doen ook aan dit toernooi mee. Het toernooi is op zondag 13 maart en wordt gespeeld op het AFC’34-complex in Alkmaar. VVS speelt zijn eerste wedstrijd tegen sv Hoofddorp om 8.50 uur.

donderdag 25 februari 2016

Verslag VVS 6 - Westfriezen 9Afgelopen weekend werden door het slechte weer veel wedstrijden afgelast. Maar de wedstrijd van Heren 6 tegen nummer 2 Westfriezen ging wel door. Klik op 'Lees verder' voor het verslag van Niels Vriend.

Lees verder »

maandag 22 februari 2016

Verslag Pupil van de Week ShannaAfgelopen zondag was Shanna van Ossenbruggen uit MD1 Pupil van de Week bij de Wedstrijd van Dames 1 tegen HSV Sport 1899 1. Klik op 'Lees verder' voor haar verslag.

Lees verder »

maandag 22 februari 2016

West-Friesland Keepersdag 2016Op dinsdag 3 mei a.s. wordt de derde West-Friesland Keepersdag op het voetbalcomplex van Always Forward in Hoorn gehouden. De West-Friesland Keepersdag is bedoeld voor alle jeugdkeepers uit de regio West-Friesland. Van F-pupil tot 2e jaars B-junior, jongen of meisje, er zal voor iedereen een passend aanbod van activiteiten zijn op deze fantastische dag. Klik op 'Lees verder' voor de poster of kijk op http://westfrieslandkeepersdag.nl/ voor meer informatie.

maandag 22 februari 2016

Voetbal 3-daagse bij VVSEr bestond hier en daar wat onduidelijkheid over het doorgaan van de voetbal 3-daagse bij VVS'46 deze zomer, maar het is nu duidelijk dat het gewoon doorgaat. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie over de voetbal 3-daagse georganiseerd door Stefan Dol.

Lees verder »

zondag 21 februari 2016

Speelschema Guppietoernooi5 maart a.s. vindt er in onze prachtige Oranjehal weer het jaarlijkse guppietoernooi plaats! Op dit toernooi spelen onze toppers van de kweekvijver voor het eerst echte wedstrijden tegen andere verenigingen uit de buurt! Hartstikke leuk en hartstikke spannend ook! Daarom nodigen wij graag alle ouders, opa's en oma's, buren, bekenden, etc., graag uit om te komen kijken bij al deze guppie's en ze hartstochtelijk aan te moedigen!!! Voor het speelschema druk op lees verder.

zaterdag 20 februari 2016

Irma wedstrijdsecretaris C en DIrma Vlaar neemt vanaf vandaag het wedstrijdsecretariaat voor de C, D MC en MD over van Petra Oudt. Voor vragen rondom de wedstrijden kunt u zich tot haar richten via mail wedstrijdsecretaris_jun@vvs46.nl of via telefoon 0226 - 353848. Petra bedankt voor jaren van trouwe dienst en Irma veel succes.

maandag 15 februari 2016

Rober vrijwilliger van het jaarRober Huibers is tijdens de vrijwilligersavond uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Mede door zijn langdurige inzet voor de club kreeg hij deze beloning. Rober is o.a. scheidsrechter, begeleider van het 4de, coach van het zaal team "de tankers", zet zich al jaren in voor de Kerstcross en daarnaast heeft hij zich destijds ingezet tijdens de renovatie van de kleedkamers.

maandag 15 februari 2016

Coachmappen voor jeugdteamsDankzij de steun van het Bielzenplan kan er een leuke duurzame bijdrage worden geleverd aan de jeugd van VVS'46. Afgelopen weekend zijn de eerste coachmappen aan de trainers van de jeugdteams overhandigd. Zo ook aan de F2 (zie foto). Hiermee kunnen de coaches beter de opstelling met de pupillen en jeugd bespreken voor en tijdens de wedstrijd. Het Bielzenplan bestaat uit ruim 100 particuliere sponsoren die ieder jaarlijks 50 euro doneren. Met dit geld is o.a. ook de pannakooi "Cor Groot ArenA" gerealiseerd. Wilt u ook het Bielzenplan steunen, klik dan hier voor meer informatie.

Lees verder »

maandag 15 februari 2016

Vrijwilligersavond 2016Afgelopen zaterdag vond de Vrijwilligersavond 2016 plaats. Op deze avond werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet, de jubilarissen en vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt, en was er hoog bezoek van de KNVB aanwezig om twee bijzondere vrijwilligers extra te eren. Klik op 'Lees verder' voor een kort verslag van de avond. Klik hier voor de foto's.

Lees verder »

maandag 15 februari 2016

Cor Groot ArenAVVS'46 heeft haar sportcomplex uitgebreid met een heuse Arena. Tijdens de vrijwilligersavond kreeg Cor Groot de eer om de nieuwe pannakooi achter op het VVS'46 complex zijn naam te laten dragen. Vanaf nu heet de pannakooi dan ook de "Cor Groot ArenA". De pannakooi is mogelijk gemaakt door het Bielzenplan en de Deen actie. Nu nog wat kunstgras erin en hij is helemaal af.

maandag 15 februari 2016

Pupil v/d Week Shanna van OssenbruggenOnze pupil Shanna van Ossenbruggen uit de MD1 zal 21 februari VVS’46 Dames 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen HSV Sport moeten spelen. Klik op 'Lees verder' voor haar introductie.

Lees verder »

maandag 15 februari 2016

Jan Jonker onze consulVandaag in de rubriek "Onze mensen samen VVS" Jan Jonker.  Hij was vanmorgen al vroeg uit de veren.  Jan is consul bij de KNVB. Dat klinkt als een soort van eretitel. Wat houdt consul zijn in? Jan mag officieel de velden van de vereniging keuren. Jan doet dat inmiddels al langer dan 20 jaar. Op de vraag welke kwaliteiten je daar voor moet hebben, reageert Jan met de opmerking dat je vooral vroeg uit je bed moet kunnen stappen. En dat kan hij. Al in de loop van de week houdt hij de website van Buienradar in de gaten en prikt hij de velden. Blijft er water staan dan weet Jan genoeg. De grond is verzadigd. Dat wordt niet spelen. Druk op lees verder voor zijn hele verhaal.

donderdag 11 februari 2016

VVS 6 laat zich niet gek makenAfgelopen zondag speelden de mannen van Dave Schuurman een uitwedstrijd tegen Kwiek, een directe concurrent. Het werd een spannende pot waarin van alles gebeurde. Klik op 'Lees verder' voor het verslag van Niels Vriend.

Lees verder »

maandag 8 februari 2016

Jeroen Bommels tekent contractEerder melden wij U dat Jeroen Bommels (1973) uit Hoorn onze nieuwe hoofdtrainer wordt voor het volgende seizoen 2016-2017. Inmiddels is het nu ook formeel, want afgelopen vrijdag heeft hij het contract ondertekend onder het toeziend oog van een groot gedeelte van het VVS bestuur. Bommels is momenteel assistent trainer bij Always Forward en heeft daarvoor o.a. als  hoofdtrainer van VV Andijk en  Hauwert gewerkt. De nieuwe hoofdtrainer is in het bezit van de diploma’s TC2 en TC3 en tekent in principe voor 1  seizoen. Wij wensen hem nogmaals alle succes in het nieuwe seizoen.

maandag 8 februari 2016

Materialen op de veldenDe laatste tijd ziet de gemeente steeds vaker weer trainingsmaterialen zoals doelen op de velden achterblijven na de training. Deze achtergebleven materialen zijn lastig, omdat de velden ook in de winterperiode worden onderhouden. Graag zien we dat de trainers er goed op toezien dat alle materialen van de velden worden gehaald na de training, omdat anders de gemeente geen onderhoud meer zal plegen aan de velden.

maandag 8 februari 2016

Pupil van de Week Frank Schuit (E2)Onze pupil Frank Schuit uit de E2 zal 28 februari a.s. VVS'46 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen Sporting Andijk 1 spelen. Klik op 'Lees verder' voor zijn introductie.

Lees verder »

maandag 8 februari 2016

Nieuwe cursus Voetbalschool Stefan DolOp vrijdag 29 april zal de eerste training van de nieuwe cursus van Voetbalschool Stefan Dol op het VVS'46 complex van start gaan. Heb je plezier in voetbal en wil je graag je voetbalkwaliteiten ontwikkelen? Klik dan op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

zondag 7 februari 2016

Bekersuccesjes VR1 en A1VVS A1, VVS 5 en VVS Vrouwen 1 bekerden deze week nadat ze eerder hun poules hadden gewonnen voor de winterstop. VVS A1 speelde tegen het Amsterdamse Nieuw Sloten A1 en versloeg deze ploeg, koploper in hun 2e klasse, met 4-1. Vrouwen 1 bekerde ook door na een 5-1 thuiszege op ZAP Vrouwen 1, subtopper in een andere 5e klasse. VVS 5 bekerde doordeweeks tegen SVW'27 6, wat een klasse hoger speelt. De mannen wisten in een zware pot 2-2 gelijk te spelen, maar moesten na penalty's het hoofd buigen. VVS 1 was vrij en oefende donderdag tegen Hugo Boys 1 (uitslag 1-1).

woensdag 3 februari 2016

VVS 1 gelijk tegen WoudiaZondag speelde VVS 1 haar tweede competitiewedstrijd na de winterstop, uit tegen Woudia. Traditioneel een lastige tegenstander op verplaatsing. VVS startte goed en kwam snel via Aaron op 0-1. Een makkelijk gegeven penalty zorgde halverwege de eerste helft voor de gelijkmaker. Het was Mike Groot die weer zijn goal meepikte en de 1-2 liet aantekenen, waarna Woudia via een kopbal de 2-2 liet aantekenen. Dit bleek tevens de eindstand, waardoor VVS nu Hauwert naast zich moet dulden op de ranglijst, 1 punt voor Always Forward. Komend weekend hebben de mannen vrijaf, daarna spelen we tegen Andijk thuis en is niets minder dan een zege vereist ! Voor een verslag en foto's van Woudia zie deze link.

zaterdag 30 januari 2016

VVS 1 Zaal laat periodetitel glippenEr moest vrijdagavond gewonnen worden van Architecten Nieuwboer om de 2e periode te bemachtigen, ervan uitgaand dat Hovocubo in Hoorn geen puntverlies zou lijden. Klik op lees verder voor verslag

Lees verder »

donderdag 28 januari 2016

VVS'46 overeenkomst voetbalschool AZVooraf aan de wedstrijd AZ - Cambuur werden Rein de Wit (voorzitter VVS’46), Jacco Schaap en Ron Schaap (beide Jeugd TC) ontvangen bij AZ. Klik op lees verder voor verslag

Lees verder »

maandag 25 januari 2016

Verslag Pupil van de Week Dion VlaarAfgelopen zondag was Dion Vlaar uit de E1 Pupil van de Week bij de Wedstrijd van VVS 1 tegen RK Edo 1. Klik op 'Lees verder' voor zijn verslag.

Lees verder »

zaterdag 23 januari 2016

Periodetitel Zaal 1??Periodetitel…..? Aanstaande vrijdag 29 januari kan VVS 1 zaal de tweede periodetitel bemachtigen. Men speelt dan de thuiswedstrijd tegen Architecten Nieuweboer 2 uit Wervershoof. Kom dat dus zien! Vrijdagavond speelden de mannen de lastige uitwedstrijd tegen Apollo'68 Zaal 1 en wonnen deze met 3-8, Voor het verslag klik op Lees verder.

Lees verder »

maandag 18 januari 2016

Pupil van de Week Dion Vlaar (E1)Onze pupil Dion Vlaar uit de E1 zal 24 januari a.s. VVS'46 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen RK EDO 1 spelen. Klik op 'Lees verder' voor zijn introductie.

Lees verder »

maandag 18 januari 2016

Keepersworld.nl Keepersdag 02-03-2016Keepersworld.nl organiseert op woensdag 2 maart 2016 voor de tweede keer een keepersdag bij VV de Zouaven te Grootebroek. Onder begeleiding van professionele keeperstrainers zal er worden getraind op meerdere aspecten van het keepersvak. Ben je tussen 2000 en 2006 geboren en droom je ervan om profkeeper te worden klik dan op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

woensdag 13 januari 2016

Eerste wint van AGSVOok voor de selectie is de winterstop natuurlijk al weer voorbij. Dinsdagavond oefende VVS 1 thuis tegen de sympathieke Aartswouders van AGSV, dat het goed doet in de vijfde klasse. Desondanks wist VVS ruim te winnen met 4-0. Op zondag de 24e hervatten de mannen de competitie weer.

maandag 11 januari 2016

Nieuwjaarsreceptie 2016Afgelopen zondag was het een gezellige drukte op het VVS'46-complex. Voordat om 15.00 uur de Nieuwjaarsreceptie van start ging, werd er vanaf 12.00 uur gevoetbald in de zaal. Het bekende jaarlijkse Vakkie'46 mixtoernooi was met spannende wedstrijden, mooie doelpunten en de uitreiking van speler en speelster van het toernooi weer een succes te noemen. Hierna stroomde de kantine vol met jong en oud (ongeveer 200 man). Nadat de beste VVS'ers op de verschillende afstanden van de Kerstcross in het zonnetje waren gezet was het tijd voor een woordje van Rein. In zijn woordje had Rein aandacht voor de mooie en minder mooie momenten van 2015 en keek hij positief vooruit naar 2016. Na een welverdiend applaus bleef het nog lang gezellig in het 'Huis van Oranje'.     

maandag 11 januari 2016

Filmmacht nieuwe websponsorMensen met een scherp oog was het misschien al opgevallen, maar sinds de Kerst is Filmmacht websponsor van VVS'46. Onze eigen selectiespeler Jesper van Langen is nu ongeveer twee jaar eigenaar van zijn eigen filmbedrijf en produceerde eigenhandig de Kerstgroet video waar onze voorzitter Rein in schitterde. Leuk dat een ondernemende voetballer als Jesper ook ondernemend is buiten het voetbalveld!

woensdag 6 januari 2016

Weijvertoernooi fotoalbumMet dank aan Rob Derksen staan er nu foto's van het Weijvertoernooi op de website. Klik op lees verder voor de foto's.

zondag 3 januari 2016

Voor de receptie mixen in de zaal!Zondag 10 januari vindt vanaf 15.00 de Nieuwjaarsreceptie plaats. Alle seniorenleden zijn van harte uitgenodigd om daaraan voorafgaand, vanaf 12 uur, deel te nemen aan het bekende Vakkie'46 mix zaalvoetbaltoernooi ! Geef je vooraf op, of kom tijdig die dag naar de kantine om je in te schrijven. We maken weer leuke mixteams met onze mannen en vrouwenleden. Voor de deelnemers staat na afloop een broodje en een kop soep klaar in het Huis, heeft kantinebaas Marnix beloofd. Opgeven kan nu al bij Boyd via boydbeemster@hotmail.com  of 06-15172165.

donderdag 31 december 2015

Nieuwjaarsreceptie VVS'46 10 januari 2016Het is alweer bijna halverwege december en met de kerst in het vooruitzicht worden ook al vele Nieuwjaarsrecepties gepland. Natuurlijk mag die van VVS'46 niet ontbreken. Daarom nodigen we iedereen die VVS'46 een warm hart toedraagt uit voor de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. Iedereen is van harte welkom op zondag 10 januari 2016 vanaf 15:00 uur in het Huis van Oranje. Laat aan je vrienden weten of jij erbij bent via Facebook.

vrijdag 25 december 2015

Jeroen Bommels nieuwe hoofdtrainer VVS’46VVS’46 heeft in de persoon van Jeroen Bommels (1973) uit Hoorn een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het volgende seizoen 2016-2017. Bommels is momenteel assistent trainer bij Always Forward en heeft daarvoor o.a. als  hoofdtrainer van VV Andijk en  Hauwert gewerkt. De nieuwe hoofdtrainer is in het bezit van de diploma’s TC2 en TC3 en tekent in principe voor 1  seizoen. Wij wensen hem alle succes in het nieuwe seizoen.

Lees verder »

donderdag 24 december 2015

Van onze voorzitterDe voorbereidingen voor de Kerstcross op tweede Kerstdag zijn in volle gang. De weersberichten zijn redelijk. Dat het in ieder geval geen witte cross wordt is wel duidelijk maar een temperatuur van 10/11 graden kan ook heel veel mensen trekken om mee te doen. Ook het Weyverzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd komt er aan. Op 28, 29 en 30 december gaat dit gebeuren in de Weyver. Genoeg te beleven. Je hoeft je deze dagen niet te vervelen. De Nieuwjaarsreceptie van VVS is op zondag 10 januari om 15.00 uur. Namens het bestuur wens ik iedereen die VVS een warm hart toedraagt heel fijne Kerstdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016! (Kerstgroet VVS'46 video)

Lees verder »

woensdag 23 december 2015

VVS’46 naar wedstrijd AZ-Cambuur
VVS’46 zal de wedstrijd AZ-Cambuur met zo’n 260 personen (!) gaan bezoeken. Hartelijk dank ook aan alle coaches/trainers die dit zo snel opgepakt hebben. Geweldig om te zien dat ook bijna alle F-jes meegaan naar deze doordeweekse wedstrijd. Kortom wat een verenigingsgevoel! Druk op Lees verder voor het hele bericht. Laat op Facebook weten of je erbij bent.
 

Lees verder »

maandag 21 december 2015

Spelregelbewijs KNVBEen spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland; het maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter. Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels er ook nog eens voor zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen. De invoering van het spelregelbewijs is één van de maatregelen uit het actieplan ‘Tegen geweld, voor sportiviteit’. Ook dit jaar moeten de tweedejaars B-junioren weer verplicht aan de bak om dit spelregelbewijs te halen. Het gaat hierbij dus om alle spelers die geboren zijn in het jaar 1999. Alle betrokkenen spelers hebben hierover al persoonlijk bericht gehad. Een aantal is al geslaagd (gefeliciteerd!), een aantal is bezig en een aantal moet nog beginnen. De Kerstvakantie is wellicht een mooie periode om hier even voor te gaan zitten, zodat begin 2016 iedereen geslaagd is. Succes!

donderdag 17 december 2015

VVS'46 Partnerschap met AZ VoetbalschoolVVS'46 gaat per 1 januari een partnerschap aan met de AZ Voetbalschool. Deze partnerschap richt zich vooral op kennisuitwisseling tussen de AZ Voetbalschool en amateurverenigingen. AZ wil op deze manier het voetbalniveau in Noord-Holland op een hoger plan brengen en jeugdtalenten zo goed mogelijk opleiden. Als partner hebben we ook de mogelijkheid om met korting een thuiswedstrijd van AZ te bezoeken. Als VVS'46 zien we dit als een mooie gelegenheid voor een uitje voor de vereniging en als teambuilding voor de teams. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

dinsdag 15 december 2015

VVS 1 HerfstmeesterVVS 1 speelde zondag haar laatste wedstrijd van 2015, uit tegen rode lantaarndrager VV Oosthuizen. In het verleden een geduchte rivaal in de 4e klasse, maar nu bleken de Kraaien een eenvoudig te nemen horde voor de mannen van Ron en Sjaak. Elmar Beerepoot opende de score, waarna Nick Hiemstra in de tweede helft tweemaal wist te scoren. Nick komt steeds meer op dreef met 6 goals in de laatste 8 wedstrijden (zie ook de topscorerslijst). Invaller doelman en debutant Peter Schuit hield daardoor de nul. VVS gaat hierdoor de winterstop in met 2 punten voorsprong op De Valken en 5 punten voor op het trio Woudia, Sint George en Hauwert. Ook Forward, Strandvogels en RKEDO zijn echter nog niet kansloos. Ons wacht dus een spannende tweede seizoenshelft. Woudia trainer Wiersema wist in het NHD te melden dat VVS meestal een dipje heeft na de winter. Laten we zijn ongelijk bewijzen!

maandag 14 december 2015

Heren 5 wint met minimaal verschilNa de klinkende 7-1 overwinning van vorige week speelde VVS'46 5 afgelopen zondag een moeizame wedstrijd tegen middenmotor Nieuwe Niedorp. Klik op 'Lees verder' voor het wedstrijdverslag.

Lees verder »

maandag 14 december 2015

VVS'46 MP1 kampioen!Vorige week zaterdag werd de MP1 kampioen in hun competitie door met 31-8 van FC Medemblik te winnen. De foto's van de blije koppies op onze Facebook spraken boekdelen. Ook voor de fans en coaches was het een mooie dag. Coach Erwin schreef hier een leuk stukje over. Klik op 'Lees verder' voor zijn verslag. 

Lees verder »

zondag 13 december 2015

A1 teams doen volop mee om de prijzenDe A1 teams bij de jongens en de meiden spelen dit seizoen goed bovenin mee in hun competitie. Meiden A1 van Trainer/coach Ruud Hulleman speelde uit tegen SRC MA1 en wist het op een 2-2 te houden. Hierdoor blijven ze qua verliespunten 1 punt achter Westfrisia en 1 punt voor SRC; VVS heeft echter wel twee wedstrijden minder gespeeld en moet die eerst nog maar zien te winnen. De Jongens A1 wonnen zondag uit tegen Monnickendam A1 met waterpolocijfers: 4-7. Zij hebben, met twee wedstrijden meer gespeeld, zes punten meer verzameld dan concurrent FC Medemblik A1. De A1 zaal tenslotte staat ook nog bovenaan maar ziet concurrent Dijkhuis A2 woensdag spelen tegen Bot Meubelen. Bij een overwinning van de Medemblikkers worden zij kampioen op doelsaldo. Mooie resultaten allemaal!

zondag 13 december 2015

Vrouwen 1 wint topperHet Vrouwen 1 team van Siem en Barry speelde vandaag een belangrijke wedstrijd tegen Woudia Vrouwen. En met succes, want er werd met 3-0 gewonnen! Dit was overigens ook al de ruststand. VVS is bezig aan een goede serie en is de koplopers genaderd. Het staat nu derde, samen met twee andere ploegen en 1 punt achter nummer 2 Woudia en 2 punten achter de nieuwe koploper VVW. Dat kan nog een spannende tweede seizoenshelft worden !

vrijdag 11 december 2015

Marijke Steur assistente PEC-Heerenveen
Op vrijdag 11 december 19.30 uur maakt Marijke Steur haar debuut in de eredivisie vrouwen. Ze is eerste assistent bij de wedstrijd PEC Zwolle - Heerenveen. Eerder was ze al actief als assistent bij de A junioren van onder andere PEC Zwolle, Heerenveen, Excelsior,  Feyenoord, AZ, Ajax, ADO Den Haag, Groningen, Sparta, NEC/FC Oss, Volendam en enkele wedstrijden in de Hoofdklasse. We wensen haar veel succes!

woensdag 9 december 2015

VVS 6 wint burenstrijdDerby's zijn altijd lastig, zeker een uitwedstrijd tegen de buren van HOSV. In combinatie met de harde wind van afgelopen zondag stond er dus een zware wedstrijd voor VVS 6 op het programma. Klik op 'Lees verder' voor het wedstrijdverslag.

Lees verder »

maandag 7 december 2015

Verslag Pupil van de Week Merijn LoosAfgelopen zondag was Merijn Loos uit de E2 Pupil van de Week bij de wedstrijd VVS 1 tegen FC Medemblik 1. Klik op 'Lees verder' voor zijn verslag.

Lees verder »

maandag 7 december 2015

Minipupillen en F1 kampioen!Wat een heerlijke zaterdag voor onze jonge voetballers van de MP1 en F1. De Minipupillen wonnen met maar liefst 31-8 van FC Medemblik en werden zodoende zonder puntverlies kampioen. Ook de toppers van de F1 werden door een knappe 1-2 uitzege bij concurrent Den Helder F2 afgelopen zaterdag zonder puntverlies kampioen. Kijk even op onze Facebook voor een paar leuke foto's van de blije koppies van onze jonge talenten.

maandag 7 december 2015

Heren 5 slaat gat met uitdagerVVS' 46 5 slaat een gat met uitdager VZV 3 door het team uit 't Veld met een 1-7 winstpartij weg te spelen op eigen veld en hierdoor de tweede plaats over te nemen. Klik op verder om het gehele verslag te lezen van een van de koplopers van de laddercompetitie.

Lees verder »

zondag 6 december 2015

VVS 1 verslaat MedemblikVVS 1 heeft zondag een regelmatige 3-1 zege behaald op FC Medemblik, dat onderin de ranglijst bivakkeert. Voor rust creerden de oranjehemden legio kansen, waarvan er twee werden benut. Nick Hiemstra schoot van dichtbij hard binnen na een voorzet van Mike Groot. Diezelfde Mike profiteerde van een ongelukkige aanname van een tegenstander en zette de 2-0 op het bord als ruststand. In deze stand kwam na rust lang geen verandering, totdat Medemblik in de 90e minuut plots de 2-1 binnenschoot. De (ook hier) invallende A junior en debutant Mick Koopman scoorde echter direct de 3-1. Zijn eerste goal (ook hier) in de hoofdmacht, hopelijk zullen er nog velen volgen. De concurrentie verspeelde weer volop punten tegen elkaar, waardoor VVS nu alleen de ranglijst aanvoert met 2 punten voor de Valken en 3 punten voor op het kwartet Always Forward, Woudia, St George en Strandvogels. Zondag sluit VVS 1 de eerste competitiehelft af, uit tegen Oosthuizen.

zaterdag 5 december 2015

Twee debutanten in VVS 46 Zaal 1VVS 1 uitkomend in de 2e klasse B heeft weer goede zaken gedaan in en tegen Volendam.

Met 2 debutanten te weten Mick Koopman en Ruben Koelemeijer ( beide spelend in de A1 ) reisde de ploeg af naar Volendam om tegen de nummer 2 te spelen. Klik op Lees verder voor  verslag

Lees verder »

donderdag 3 december 2015

Geslaagd PepernotentoernooiAllemaal vrolijke snoetjes vanmiddag in de Oranjehal. In plaats van de "gewone" woensdagmiddagtraining, stond vandaag het Pepernotentoernooi op het programma. In gemengde teams met prachtige namen als Mijters, Letters, Staffen etc streden de F-teams en de MiniPupillen om elk doelpunt.  Na afloop zat iedereen lekker in de kantine aan de limonade en een bakje pepernoten, toen er ineens drie Pieten over het A-veld reden. Assistentie voor de onderhoudsploeg? Natuurlijk wilden ze ook best ook even binnenkomen. Nadat ze allerlei dringende vragen hadden beantwoord gingen ze er weer vandoor, maar natuurlijk niet nadat ze iedereen een cadeautje hadden gegeven! Zie de foto's op Facebook.

woensdag 2 december 2015

Sinterklaascadeau voor keeperstrainer HansDe gure dagen van de afgelopen tijd gecombineerd met deze Sinterklaas periode brachten de keeperstalenten van keeperstrainer Hans op het idee hem in het zonnetje te zetten. Ze zijn ontzettend blij dat hij, ondanks het slechte weer, toch elke week weer met hen op het veld wil staan. Daarom verrasten zij hem met een leuke rijm en een cadeau. Wat een prachtige actie keepers! Klik op 'Lees verder' voor de rijm.

Lees verder »

woensdag 2 december 2015

Bloody Sunday wordt waarheidAfgelopen zondag speelde VVS 6 de belangrijke wedstrijd tegen koploper SVW'27. De heren waren al de hele week in de ban van de wedstrijd en de wil om de koppositie over te nemen was groot. Helaas werd het een Bloody Sunday voor VVS 6... Klik op 'Lees verder' voor het wedstrijdverslag.

Lees verder »

woensdag 2 december 2015

Verslag Pupil van de Week Roos SneekesAfgelopen zondag was Roos Sneekes uit de ME1 Pupil van de Week bij de wedstrijd van Dames 1 tegen Twisk. Klik op 'Lees verder' voor haar verslag.

Lees verder »

maandag 30 november 2015

Girls Only event met meiden MD1Girls Only spelregelmiddag en vrouweninterland Nederland - Japan bezocht door 40 enthousiast meiden waarvan er 3 van VVS'46. Jet, Marieke en Shanna van de MD1 waren erg enthousiast. Druk op lees verder voor het verslag.

Lees verder »

zondag 29 november 2015

VVS1 verspeelt punten in ObdamVandaag was het in Obdam waar ons eerste de koppositie moest verdedigen tegen Victoria O in de competitie. Op papier een wedstrijd die in het voordeel van VVS beslist had moeten worden, maar omdat het onze buurgenoten zijn, altijd een lastige wedstrijd. Druk op lees verder voor het verslag.

Lees verder »

donderdag 26 november 2015

VVS'46 gaat op zoek naar nieuwe trainerVVS’46 heeft besloten op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen. De selectie heeft dan twee seizoenen gewerkt onder leiding van Ron Weinbrecher. Deze samenwerking wordt dus beëindigd. De Technische Commissie is daarom nu op zoek naar een nieuwe trainer voor VVS’46. Kandidaten kunnen zich aanmelden bij de Technische Commissie. e-mail TC@vvs46.nl of telefoonnummer 06-53935222. Druk op lees verder voor meer informatie.

Lees verder »

woensdag 25 november 2015

Pupil van de Week Roos Sneekes (ME1)Onze pupil Roos Sneekes uit de ME1 zal 29 november VVS’46 Dames 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen Twisk moeten spelen. Klik op 'Lees verder' voor haar introductie.

Lees verder »

maandag 23 november 2015

Girls Only spelregelmiddagAanstaande zondag - voorafgaand aan de wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen tegen Japan - organiseert de KNVB de 'Girls Only-spelregelmiddag'. Tijdens deze interactieve workshop wordt er van alles over spelregels en de scheidsrechtersopleidingen verteld. Als kers op de taart krijg je na afloop gratis toegang tot de wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen! Check de bijlage na 'Lees verder' over hoe je jezelf hiervoor kan aanmelden.

maandag 23 november 2015

Strandtraining F2Afgelopen weekend waren veel teams vrij. De meeste teams hebben dit weekend dus lekker rust gepakt, maar de jongens van de F2 niet. Om de techniek en conditie bij te schaven (en natuurlijk voor het plezier) hadden ze afgelopen zaterdag een echte strandtraining. Klik op 'Lees verder' voor een verslag van deze leuke training.

Lees verder »

maandag 23 november 2015

Kerstcross 2015 in aantochtDe Kerstcross komt met rasse schreden dichterbij. Er is zoals altijd volop keuze aan afstanden dwars door Spanbroekse landerijen, uiteenlopend van 0,8 km voor de jongste deelnemers tot de 10 km voor de trimmers en hardlopers. Wie zich nu alvast voor de hardloopwedstrijd wil inschrijven, kan dit doen via de website. Met deze voorinschrijving, mogelijk tot 18 december, bespaar je de nodige inschrijfkosten. Wie zich voor 9 december inschrijft maakt bovendien kans op een leuke waardebon (deze wordt onder de eerste 50 inschrijvers verloot) en tevens wordt je nummer van je naam voorzien. Ook voor wandelaars worden er weer mooie routes uitgestippeld langs het parcours. Tot ziens op Tweede Kerstdag bij VVS'46!

zondag 22 november 2015

VVS 1 nog steeds koploper poule 4BVorige week wist VVS 1 de koppositie terug te winnen in de competitie. Wel moest de wedstrijd Woudia - RKEDO nog gespeeld worden. Deze was namelijk afgelast. Bij winst van Woudia zouden zei de koppositie kunnen overnemen. Vandaag is deze wedstrijd ingehaald en in een 2-2 geeindigd. Hierdoor is VVS 1 nu officieel koploper na 10 gespeelde wedstrijden. Komend weekend speelt VVS'46 tegen de nummer 10 Victoria O in de poule. Een mooie gelegenheid om in grote getalen ons eerste aan te moedigen in Obdam.

zaterdag 21 november 2015

Prima Zaalvoetbal AvondVolle winst in Oranje hal vrijdag avond

Vrijdag avond werden er 4 thuiswedstrijden gespeeld, Heren 2, B1 & D1 speelden hun uitwedstrijd. Voor nadere info klik op lees verder.

Lees verder »

vrijdag 20 november 2015

Zondag training met prijzen!Omdat er zondag geen voetbal is, is er voor de zondag spelende heren een speciale training om 11:00 uur georganiseerd door Ron Weinbrecher. De training bestaat uit een voetbalparcours met 14 onderdelen, waarbij fantastische prijzen te winnen zijn. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan kannen bier. Er is plaats voor maximaal 28 deelnemers en met een beetje schikken nog meer. Kleed je in ieder geval warm aan. De selectie en de A1 zijn al uitgenodigd, maar het is prima als er diverse spelers komen uit andere lagere elftallen. Zegt het voort en komt zondag naar VVS’46 voor dit prestigieuze toernooi. Aanmoedigen kan natuurlijk ook.

vrijdag 20 november 2015

Kantine aankomend weekendAankomend weekend zullen er aangepaste openingstijden van de kantine zijn. Op zaterdag 21 november zal de kantine, ondanks maar 3 oefenwedstrijden, in de ochtend toch gewoon open zijn. Aanstaande zondag (22 november) zullen er alleen 3 uitwedstrijden worden gespeeld, maar om toch te kunnen genieten van live voetbal op groot scherm zal de kantine geopend zijn vanaf 11.00 uur. De keuken zal naar verwachting niet open gaan. 

woensdag 18 november 2015

Wijzigingen Technische commissieVVS kent sinds een aantal jaren een wat flinke organisatie op technisch gebied voor het veldvoetbal; met vereende krachten wordt alles in goede banen geleid. Binnen dit team zijn wijzigingen door het stoppen van Ruud Loos als Bestuurslid technische zaken (nieuw werk en studieverplichtingen) en Henk Koopman als Jeugdcoordinator. Arjan Koning wordt het nieuwe Bestuurslid technische zaken, Niels Vriend wordt in zijn plaats Coordinator A-selectie en de broers Jacco en Ron Schaap nemen samen de rol van Henk Koopman als Jeugdcoordinator in. In de Jeugd TC gaat tenslotte Edwin van Beek de rol van Jacco Schaap als Leeftijdscoordinator E invullen. U ziet; met wat creativiteit en inspanning lossen we het gewoon weer op. We danken Ruud en Henk en wensen alle opvolgers veel plezier en succes in hun nieuwe rol. Lees verder voor een uitgebreidere toelichting en een organisatieschema.

Lees verder »

woensdag 18 november 2015

VVS 6 is sterker dan de stormOok deze week weer een wedstrijdverslag van VVS 6. Onder stormachtige omstandigheden speelden de mannen van het 6e een uitwedstrijd op het kunstgras van Kolping Boys. Klik op 'Lees verder' voor het verslag van de wedstrijd.

Lees verder »

maandag 16 november 2015

MC1 shirtpresentatie met VerwolZaterdag 14 november was de shirtpresenatie van de MC1. Vanaf heden lopen de meiden in VVS'46 shirts met als sponsor Verwol Complete Interieur Realisatie. Het bedrijf is gevestigd aan de Veken 21 in Opmeer. Verwol complete interieur realisatie staat al sinds 1976 midden in de dynamische wereld van de interieurbouw. Na de presentatie speelde de meiden tegen Koedijk maar verloren helaas met 0-2. Met dank aan Patrick Laan staat er een videoverslag op youtube.

zondag 15 november 2015

Verslag pupil van de week MitchellMitchell Stam uit de E1 was vandaag Pupil van de Week. Druk op lees verder voor zijn verslag.

Lees verder »

zondag 15 november 2015

Onze mensen samen VVS met Paul BeerepootIn de rubriek "Onze mensen samen VVS"  vandaag Manus van alles Paul Beerepoot. Druk op lees verder voor zijn hele verhaal.

zondag 15 november 2015

Zuivere hattrick voor Michel OudVVS 1 wist vandaag in een stormachtig Spanbroek met 4-0 te winnen van Strandvogels. Michel Oud maakte een zuivere hattrick. Druk op lees verder voor het verslag en bekijk hier de foto's gemaakt door Eric Stam.

Lees verder »

vrijdag 13 november 2015

Oude VVS shirts naar AfrikaDit seizoen zijn er 18 team in nieuwe shirt gaan spelen. Om de oude, vaak nog goede, shirts niet verloren te laten gaan zijn de shirts geschonken aan "Bake for Life" . Deze organisatie zorgt dat de shirt aan de arme, wezen en gehandicapte kinderen worden gegeven in Oeganda. Bake for Life bouwt bakkerijen in Oeganda en leidt mensen op hier te werken. Druk op lees verder voor meer informatie over Bake for Life.

Lees verder »

vrijdag 13 november 2015

Een derby met alles erop en eraan!Afgelopen zondag stond de stadsderby VVS 6 - Grashoppers 4 op het programma. Het beloofde een echte derby te worden. Deze wedstrijd had alles. Gele en rode kaarten, een afgekeurd doelpunt en penalty's voor beide ploegen. Klik op 'Lees verder' voor het wedstrijdverslag.

Lees verder »

vrijdag 13 november 2015

Meidenvoetbaldagen TelstarIn de voorjaarsvakantie van 29 februari t/m 2 maart organiseert Telstar voor de tweede keer meidenvoetbaldagen bij Alcmaria Vitrix. Na het succes van de eerste keer tijdens de herfstvakantie was er geen twijfel om deze dagen weer te organiseren. Bij deze dagen zijn ook de dames van de witte leeuwinnen zelf aanwezig en naast veel voetbal en trainen krijgen de meiden ook nog een tenue, de lunch en toegang tot een voetbalwedstrijd van de Telstarvrouwen. De kosten zijn € 135,- voor drie volledig verzorgde dagen voetbalplezier speciaal voor meiden. Voor meer informatie zie de bijgevoegde flyer of mail naar voetbalkamp@dewitteleeuwinnen.nl.

Lees verder »

woensdag 11 november 2015

VVS 1 laat punten in HoornVVS had na de nacompetitie van afgelopen seizoen nog wat goed te maken tegen HSV Sport. VVS begon voortvarend aan de wedstrijd, maar kwam wel op achterstand, waarna de stand door een  benutte penalty van Mike weer gelijkgetrokken werd. Met een 2-1 achterstand werd er gerust. In de tweede helft toonde HSV zich de betere afmakers. Waar de VVS ballen tegen de paal belanden, belandden de doelpogingen van de Horinezen wel in het net, met uiteindelijk een 4-1 verlies voor VVS tot gevolg. Heel grote consequenties voor de stand heeft dit niet, want de directe concurrentie liet heel solidair ook punten liggen. Koploper St George noteerde in de derby tegen Victoria O de eerste verloren wedstrijd en ook De Valken kon het niet waarmaken tegen RK EDO (4-1 verlies). Lachende derde is onze tegenstander van volgende week Strandvogels. Zij kwamen door hun overwinning op Kwiek op een gelijk puntenaantal als St George.

woensdag 11 november 2015

Nieuwe sessie voetbalschool Stefan DolStefan Dol, oud-VVS'er en tegenwoordig uitkomend voor het Hollandia dat laatst in de beker te sterk bleek voor ons vlaggenschip, wil graag laten weten dat er per 3 december weer een nieuwe sessie van zijn voetbalschool start. Wil jij je techniek, tactiek en fysieke gesteldheid op het veld verbeteren? Klik dan op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

maandag 9 november 2015

A1 in Piet Schuit & Zn transport tenueDe A1 speelt sinds dit weekend in het nieuwe Hummel tenue en is mogelijk gemaakt door sponsor Piet Schuit & Zn. Transport. Dit transportbedrijf uit Spanbroek is een oude bekende voor VVS'46 en is al jaren shirt sponsor. Helaas konden de mannen van de A1 niet lang genieten van hun nieuwe shirts omdat ze thuis tegen Victoria O speelde. Hierdoor moesten ze hun nieuwe shirts wisselen voor de reserve shirts van VVS. Wel wist de A1 te winnen met 4-2.

Lees verder »

maandag 9 november 2015

Pupil van de Week Mitchell StamOnze pupil Mitchell Stam uit de E1 zal 15 november a.s. VVS’46 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen Strandvogels 1 spelen. Klik op 'Lees verder' voor zijn introductie.

Lees verder »

zaterdag 7 november 2015

Mooi resultaat Deen ActieVanmorgen werd VVS'46 blij verrast door Sjaak Neefjes van Deen Opmeer. VVS'46 heeft het mooie bedrag van € 1.362,88 ontvangen in de Deen Jeugd Sponsor Actie. Deen heel erg bedankt namens alle leden van VVS'46.

Lees verder »

zaterdag 7 november 2015

Dug-out in OranjehalDe Oranjehal van VVS'46 is sinds kort voorzien van Dug-outs. Hierdoor zijn de bankjes langs de lijn geschiedenis en blijft de vloer mooi leeg. Zo wordt VVS'46 iedere keer weer iets mooier.

Lees verder »

vrijdag 6 november 2015

Sinterklaas en Kerst aanbieding webshopMet de Sinterklaas en Kerst in aankomst is de VVS'46 webshop weer ingericht met speciale voordelige aanbiedingen. Vanaf zaterdag 7 november krijgen de kinderen flyers mee met de aanbiedingen. Kan je niet wachten druk dan op lees verder en download de flyer.

Lees verder »

vrijdag 6 november 2015

Alex Spaander gaat nieuwe uitdaging aanAlex Spaander wil graag even jullie aandacht vragen voor een bijzonder Ice4Life project. Druk op lees verder voor zijn verhaal.

Lees verder »

vrijdag 6 november 2015

Vrijwilligers gezocht Kerstcross!!De Kerstcross is ieder jaar weer een groot spektakel. Op tweede kerstdag komen vele hardlopers en wandelaars weer samen op het terrein van voetbalvereniging VVS’46. Maar wat is de Kerstcross in Opmeer zonder vrijwilligers? Door vrijwilligers kan deze dag mogelijk gemaakt worden, daar zijn vele mensen dankbaar voor. Op dit moment is de organisatie nog op zoek naar een aantal mensen. Druk op lees verder mocht je interesse hebben.

Lees verder »

vrijdag 6 november 2015

Gezocht: JeugdscheidsrechtersVoor de zaterdag zijn we nog op zoek naar een paar scheidsrechters die ons scheidsrechtersteam willen versterken. Wegens blessures en werk op zaterdag missen we de komende tijd een paar vaste krachten. Wie o wie wil ook de C junioren en D pupillen gaan fluiten. Je mag natuurlijk wekelijks maar kan ook een andere voorkeur aangeven. Je kan je opgeven bij Petra Oudt.

Lees verder »

vrijdag 6 november 2015

Gezocht wedstrijdsectretaris zaterdagVoor onze jeugd op zaterdag zijn we op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris (liefst 2) daar Petra Oudt dit jaar een nieuwe baan heeft en dit lastig vind te combineren met haar taak. We zijn op zoek naar een wedstrijdsecretaris voor de E/F en voor de C/D/MB. Wat de taak inhoudt staat bij lees verder.

Lees verder »

woensdag 4 november 2015

Copy-Center VCOVVS'46 verwelkomt Copy-Center VCO als nieuwe websponsor. Bij VCO aan de Lindengracht 31 Opmeer kunt u terecht voor uw drukwerk maar ook als u uw kleding gestoomd wilt hebben. Druk op lees verder voor de diensten die zij bieden of bezoek de website.

Lees verder »

woensdag 4 november 2015

VVS 6 weet het doel te vinden Na de nederlaag van twee weken geleden moesten de mannen van VVS 6 afgelopen zondag in de mist aantreden tegen DWB. Het werd een waar doelpuntenfestijn, waarbij de dubbele cijfers net niet werden gehaald. Klik op 'Lees verder' voor het verslag van de wedstrijd.

Lees verder »

maandag 2 november 2015

Talentenactiviteiten voor keepstersDe KNVB organiseert op diverse locaties Talentendagen speciaal voor keepsters geboren in de jaren 2001 t/m 2004. In de bijlage treft u een flyer aan met informatie over deze Talentenactiviteiten voor keepsters.  In de flyer staat beschreven hoe de keepsters zich kunnen aanmelden voor deze Keepsters Talentenactiviteiten. Druk op lees verder voor de flyer.

Lees verder »

maandag 2 november 2015

Heren 5 maakt het zich onnodig lastigZondag 1 november stond voor Heren 5 een duel tegen Con Zelo 4 op het programma. Het verlies van twee weken geleden moest worden rechtgezet. De toeschouwers werden getrakteerd op een waar spektakelstuk met 11 doelpunten, 1 gele kaart voor de captain en een aantal fraaie goals. Klik op 'Lees verder' voor het verslag door de ogen van captain Edwin Blom.

Lees verder »

zondag 1 november 2015

Nieuwe redactie VVS NieuwsbriefSinds enkele weken verzorgen Anselma van Ossenbruggen en Mariska Boereboom de VVS'46 Nieuwsbrief die iedere maandagavond via e-mail verspreid wordt. Beide zijn geen nieuwe vrijwilligers voor VVS. Anselma coachte enige jaren haar dochter en is betrokken bij het Bielzenplan. Mariska organiseert al jaren de evenementen als onderdeel van de jeugdcommissie. Voorbeelden hiervan zijn de eierenactie en recentelijk de Deen jeugdsponsor actie. Anselma en Mariska zijn te bereiken via email: redactie@vvs46.nl. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet, klik dan hier en meld je aan. Wil je ook vrijwilligerswerk doen, stuur een email naar VVS'46. Er zijn nog voldoende vacatures vrij.

zondag 1 november 2015

VVS 1 wint uit tegen Kwiek 0-1Nadat VVS1 afgelopen donderdag in de Beker werd uitgeschakeld terwijl er goed gespeeld werd hebben de mannen vandaag wel aan het langste eind getrokken en nemen de 3 punten mee naar Spanbroek. Onder mistige omstandigheden wist uiteindelijk Nick Hiermstra het enige doelpunt te maken in de tweede helft. Sint George wist vandaag met 3-0 te winnen tegen Oosthuizen en is hiermee 1ste periode kampioen geworden. VVS'46 is 4de geworden in de eerste periode met 18 punten. Op de 2de en 3de plek zijn De Valken en Woudia geeindigd met evenveel punten als VVS, maar met een betere doelpunt gemiddelde.

Lees verder »

zaterdag 31 oktober 2015

Heddes bouw nieuwe websponsor VVSTijdens de Gemeenschapsveiling Opmeer van 3 oktober heeft Heddes Bouw & Ontwikkeling de kavel gekocht om een jaar lang gratis websponsor te zijn bij VVS'46. Sinds het begin van de vorige eeuw weten opdrachtgevers Heddes Bouw & Ontwikkeling te vinden voor de realisatie van hun ideeën en dromen. Als bouwteampartner, als co-maker, als aannemer van het werk of als partner ontwikkelaar. Met een nuchtere Westfriese ondernemersblik benaderen zij wensen en plannen en maken er realistische projecten van. Vanaf vandaag is Heddes Bouw & Ontwikkeling te zien op de VVS website.

zaterdag 31 oktober 2015

Nieuwe loopladders via BielzenplanSinds kort zijn er 4 nieuwe loopladders bij om te gebruiken bij de trainingen van VVS'46. In totaal hebben wij er nu 8 binnen de vereniging. De loopladders zijn mogelijk gemaakt door het Bielzenplan. Wij willen alle particuliere sponsoren bedanken voor het steunen van dit Bielzenplan. Ben jij benieuwd wat het Bielzenplan nou eigenlijk inhoudt en wil jij ook het Bielzenplan steunen, druk dan op lees verder.

donderdag 29 oktober 2015

VVS 1 verliest met 3-1 van HollandiaVVS 1 verliest eervol voor de beker uit bij Hoofdklasser Hollandia met 3-1. Michel Oud zorgde zelfs na 40 minuten voor een voorsprong, maar de vreugde was helaas van korte duur want Hollandia wist kort hierop de 1-1 te maken uit een vrije trap wat tevens de ruststand was. Druk op lees verder voor het hele verslag.

Lees verder »

woensdag 28 oktober 2015

Pupil van de Week Indy SchriekenOnze pupil Indy Schrieken uit de ME1 zal 1 november VVS’46 Dames 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen VVW moeten spelen. Klik op 'Lees verder' voor haar introductie.

Lees verder »

maandag 26 oktober 2015

Accomodatie nu zichtbaar in ProgrammaIn het programma overzicht is nu de accomodatie waar er wordt gespeeld ook zichtbaar. Dit is alleen noodzakelijk voor de zaalvoetbal wedstrijden.

maandag 26 oktober 2015

Bekerwedstrijd tegen HollandiaAanstaande donderdag is het dan zover: de langverwachte bekerwedstrijd tegen Hollandia! Om 20:00 uur zal er worden afgetrapt op sportcomplex Juliana Park in Hoorn. De toegang is gratis, dus kom vooral onze mannen tegen deze Hoofdklasser (met onze eigen Stefan Dol in de gelederen) aanmoedigen! Klik op 'Lees verder' voor de aankondiging in PDF-formaat.

Lees verder »

zaterdag 24 oktober 2015

Taart voor de jongens van de F1Vandaag na een enorme leuke oefenwedstrijd van de F1 tegen Spartanen F1 (5-5) heeft mevrouw Annie Beerepoot de door haar gewonnen taart (van de VVS'46 actie tijdens de Deen Jeugd Sponsor actie) ontvangen. Aangezien de taart best groot was heeft ze hem gedeeld met de hele F1. De jongens van de F1 willen Annie graag bedanken. Zie meer foto's op Facebook.

zaterdag 24 oktober 2015

Kantine zondag 25-10Komende zondag is er slechts 1 thuiswedstrijd van het 2e. Desondanks is de Kantine gewoon open. Kantine is open vanaf 10.00 uur. De keuken is beperkt open van 11.00 tot 14.30 uur.

Lees verder »

donderdag 22 oktober 2015

Verslag Keeperclinic bij VV ZaanlandiaWoensdag 21 oktober hebben 6 jonge VVS keepers meegedaan aan een Keepersclinic bij VV Zaanlandia. Met onder andere trainingen met top jeugdkeepers van AZ en Volendam hebben ze een heel leerzame dag gehad. Klik op 'Lees verder' voor het hele verslag.

Lees verder »

woensdag 21 oktober 2015

De A1 is losLiefhebbers van doelpunten raden we aan om binnenkort eens bij onze nieuwe A1 te gaan kijken. De jongens worden dit jaar getraind door Ron Weinbrecher met als coach Bonne Blanken. Het team, bestaande uit de helft doorgestroomde B-junioren en de helft van de vorige A1, is het seizoen opzienbarend gestart. In de bekercompetitie wonnen ze driemaal met doelcijfers 31 voor en 3 tegen. In de competitie gaan ze vrolijk door met 16 punten uit 6 duels en 48 voor en 12 tegen. In 9 wedstrijden maakten de mannen dus al 79 goals en haalden ze viermaal dubbele cijfers! Als we toch een puntje van kritiek moeten noemen: ook maar eens de nul houden jongens :) ? Ook leuk; de voorlopig grootste concurrent in de competitie is... Grasshoppers.

maandag 19 oktober 2015

Verslag pupil van de week TristanMijn naam is Tristan en ik ben 10 jaar. Ik speel in E2 en mocht pupil zijn bij de wedstrijd VVS tegen St. George. Druk op lees verder voor mijn verslag.

Lees verder »

maandag 19 oktober 2015

Verslag VVS 2VVS 2 begon het seizoen 2015-2016 weer vol goede hoop. Er vond een flinke make-over plaats, waarbij er afscheid werd genomen van een aantal ervaren spelers en deze plekken werden opgevuld door een aantal frisse en jonge jongens. Toch lijkt de balans nog niet helemaal gevonden. Klik op 'Lees verder' voor het hele verslag.

Lees verder »

zondag 18 oktober 2015

Zaal hoofdsponsor Koopman AutoVrijdagavond tekende Steven Koopman van Koopman Auto en Vema autoverhuur aan de Veken 202 in Opmeer in het bijzijn van zijn vrouw het Sponsorcontract voor de VVS'46 zaal tak. Zaalspelers van Heren 1, Vrouwen 1 en de Veteranen waren, in hun nieuwe tenues, hier getuige van. Op de foto is te zien dat ze poseren voor de pers van De Kogge. Koopman auto en Vema autoverhuur zijn pas 4 maanden actief in Opmeer. Hiervandaan leasen, verhuren, verkopen en onderhouden ze kleine bedrijfswagens. Steven Koopman voelt zich al helemaal thuis in Opmeer en zijn bedrijf wordt al goed gevonden in de regio. 

Lees verder »

zondag 18 oktober 2015

Michael Kieftenburg afscheid VVS 1Voorafgaand aan de wedtsrijd van VVS 1 tegen ST. George, nam VVS 1 afscheid van Michael Kieftenburg. Uit handen van voorzitter Rein de Wit ontving Michael een mooie canvasfoto waarop hij in actie te zien in tijdens een van zijn mooie voetbalmomenten. Michael, bedankt voor de mooie momenten die wij hebben mogen meemaken.

Lees verder »

zondag 18 oktober 2015

VVS 1 verliest in eigen huisDe Oranjehemden wisten vanmiddag in de regen niet te overtuigen tegen de zwarte uit Spierdijk. St. George wist al redelijk snel te scoren uit een penalty in de eerste helft. In de tweede helft werd het zelfs 0-2. Nick Hiemstra en Mike Groot hadden beiden levensgrote scoringskansen maar de ballen mochten er niet in gaan. Michel Oud wist uiteindelijk de 1-2 te maken. St. George staat nu eerste in de poule terwijl VVS is teruggevallen naar een derde plaats. Hier staan we gelijk in punten met de nummer 2 de Valken en de nummer 4 Woudia. Het belooft een spannende competitie te worden!

woensdag 14 oktober 2015

Zesde stelt Fietsvoordeelshop niet teleur!Afgelopen zondag stond voor VVS 6 de wedstrijd tegen St. George 4 op het programma. Deze wedstrijd stond in het teken van de nieuwe shirtsponsor Fietsvoordeelshop.nl. En zoals de titel al prijsgeeft stelden de mannen niet teleur. Klik op 'Lees verder' voor het verslag van de wedstrijd.

Lees verder »

dinsdag 13 oktober 2015

Wedstrijdverslag Pupil van de Week 11-10Noa Klaver was afgelopen zondag Pupil van de Week bij de wedstrijd van onze Dames 1 tegen Berkhout 1. Klik op 'Lees verder' voor haar verslag.

Lees verder »

maandag 12 oktober 2015

VVS'46 MP1 al 104 doelpunten!Het seizoen van de mini-pupillen is pas 4 wedstrijden onderweg en nu al zijn er 104 doelpunten gemaakt. Per keer spelen we twee wedstrijden van 2 x 20 minuten, dat is dus een gemiddelde van 13 doelpunten per wedstrijd. We zijn nog steeds ongeslagen, staan bovenaan en hebben 29 tegen doelpunten. Het 100e doelpunt vierden we met een lekkere cupcake na de gewonnen wedstrijd. Uitslag zaterdag 10 oktober VVS'46 MP1-Medemblik MP1: 19-4

Lees verder »

maandag 12 oktober 2015

Beker 1e tegen Hollandia verplaatstDe bekerwedstrijd in Hoorn tegen Hollandia 1 is verplaatst van zondag 25 oktober 2015 naar donderdag 29 oktober 20;00 uur

maandag 12 oktober 2015

Pupil van de week Tristan (E2)Onze pupil Tristan Feringa uit de E2 zal 18 oktober a.s. VVS’46 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen St George 1 spelen. Wil je wat meer weten over deze pupil van de week, druk dan op lees verder.

Lees verder »

zondag 11 oktober 2015

En de winnaar is........Zaterdag heeft de F1 Deen sponsor muntjes ingezameld voor VVS'46. De mensen die onze club steunde konden ook nog een slagroomtaart winnen door te raden hoeveel doelpunten de F1 dit seizoen al gemaakt heeft. Omdat 2 mensen het goed hadden moest er een echte trekking aan te pas komen. Bekijk het filmpje voor de uitslag op Facebook.

zondag 11 oktober 2015

VVS 1 verliest met 3-1VVS'46 laat dure punten liggen in Hoorn bij Always Forward. Door vandaag te verliezen met 3-1 zijn ze hun koppositie in de competitie kwijt. Always Forward speelt dit seizoen niet echt regelmatig en draait in de middemoot mee maar wist vandaag toch de betere ploeg te zijn. De nummer 2 - De Valken wist wel te winnen met 2-1 terwijl ze eerst nog tegen een achterstand aankeken. Valken en VVS'46 staan nu beide met 15 punten bovenaan, maar de Valken hebben een beter doelpuntgemiddelde en mogen dus het rijtje aanvoeren.

zondag 11 oktober 2015

VVS6 en Fietsvoordeelshop.nlOnder een stralende zon presenteerde VVS 6 vandaag hun nieuwe tenue. De shirts zijn gesponsored door Fietsvoordeelshop.nl. De online fietswinkel waar, Niels en Jack Vriend (spelers van het 6de) samen met hun vader de zaak runnen. Naast de online webshop kan je natuurlijk ook gewoon naar hun winkel aan de Middenweg 205 te heerhugowaard waar ze de merken Gazelle, Batavus, Cortina, Sparta en Koga voeren.

Lees verder »

zaterdag 10 oktober 2015

Ook C3 in nieuw tenueVandaag is de C3 in nieuw tenue gestoken door Van Diepen dakdekkers en Soliviri zonnepanelen. Beide bedrijven zijn bekende van VVS'46 en zijn betrokken geweest bij het Energieneutraal maken van VVS'46. Samen met o.a. deze twee bedrijven kan VVS'46 nu de 0 op de meter houden. Een mooie doelstelling voor de C3 om ook de nul te houden in hun mooie nieuwe tenue.

Lees verder »

dinsdag 6 oktober 2015

VVS'46 zaterdag bij Deen OpmeerKomende zaterdag staan de mannen van VVS F1 van ongeveer 11uur tot ongeveer 13uur bij Deen in Opmeer om zoveel mogelijk sponsormuntjes te verzamelen. Helpt u ze daarbij en tevens de gehele jeugd van VVS? Als u ze zaterdag bij hun inlevert maakt u kans op een heerlijke slagroomtaart! Hoe? Kom zaterdag tussen 11:00 en 13:00 uur bij Deen Opmeer! Alvast bedankt namens de Jeugdcommissie.

Lees verder »

dinsdag 6 oktober 2015

Week van de Scheidsrechters!De KNVB heeft deze week uitgeroepen tot de Week van de Scheidsrechter! Meer dan terecht natuurlijk dat deze mannen en vrouwen bedankt worden voor hun inzet voor dit nobele vak. Het is niet niks om beslissingen te moeten nemen die soms niet door iedereen worden gewaardeerd. Maar het voelt zeker goed als het goed gaat en je toch mooi 14 / 22 spelers goed door de wedstrijd heen loodst ! VVS bedankt haar vaste scheidsrechters door ze afgelopen weekend en komend weekend een presentje te geven. Op de foto ziet u voorzitter Rein met onze jeugdscheidsrechter en B-junioren speler Youri Kool. Bij deze bedanken we al onze fluitisten, jullie zijn toppers! Bedankt u ze komend weekend ook even extra nadrukkelijk?

maandag 5 oktober 2015

Wedstrijdverslag Pupil van de Week 04-10Senn Schaap was afgelopen zondag Pupil van de Week bij de wedstrijd van onze Heren 1 tegen Hauwert 1. Klik op 'Lees verder' voor zijn verslag. 

Lees verder »

maandag 5 oktober 2015

VVS1 nog ongeslagenZondag wist het eerste van VVS'46 wederom te winnen in de competitie en blijft ongeslagen aan kop. Doordat de nummer 2 Strandvogels verloor, staat VVS nu 3 punten voor op de nieuwe nummer 2 De Valken. Druk op lees verder voor het verslag.

Lees verder »

maandag 5 oktober 2015

Zesde lijdt onverwachte nederlaagOok deze week weer een verslag van Heren 6. Na een veelbelovende start (zie ook de introductie van afgelopen week) speelden de mannen deze week tegen de Westfriezen. Klik op 'Lees verder' voor het wedstrijdverslag.

Lees verder »

maandag 5 oktober 2015

Pupil van de Week Noa KlaverOnze pupil Noa Klaver uit de MD2 zal 11 oktober VVS’46 Dames 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen Berkhout moeten spelen. Klik op 'Lees verder' voor haar introductie.

Lees verder »

maandag 5 oktober 2015

Autoservice COK steekt D1 in het nieuwAutoservice COK heeft afgelopen zaterdag onze D1 van nieuwe tenues voorzien. Na koffie met cake in de kantine van VVS toonde de D1 trots hun nieuwe tenues bij het sponsorbord van Autoservice COK. Autoservice COK staat voor service, kwaliteit, en goed contact met de klant. RDW-erkend APK-keuringstation; verkoop nieuw/gebruikte auto’s;  alle voorkomende reparaties en onderhoud; schadetaxatie/reparatie behoren tot de diensten van dit bedrijf.

Lees verder »

maandag 5 oktober 2015

Nederlands Techniek KampioenschapVoor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Victoria O in samenwerking met Sportpartners en Rene Meulensteen het Nederlands Techniek Kampioenschap. Een hele dag techniektraining volgens de methode van Rene Meulensteen voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Dit jaar vindt dit plaats op donderdag 22 oktober. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

maandag 5 oktober 2015

Toon Baltus Schilderwerken en D1 zaalDe D1 zaal loopt sinds afgelopen week in hun nieuwe tenues van Toon Baltus Schilderwerken. Voor al uw schilderwerk kunt u terecht bij dit bedrijf uit Hoogwoud. Toon Baltus Schilderwerken is te bereiken via 06-13376518.

Lees verder »

maandag 5 oktober 2015

Bootcamp MB1Afgelopen week werkten de meiden van de MB1 zich in het zweet bij een bootcamp van Aaron Kuijpers. In de natuurspeeltuin in Hoogwoud werden ze afgebeuld door Aaron. Aan de foto's op Facebook te zien waren ze super fanatiek. Klasse meiden!

Lees verder »

zaterdag 3 oktober 2015

Dochtertje voor Kevin en Sharita VeekenOp 24 september zijn Kevin en Sharita Veeken de trotse ouders geworden van hun dochter Elin Amalia Veeken. Bij deze wil VVS hen van harte feliciteren en geluk wensen. Klik op 'Lees verder' voor het geboortekaartje.

vrijdag 2 oktober 2015

VVS 6 ( introductie seizoen 2015/2016 )Het zesde is inmiddels ook alweer aan hun 11e seizoen begonnen. Het seizoen waarin het moet gebeuren, het k… woord. Met welke spelers...... Druk op lees verder voor een zeer uitgebreide introductie van VVS 6.

Lees verder »

maandag 28 september 2015

Puntenrecord sneuvelt net nietHet was zo'n 2 tot 3 jaar geleden dat VVS eens een memorabele zondag beleefde. Alle 12 spelende teams wonnen hun wedstrijd, waardoor er 36 puntjes konden worden bijgeschreven! Afgelopen zondag wonnen 11 van de 13 spelende teams hun wedstrijd, met 33 winstpunten tot gevolg; eveneens een topprestatie! Het doelsaldo was 63 voor en 15 tegen, door hoge uitslagen van veel van de teams. Na zondag gaan H1, H5, H6, A1 en MA1 aan kop van hun competitie. Genoeg blije gezichten dus!

maandag 28 september 2015

Vrijwilligersfeest gemeente OpmeerAls blijk van waardering biedt de gemeente Opmeer alle vrijwilligers in de gemeente een vrijwilligersfeest aan! Deze vindt plaats op zaterdag 7 november in Cafe 't Centrum in De Weere, vanaf 19.00 uur. Tijdens de avond treedt de L Star Bigband op en kunt u met een quiz meedoen. Alle VVS vrijwilligers kunnen hier kostenloos naar toe. Geinteresseerden kunnen zichzelf opgeven via  m.belier@vrijwilligerspunt.nl/ 0229-216499. 

Lees verder »

maandag 28 september 2015

Pupil van de week Senn SchaapOnze pupil Senn Schaap uit de E1 zal 4 oktober a.s. VVS’46 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen Hauwert '65 1 spelen. Klik op 'Lees verder' voor zijn introductie.

Lees verder »

maandag 28 september 2015

Eerste wint ruimZondag speelde VVS 1 haar eerste wedstrijd ooit tegen Sporting Andijk, na de fusie tussen Asonia en AVV aldaar. VVS boekte een regelmatige en ruime zege op de Andijkers, die het seizoen slecht begonnen zijn. Dennie Wittenberg (onze verrassende topscorer) maakte de fraaie 0-1, Michel Oud vergrootte de voorsprong vlak voor rust. Na rust maakte Aaron Kuipers de 0-3 en, na een tegendoelpunt, de 1-4. VVS komt hierdoor op 12 punten uit 4 duels en mag spreken van een goede start. Zondag komt het lastige Hauwert op bezoek, dat afgelopen weekend gelijkspeelde uit bij Forward. We zijn gewaarschuwd!

maandag 28 september 2015

Verslag Fifty-Fit sportdagDonderdag 24 september was het een gezellige drukte met “ouderen” op het VVS-complex. Ongeveer 65 vijftigplussers  (een fifty-fit sportdag) waren de gehele dag druk aan het sporten. Volleybal, badminton, handbal, circuittraining olv Anja Snel, wandelen, slagbal, jeu de boules en bootcamp olv Aaron Kuiper en Kid van Etten. Iedereen deed enorm zijn best en menig zweetdruppel is gevallen. “Ouderen moeten van de bank anders stijven ze op” aldus wethouder Elly Deutekom. Na afloop een borrel met livemuziek. Een zeer geslaagde sportieve dag. Dat iedereen het gezellig vond is te zien aan Brook op de foto. In bokshouding moest hij de dames van zich afslaan.

Lees verder »

maandag 28 september 2015

Droomdebuut Isa AppelDroomdebuut Isa Appel? Jazeker ! De 15-jarige keepster van de MB1 mocht als vervangster het doel verdedigen van onze Vrouwen 1 thuis tegen Spartanen VR1. Na een 1-0 ruststand werden de Wognumsen met 5-0 verslagen door een goed draaiend VVS'46. En als slagroom op de taart wist deze eerstejaars B juniore ook nog een penalty te stoppen in de slotfase. Een droomdebuut dus! 

maandag 28 september 2015

De betrokkenheid van Jos SchipperJos Schipper betrokken bij VVS'46? Jazeker.... Hij is zo'n vertrouwd gezicht bij VVS'46 als hoofdsponsor van onze vereniging dat hij gewoon bij het interieur hoort. Sterker nog hij sjouwt zelfs met ons interieur voordat hij het contract met VVS'46 ondertekende. Nancy Holderbeke, bedankt voor de foto.

Lees verder »

maandag 28 september 2015

VVS 6 komt 0-1 achter, maar dan...Het zesde elftal van VVS moest afgelopen zondag aantreden tegen laagvlieger Apollo '68 uit Hensbroek. De gasten hadden dit seizoen nog geen punt gehaald. Een reden dus om deze tegenstander niet te onderschatten. Maar de titel hint al op het tegenovergestelde... Klik op 'Lees verder' voor het hele wedstrijdverslag.

Lees verder »

maandag 28 september 2015

Afscheidswedstrijd Wouter, VVS 5Zoals iedereen waarschijnlijk al is opgevallen in de laddercompetitie draait het nieuwe 5e een sterk seizoen. Helaas moeten zij voor de rest van dit seizoen voor het kampioenschap vechten zonder hun beul in de verdediging Wouter van Langen. Hij start namelijk binnenkort met zijn opleiding als Commando bij Defensie. Afgelopen zondag stond dan ook in het teken van het afscheid van Wouter. Klik op 'Lees verder' voor het verslag van zijn afscheidswedstrijd.

Lees verder »

zondag 27 september 2015

Trainingsballen voor veteranen 35+2De mannen van veteranen 35+2 trainen sinds kort met nieuwe trainingsballen die ze gekregen hebben van Brasserie 1718 uit Hoogwoud.

zaterdag 26 september 2015

F5M in nieuw tenue met Corda BanketDe F5M speelt vanaf vandaag in het nieuwe Hummel tenue met sponsor Corda Banket. De meiden werden door de sponsor getrakteerd op lekkere gevulde koeken.

Lees verder »

vrijdag 25 september 2015

Meiden Voetbaldagen in AlkmaarIn de herfstvakantie op 19, 20 en 21 oktober organiseren de Telstar Vrouwen in Alkmaar de Meiden Voetbaldagen. 3 dagen training krijgen van de speelsters en trainers van Telstar Vrouwen. Vind jij dit leuk? druk op lees verder voor meer informatie en schrijf je nu nog in, want er is maar plaats voor 100 meiden.

donderdag 24 september 2015

VVS'46 contributieAfgelopen week heeft u mogelijk een factuur ontvangen voor de contributie van VVS'46. Aangezien niet iedereen een factuur heeft ontvangen door een fout in het systeem zijn wij genoodzaakt deze actie opnieuw uit te voeren. Dit zal de komende dagen gebeuren. Dit houdt in dat u de eerste factuur als niet verstuurd kunt beschouwen. Heeft u naar aanleiding van de eerste factuur al wel wijzigingen doorgegeven aan VVS'46 dan zijn deze verwerkt in zult u deze wijzigingen op de nieuwe factuur zien. Na het versturen van de factuur zullen wij binnen 2 weken gaan incasseren.

maandag 21 september 2015

Wedstrijdverslag Pupil van de Week 20-9Jorn Scholten was afgelopen zondag Pupil van de Week bij de wedstrijd van onze Heren 1 tegen Woudia 1. Klik op 'Lees verder' voor zijn verslag. 

Lees verder »

maandag 21 september 2015

Pupil van de week Bloem WagenaarOnze pupil Bloem Wagenaar uit de MD2 zal 27 september VVS’46 Dames 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen Spartanen VR1 moeten spelen. Klik op 'Lees verder' voor haar introductie.

Lees verder »

maandag 21 september 2015

VVS 6 draait op volle toerenZondag speelden de mannen van het zesde uit tegen Berkhout 3. Een van de betere ploegen in de klasse. Een zware pot met een opvallend resultaat in het wedstrijdboekje van de scheidsrechter: 5x Vriend (!). Klik op 'Lees verder' voor het hele wedstrijdverslag van oud eerste keeper Niels Vriend.

Lees verder »

zondag 20 september 2015

Schipper Kozijnen blijft VVS'46 steunenVoorafgaand aan de wedstrijd van ons eerste tegen Woudia werd het contract met hoofdsponsor Schipper Kozijnen onder toeziend oog van de selectie en pupil van de week Jorn Scholten officieel verlengd. Voorzitter Rein de Wit is blij met de continuering van het contract. Ons eerste speelt al jaren met het logo van Schipper Kozijnen op hun borst. Vandaag gaf Schipper Kozijnen ons team in ieder geval vleugels, want na een 0-1 achterstand (penalty) wisten de mannen positief te eindigen met goals van 2x Dennie Wittenberg, 1x Mike Groot en 1x Michel Oud. Dit maakte de eindstand 4-1 en blijft ons vlaggenschip deze competitie ongeslagen.

Lees verder »

vrijdag 18 september 2015

Wedstrijdverslag Pupil van de Week 13-9Jet Appelman was afgelopen zondag Pupil van de Week bij de wedstrijd van onze Dames 1 tegen ASV '55 VR1. Klik op 'Lees verder' voor haar verslag. 

Lees verder »

maandag 14 september 2015

F4, F3 en D4 met nieuwe shirtsponsorSinds de afgelopen weekenden lopen er weer wat nieuwe tenues rond op het sportcomplex van VVS'46. Na het failliet gaan van Masita is VVS'46 verder gegaan met Hummel. Nu komen de eerste teams uit in deze nieuwe tenues met nieuwe sponsoren. De F4 speelt nu in shirts van De Jong stratenmakers terwijl de F3 in shirts speelt van Kees Koopman transport. De D4 is nu sportief op weg met Simon Loos. De komende weken zullen nog meer teams in het nieuw gaan lopen.

maandag 14 september 2015

Pupil van de week Jorn ScholtenOnze pupil Jorn Scholten uit de E2 zal 20 september a.s. VVS’46 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen Woudia spelen. Klik op 'Lees verder' voor zijn introductie.

Lees verder »

maandag 14 september 2015

Sportdag Op donderdag 24 september wordt er een sportdag georganiseerd op het VVS'46 complex. Tijdens deze sportdag zal de nadruk liggen op gezellig samen sporten op je eigen niveau. Voor €5,- ben je verzekerd van koffie, lunch en een afsluitende borrel met muziek. Lijkt het je wat? Klik dan op 'Lees verder' voor de flyer.

zondag 13 september 2015

Eerste wint weer niptNa de 1-0 thuisoverwinning tegen De Valken had VVS zondag een mooie tegenstander in de vorm van RKEDO. De Gorinezen (?) wonnen hun eerste wedstrijd al van Kwiek'78 en het was dus interessant om te zien wat VVS kon doen. Het resultaat was goed met, wederom, een nipte 0-1 zege. De zege kwam na een half uur al tot stand door een goal van routinier Joris Beerepoot, na voorbereidend werk van Mike Groot. Door dit resultaat is VVS zelfs al alleen koploper in 4B met als enige 6 uit 2. Volgende week komt mede degradant Woudia op bezoek, dat vandaag zeer verrassend met 4-2 won van Always Forward. Ons begin mag er zijn...

zondag 13 september 2015

Rabobank weer 3 jaar verbonden aan VVSVVS’46 en Rabobank West-Friesland weer drie jaar samen aan de bal. Wat kenmerkt een gezonde voetbalvereniging? Een goed bestuur, enthousiaste begeleiders/trainers, sportieve leden, uiteraard een veld, ballen, een gezellige kantine en … sponsors! We zijn dan ook heel blij dat Rabobank West-Friesland haar sponsoring aan VVS met een periode van drie jaar heeft verlengd. Afgelopen woensdag kwam Ronald Bleeker van de bank langs, om onder toeziend oog van de F1, het contract te tekenen. Onze voorzitter was uiteraard zeer verguld. “Dit stelt ons in staat om weer een mooi seizoen trainingen en wedstrijden te organiseren voor onze leden” 
 

Lees verder »

donderdag 10 september 2015

Tweede zoekt waskrachtHet tweede zoekt een waskracht! De jongens van Nico Tox en zijn nieuwe assistent David Rood gaan dit jaar voor de titel en willen er piekfijn bijlopen in hun flitsende Pronkwerk shirts. Er is budget om de tenues wekelijks te laten wassen. De spelers brengen de tas bij hun waskracht thuis en halen hem weer op. Heb je wat tijd over en hou je van kleine en grote wasjes, neem dan contact op met Sander Groot via  sander.groot@outlook.com.

donderdag 10 september 2015

Keepersdag Keepersworld.nlOp woensdag 21 oktober organiseert Keepersworld.nl een keepersdag bij zvv Zaanlandia. Ben je geboren tussen 2001 t/m 2007 en is het jouw droom om profkeeper te worden? Klik dan op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder »

donderdag 10 september 2015

Veteranen zaal beginnen uitstekendVeteranen 1 Zaal begint de competitie prima met een uitwedstrijd tegen EXO Drankenservice. Er werd een 2 - 11 winst geboekt in Obdam. Lees verder voor een kort verslag van deze jonge honden.

Lees verder »

donderdag 10 september 2015

Pupil van de week Jet AppelmanOnze pupil Jet Appelman uit de MD1 zal 13 september VVS’46 Dames 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen ASV VR1 moeten spelen. Klik op 'Lees verder' voor haar introductie.

Lees verder »

maandag 7 september 2015

Wedstrijdverslag Pupil van de WeekBoyd van der Wijden was afgelopen zondag pupil van de week bij de wedstrijd van ons eerste team tegen De Valken. Klik op 'Lees verder' voor zijn verslag.

Lees verder »

zondag 6 september 2015

Nieuwe vijfde opent lekker!Het vijfde is dit seizoen flink gerenoveerd. Vorig seizoen waren de mannen nog het vierde, maar door vertrek van een aantal spelers was aanvulling nodig. Samen met de TC is dit goed opgepakt en zijn een aantal junioren en aanwas van buiten toegevoegd aan het team. Dan is het extra lekker als je goed begint aan het seizoen. De mannen wonnen hun bekerpoule door eerdere 5-0 en 3-0 zeges en zondag zelfs een 2-1 overwinning op DWB 2, dat twee klasses hoger speelt en een selectieteam is. Goed bezig!

zondag 6 september 2015

VVS 1 opent met zegeVVS 1 heeft de terugkeer in de vierde klasse met drie punten kunnen opluisteren. Thuis tegen De Valken werd nipt en in de slotfase met 1-0 gewonnen, door een goal van Lucky Lucas Langedijk in de 90e minuut. De Valken eindigden de laatste seizoenen rond de middenmoot. VVS was nog niet compleet maar wist toch de 'serie' van de afgelopen tijd door te zetten naar de competitie (na de eerste oefenwedstrijd tegen DTS werd er al zeven keer gewonnen en eenmaal gelijkgespeeld). Zondag staat een mooie derby op het programma, uit tegen RKEDO dat eveneens opende met een zege.

zondag 6 september 2015

VVS 1 krijgt schaal GemeentetoernooiVoorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd van VVS 1 tegen De Valken 1, kreeg aanvoerder Joris Maas uit handen van onze wethoudster Elly Deutekom de felbegeerde Gemeente Opmeer Schaal overhandigd. VVS won wederom de schaal waar tot op dit moment alleen nog maar de VVS'46 naam ingegraveerd staat. Voor wie het vergeten is, VVS won ongeslagen het toernooi. Ook de eerste competitiedag is positief afgesloten door de 1-0 zege op De Valken.

zondag 6 september 2015

Contributie seizoen 2015-2016De contributie inning is weer aanstaande. In de komende week/weken kunt u de factuur per mail ontvangen. Twee weken hierna zal VVS'46 de contributie gaan innen via automatische incasso. Voor een efficiente afhandeling is het noodzakelijk dat wij eventueel gewijzigde mail-en huisadressen als ook bankrekeningnummers alsnog zo snel mogelijk ontvangen bij onze ledenadministratie. Klik hier voor het contributieoverzicht 2015-2016.

donderdag 3 september 2015

Jeugdsponsoractie DeenZondag 6 september begint hij weer: de DEEN Jeugdsponsor actie. VVS’46 is dit jaar geselecteerd als een van de deelnemende vereniging en als jullie allemaal helpen, betekent dit weer een mooie bijdrage voor de clubkas. Dus: op naar DEEN en de munten in de goede koker! Wil je weten hoe de actie precies in z’n werk gaat: klik dan op 'Lees verder'.

Lees verder »

dinsdag 1 september 2015

VVS deelnemer GemeenschapsveilingOp 3 oktober vindt de jaarlijkse Gemeenschapsveiling plaats en ook nu zijn we de gelukkige als begunstigde. Met deelname hopen we nieuwe lockers te kunnen kopen voor in de kleedkamergangen. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf; als VVS hebben we ook taken te verrichten als het rondbrengen van flyers, ophalen van kavels etcetera (pakt het bestuur gewoon even mee). We roepen ook iedereen op om (met je team?) een ludieke kavel te bedenken en in te dienen. En natuurlijk om op 3 oktober aanwezig te zijn. Het is enorm leuk en je steunt er vele verenigingen mee! Zie meer informatie op http://www.degemeenschapsveiling.nl .

maandag 31 augustus 2015

D1 onder leiding van Jos Vlaar
Hoi allemaal, hierbij zal ik me kort voorstellen. Mijn naam is Jos Vlaar en kom oorspronkelijk uit Hensbroek, maar woon toch al weer 7 jaar in Spanbroek. Zelf voetbal ik al jaren bij Apollo ‘68, met als tussenstap vier jaar Zwaluwen ‘30. Eerder heb ik al voetbaltrainingen gegeven aan de jeugd, wat toen erg leuk was. Dit begon weer wat te kriebelen en zo ontstond voor mij een nieuwe uitdaging, namelijk het trainen en coachen van de D1 samen met Paul Beerepoot. druk op lees verder voor zijn hele verhaal.
 

Lees verder »

maandag 31 augustus 2015

Pupil van de week Boyd van der WijdenOnze pupil Boyd van der Wijden uit de E1 zal 6 september a.s. VVS’46 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen De Valken spelen. Klik op 'Lees verder' voor zijn introductie.

Lees verder »

zondag 30 augustus 2015

VVS 1 bekert doorDoor een 1-3 zege uit op Alcmaria Victrix heeft VVS 1 zich overtuigend tot poulewinnaar gekroond en mag het doorbekeren. Uit in Alkmaar zette Michel Oud de 0-1 op het bord. Na rust werd het eerst 1-1, waarna Mike Groot met een kopbal en een benutte strafschop de wedstrijd wist te beslissen. Zondag speelt het eerste de eerste competitiewedstrijd, thuis tegen De Valken. Nog even hard trainen voor een goede start mannen!

zaterdag 29 augustus 2015

Inloopmiddag groot succes!Afgelopen woensdag was het zover: Inloopmiddag voor de jongens en meisjes bij VVS. Met veel enthousiasme hebben de nieuwe Mike Groot's, Joris Maas's en Marcella Klaver's  genoten van de 10 voetbalspelletjes die waren uitgezet. Klik op 'Lees verder' voor een uitgebreid verslag en bekijk ook de foto's in ons album en het filmpje op onze Facebook.

Lees verder »

woensdag 26 augustus 2015

VVS wint nipt in WijdenesNa de vrij aparte 11-0 zege op Flamingo's 64 heeft VVS 1 deze woensdag ook haar tweede bekerwedstrijd gewonnen. Klik op lees verder om klein verslag te lezen

Lees verder »

dinsdag 25 augustus 2015

Edwin Blom nieuw lid TCEdwin Blom van VVS 5 was een half jaar aan het wereldreizen, maar is een week terug en nu alweer in het VVS wereldje ondergedompeld. Klik op lees verder vor nadere informatie

Lees verder »

dinsdag 25 augustus 2015

Opbergen waardevolle spullenHelaas is er afgelopen zondag van twee personen geld ontvreemd vanuit de VVS kleedkamers. We willen daarom iedereen op het hart drukken om, op elk moment van de week, geen waardevolle spullen (geld, telefoons etcetera) in de kleedkamers achter te laten. Klik op lees verder voor de preventieve maatregelen.

Lees verder »

dinsdag 25 augustus 2015

Kantinevrijwilligers gezocht!Voor het nieuwe seizoen zijn wij hard op zoek naar vrijwilligers voor de kantine. Onze vereniging kan natuurlijk niet zonder betrokken vrijwilligers en de kantine draait hier ook mede op. Druk op lees verder voor nadere informatie

Lees verder »

maandag 24 augustus 2015

Succesvolle eerste meideninloopavondDeze inloopavond is speciaal georganiseerd voor meiden vanaf 9 t/m 14 jaar. Een uur voordat de training startte stonden er nog straten blank in Spanbroek, maar de weergoden had het goed met VVS’46 voor en hield het helemaal droog voor ons. Op deze avond kwamen 45 meiden af die begonnen met een gezamenlijke warming up. Druk op lees verder voor het hele verhaal.

Lees verder »

maandag 24 augustus 2015

Eerste wint van verzwakt Flamingo'sOns eerste speelde zondag thuis tegen een sterk verzwakt team van de Flamingo's. De uitploeg wist maar 10 man op de been te krijgen en hun trainer moest nog vlaggen ook. Voor verdere verslag van deze wedstrijd klik op Lees verder.

Lees verder »

donderdag 20 augustus 2015

Zaalcommissie officieel van startDe zaalcommissie onder leiding van Ed Dol is gisteren officieel van start gegaan. Voor nadere info druk op Lees verder.

Lees verder »

maandag 17 augustus 2015

Resultaten Schipper Kozijnen JeugdtoernooiAfgelopen weekend streden onze jongste leden weer voor het eerste toernooi na de zomer: het Schipper Kozijnen Jeugdtoernooi. Het was weer genieten om iedereen weer lekker te zien voetballen na de zomerstop. Klik op Lees verder voor de resultaten van alle teams.

zondag 16 augustus 2015

Verlopende spelerspassenHet seizoen komt er al weer aan, en ook dit jaar zijn er nog leden van wie de spelerspas verloopt. Om te kunnen blijven voetballen is het nodig om zo spoedig mogelijk een pasfoto, met op de achterkant jouw naam en geboortedatum, in te leveren bij Monique van de ledenadministratie op de Scholekster 11 in Spanbroek. Klik lees verder voor de actuele lijst met leden voor wie dit geldt.

Lees verder »

zaterdag 15 augustus 2015

VVS'46 opnieuw de beste van OpmeerNadat het eerste van VVS'46 woensdag al goede zaken had gedaan tijdens het Juro Unirek Gemeentetoernooi heeft VVS'46 de titel wederom in handen gekregen nadat we HOSV wisten af te troeven met een 5-0 overwinning (vier keer Mike, eenmaal Michel). Hiermee was de titel al binnen doordat Grasshoppers zaterdag gelijkspeelde tegen AGSV. Toch was de laatste wedstrijd tegen Grasshoppers er zeker niet minder om. Met rust stond het nog 0-0 waarna Elmar Beerepoot in de tweede helft de score opende uit een rebound tegen de lat van Mike Groot en met het hoofd wist te scoren. Grasshoppers kwam echter toch nog terug na een duidelijke overtreding tegen keeper Frank Appel. De 1-1 was tevens de eindstand. Mike Groot werd topscorer van het toernooi met een (record?) aantal van 9 treffers.

woensdag 12 augustus 2015

VVS start Gemeentetoernooi goedVVS 1 is het Gemeentetoernooi goed geopend met een 4-0 zege op AGSV en een 3-1 zege op DWB. De VVS goals kwamen vijfmaal van 'Big' Mike Groot, van Sylvian vd Oetelaar en van Gijs Koelemeijer. Eeuwige concurrent Grasshoppers speelde verrassend 1-1 tegen HOSV en won 3-0 van DWB. Zaterdagavond volgen wedstrijden tegen HOSV en Grasshoppers, met een spetterende feestavond met DJ's na afloop. Kom even kijken in Hoogwoud!

maandag 10 augustus 2015

JuRo Unirek Gemeentetoernooi 2015Op woensdag 12 augustus en zaterdag 15 augustus vindt het JuRo Unirek Gemeentetoernooi Opmeer weer plaats. Gastheer van het toernooi is dit jaar Grasshoppers. Deze twee dagen zullen de eerste teams van de verenigingen AGSV, DWB, Grasshoppers, HOSV en VVS’46 zich laten gelden om de titel “Winnaar gemeentetoernooi 2015” in de wacht te slepen. Voor het eerst dit jaar is ook damesvoetbal vertegenwoordigd op het Gemeentetoernooi.

Lees verder »

zondag 9 augustus 2015

Nieuwe webredacteurNa flink wat jaartjes heeft onze vertrouwde webredacteur Astrid Klaver besloten dat het tijd was om het stokje over te geven. Dit stokje is binnen Zandwerven gebleven, want haar buurman Arjan Blom wilde wel zijn steentje bijdragen aan deze mooie club. En hier ben ik dus! Ik ben Arjan Blom, 22 jaar en woonachtig in het zonnige Zandwerven. Op mijn 6e begon ik samen met mijn tweelingbroer Edwin in de kweekvijver bij VVS en sindsdien ben ik nooit meer weggegaan. Op dit moment ben ik speler van Heren 5 in de altijd lastige 7e klasse reserve. Daarnaast begin ik volgend jaar aan mijn Master Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Als webredacteur zal ik de website en facebookpagina voorzien van nieuws en ander leuks. Daarom roep ik jullie allemaal op mij te mailen op webmaster@vvs46.nl als jullie nieuwtjes, verslagen, foto's, oproepen of anders leuks hebben. Dan kan het zomaar zijn dat je het snel terugziet op de website of facebookpagina. Ik heb er erg veel zin in en met jullie input wordt het vast een mooie tijd! Tenslotte wil ik hierbij Astrid heel erg bedanken voor haar inzet van de afgelopen jaren, ik kom in een gespreid bed terecht. Astrid heel erg bedankt en we hopen je nog vaak te zien bij onze mooie vereniging!

Lees verder »

zaterdag 8 augustus 2015

Nieuwe sessies Voetbalschool Stefan Dol Voetbalschool-Stefan Dol heeft een succesvol eerste jaar achter de rug met ontzettend veel enthousiaste en leergierige talenten! Tijd dus voor nieuwe sessies vanaf 19 augustus en ditmaal vanaf twee verschillende locaties:
- VVS 46 (Spanbroek) elke vrijdag & woensdag om 16:15 uur
- Kwiek 78 (Avenhoorn) elke donderdag om 16:00 uur
Onze voetbalschool is er voor jongens en meisjes van 6 tot en met 12 jaar, die niets liever willen dan de beste worden op het voetbalveld. We bieden een 10-weekse cursus van 75 minuten per les, waarbij plezier voorop staat en er persoonlijke aandacht is voor techniek en het individu. Bij inschrijving via de website ontvang je tevens gratis het nieuwe trainingstenue! 
U betaalt slechts € 95,- euro inclusief kleding & 10 weken training. Voor de vervolgcursus betaalt u € 75,-. Privé training is natuurlijk ook mogelijk en sinds kort bieden wij ook clinics aan voor verschillende organisaties, mail voor meer info. Hopelijk tot snel op het veld!

zaterdag 8 augustus 2015

Herfstfit vanaf 1 septemberVanaf dinsdag 1 september start een nieuwe serie Herfstfit. Bent u ook geinteresseerd? Neem dan contact op met Anja Snel. Voor de zomervakantie werd Lentefit afgesloten met een speciale sportles op het A-veld. Daarna werd gezellig nagezeten op het terras met een drankje en live muziek van Koos Konijn. Klik verder voor enkele foto's.

Lees verder »

woensdag 5 augustus 2015

Winst en verlies voor eersteDe eerste twee oefenwedstrijden van het seizoen zitten er al weer op voor VVS. De mannen zijn nog maar 1,5 week in training. Na de eerste trainingsweek werd er in Oudkarspel gespeeld tegen 4e klasser DTS en werd er 5-0 verloren. De gastheren zijn flink versterkt en speelden erg sterk, naar verluidt. Dinsdagavond werd er thuis met 2-1 gewonnen van de oude bekenden van SEW uit Nibbixwoud. VVS speelde sterk en kwam via twee keer Mike Groot op een 2-0 voorsprong. SEW kwam in de tweede helft meer in de wedstrijd en maakte 2-1, maar verder kwam het niet. Mike was via een afgekeurde goal en bal op de lat nog dichtbij meer treffers. 

vrijdag 31 juli 2015

Oefenwedstrijden VVS 1De selectie is deze week begonnen met trainen en speelt zaterdag al de eerste oefenwedstrijd, uit tegen DTS in Oudkarspel om 19.00. Volgende week dinsdag zou er thuis geoefend worden tegen Schagen 1 maar zij hebben afgezegd omdat ze te weinig spelers op de been kunnen brengen. SEW 1 vervangt hen, aanvang van de wedstrijd is 19.30. De daarna volgende wedstrijden van VVS 1 zijn op het Juro Unirek Gemeente Opmeer Toernooi, op 12 augustus bij Grasshoppers.

dinsdag 21 juli 2015

Indeling zondag teams bekendNieuwe indeling 4e en 5e Klik op verder lezen en op Teamindeling om je eigen teamindeling in de competitie van 2015-2016 te bekijken

Lees verder »

zaterdag 18 juli 2015

Speelschema 1e tot winterstopSpeelschema van 1e staat onder Lees verder. 1e begint op 6 september 2015 thuis tegen de Valken 1

Lees verder »

zaterdag 18 juli 2015

Indeling Jeugd ZatKlIk op Lees verder en daarna op de bijlage Indeling Jeugd Zat om de indelingen van de zaterdag jeugd teams te bekijken.

Lees verder »

woensdag 15 juli 2015

Indeling overige teams ZaalKlik op Lees verder en op de bijlage om de indeling van de overige teams voor de competitie 2015-2016 te bekijken.

woensdag 15 juli 2015

Indeling Heren 1 ZaalHeren 1 onder leiding van Pe Snel zal met de volgende teams de strijd aan binden Klik op Lees verder

Lees verder »

woensdag 15 juli 2015

Indeling Zaal comp Ve1 bekendIndeling van de competitie in de zaal voor VET 1 is bekend Klik op Lees verder

Lees verder »

vrijdag 10 juli 2015

Bekerwedstrijden 1eDe bekerpoule van het 1e is lichtelijk Alkmaars gekleurd. Thuiswedstrijden voor onze hoofdtrainer dus. Alcmaria Vitrix, De Flamingos 64 en WSW uit Wijdenes zullen de strijd aan binden

tegen onze oranjehemden.

vrijdag 10 juli 2015

Nieuw D1 team ZaalCoach Eric vd Werff gaat het komende seizoen het 13e zaalvoetbal team van VVS 46 coachen. Hij gaat dit doen met de volgende spelers:

Jurre vd Werff,Stef Beerepoot,Sem Schagen,Joris Beerepoot Quint Vaalburg, Jonne Smit en Benjamin Moerland. Veel succes mannen en Eric.

donderdag 2 juli 2015

Spelers indeling Zaal 2015-2016Zo goed en zo kwaad hebben we de teams ingedeeld voor het Zaalseizoen 2015-2016. Komend seizoen is er geheel nieuwe zaalcommissie met als nieuw bestuurslid Zaal Ed Dol. Wedstrijd secretariaat zal door Annemarie Vriend-Doodeman worden gedaan.

We gaan ook op woensdagavond thuiswedstrijden spelen. In de bijlage de teamindeling.

woensdag 1 juli 2015

Poule indeling VVS 1De KNVB maakte vandaag haar poule indeling voor de standaardteams bekend. Het was even wennen dat het vierde klasse is, maar het is een aardige regionale poule geworden met veel tegenstanders in de buurt. De derby tegen Victoria O is er een waar we naar uitzien, maar we kunnen ook op de fiets naar bv RKEDO, Sint George en Medemblik. Klik verder voor de gehele poule indeling.

zondag 28 juni 2015

Ron en Nico trainen A1 en B1De Technische commissie is blij om te kunnen melden dat de trainersvacatures voor onze nieuwe A1 en B1 ingevuld zijn. Hoofdtrainer Ron Weinbrecher gaat de A1 op dinsdag en donderdag trainen voorafgaande aan de selectietraining. Nico Tuijp zal op hetzelfde tijdstip de B1 gaan trainen. Dit betekent dat we voor beide teams voor de zondag een Coach en begeleider zoeken. Lees verder voor een toelichting. Beide teams starten de trainingen op dinsdag 11 augustus om 18.30 uur. 

Lees verder »

woensdag 24 juni 2015

Nieuwe websponsors voor VVS'46VVS'46 heeft er weer 3 nieuwe websponsors bij. Koopman autoservice uit Opmeer is gespecialiseerd in verkoop en lease van bedrijfswagens, Nibo handelsonderneming uit Obdam is een bouwmarkt voor particulier en aannemers en bij Vema Autoverhuur uit Opmeer en Alkmaar kunt u tercht voor korte lease of verhuur van bedrijfswagens. Wij heten deze bedrijven van harte welkom op onze website.

dinsdag 23 juni 2015

Webshop weer onlineNadat Masita eind vorig jaar failliet ging brak er voor VVS'46 een periode aan om op zoek te gaan naar een nieuwe kledingleverancier. Wij kunnen u nu melden dat VVS'46 verder gaat met het sportkledingmerk Hummel. Alle teams die aan nieuwe kleding toe zijn zullen dus nu in het oranje-wit van Hummel gaan spelen. Ook de webshop is opnieuw ingericht en is vanaf vandaag weer open. SMP Sportcare die de kleding aan ons zal leveren heeft zeer goede ervaringen met Hummel vanwege kwaliteit en betrouwbaarheid van leveringen. Iets waar we bij Masita niet uit zijn gekomen. We hopen dat jullie dan ook weer de weg naar de webshop weten te vinden. Klik hier voor de webshop.

maandag 22 juni 2015

Voorbereiding selectieDe contouren van de seizoensvoorbereiding van de herenselectie van VVS zijn bekend. Er wordt geoefend tegen DTS 1, er wordt gespeeld op het Gemeente Opmeer Toernooi bij Grasshopppers (waar we onze titel verdedigen) en er zijn bekerwedstrijden. En tussendoor gaan de mannen op een zelf georganiseerd selectieweekend in Bunnik. Dit alles werd bekend gemaakt tijdens de kennismakingsavond met de nieuwe selectie, waarin het doel werd uitgesproken dat zowel het eerste als het tweede voor promotie gaan. Klik verder voor het schema. Maar voor nu wensen we de mannen alvast een goede zomervakantie!

zaterdag 13 juni 2015

Contributie kweekvijverHet seizoen zit er op en alles wordt in stelling gebracht voor het nieuwe seizoen. Ook zullen de contributies gaan veranderen welke we binnenkort bekend zullen maken voor het seizoen 2015-2016. Omdat de contributie voor de allerkleinsten voor het eerst geintroduceerd gaat worden in dit seizoen willen wij dit nu vast aan u doorgeven. De contributie voor de kweekvijver zal € 25,- gaan bedragen. Het is belangrijk dat de kinderen zich dus officieel bij VVS'46 aanmelden.

woensdag 10 juni 2015

VVS 4 gaat door!Het vierde is er ook volgend seizoen! Door spelerswerving van de spelers zelf en de Technische commissie zijn er 14 spelers, genoeg om het seizoen mee te beginnen. Er wordt nog verder geworven. Ze worden het nieuwe vijfde aangezien het oude vijfde gepromoveerd is en hoger gaat spelen. Top dat jullie blijven mannen!

zondag 31 mei 2015

VVS weer vierdeklasserHet is niet gelukt; VVS 1 is na een 1-1 gelijkspel uit tegen HSV Sport gedegradeerd uit de derde klasse. In een wedstrijd met een thriller van een tweede helft wist VVS de vele kansen niet te promoveren tot doelpunt. VVS was snel op voorsprong gekomen door Michel Oud, en stond na een kwartier alweer op 1-1 na een eigen doelpunt. De vereiste winst werd echter niet geboekt. Lees verder voor het verslag van deze wedstrijd. 

Lees verder »

vrijdag 29 mei 2015

Nieuwe aanwas selectieHet eerste speelt nog nacompetitie, maar de TC kan melden dat de mannenselectie van volgend seizoen ook al vorm krijgt. Vanuit de jeugd komen Mike Schuit, Koen Smal en Thijs Leek door. Nick Horvers en Stef Koopman zijn oud selectiespelers die weer terugkeren vanuit het vijfde respectievelijk het vierde; Peter Schuit gaat keepen in de selectie. Van buitenaf komen twee versterkingen: Nick Hiemstra is een spits van DESS en voorheen SEW 1, die dit jaar veelvuldig wist te scoren voor de Sijbekarspelers. Sander Bakker is een 25 jarige verdediger uit Alkmaar die twee seizoen voor Zuidermeer speelde en daarvoor (onder Ron Weinbrecher) bij Alkmaarsche Boys en de selectie van AFC'34. Vertrekkers zijn Niels Vriend (6e), Peter Huibers (zaal), Barry Bes (reservelid) en Michael Kieftenburg (gestopt door fysieke problemen).

woensdag 13 mei 2015

Steun het BielzenplanHet Bielzenplan van VVS'46 steunt ieder jaar weer onze jeugd door het sponsoren van evenementen zoals het jeugdweekend en het guppietoernooi, maar ook door het aanschaffen van o.a. trainingsmaterialen voor de jeugd. Dit is alleen mogelijk door de sponsoring van een groep particuliere sponsoren (ouders) die ieder jaar het Bielzenplan steunen door 50 euro te doneren. In ruil hiervoor ontvangen zij ieder jaar een gezellige avond waarbij een gastspreker vertelt over zijn of haar ervaringen in de sport. Afgelopen maand hadden wij de eer om Roelof Luinge te mogen ontvangen. Hij wist de groep genodigde mee te nemen in zijn verhaal over het scheidsrechtersvak en hoe Roelof hier op zijn eigen wijze een draai aan wist te geven binnen de regels van de KNVB. Wil jij volgend jaar toch ook eens zo'n avond meemaken, steun dan het Bielzenplan en help ons onze doelstellingen voor de jeugd te realiseren.

zaterdag 18 april 2015

In memoriam Tini GrootNa een kort ziekbed is afgelopen maandag onze zeer gewaardeerde vrijwilligster Tini Groot overleden. Tini was jarenlang de stuwende kracht van onze sportkantine. Altijd konden wij een beroep op haar doen. We zullen haar missen; in al haar eenvoud was zij Groot. Lees verder voor een In memoriam. Dit weekend zullen wij op gepaste wijze afscheid van haar nemen. Als u een bericht wilt achterlaten voor haar kan dat via het gastenboek van deze website. Wij zullen de ontvangen berichten bundelen en aanbieden aan het gezin. Bestuur VVS'46.

donderdag 29 januari 2015

Contributieverhoging 2015-2016In aansluiting op hetgeen wij als bestuur in de algemene ledenvergadering van 19 november 2014, hebben gemeld, en door onze voorzitter Rein de Wit tijdens de nieuwjaarsreceptie nogmaal genoemd, zijn er voor VVS' 46 op het financiële vlak de nodige uitdagingen te overwinnen. Alleen contributie verhogen is niet genoeg en vinden wij niet voldoende. Druk op lees verder om te zien hoe wij denken dit te gaan realiseren.

Lees verder »

woensdag 21 december 2011

Oud nieuws naar archiefOp de homepage van onze website staan de laatste nieuwtjes. Om het geheel overzichtelijk te houden worden de wat oudere nieuwsberichten vanaf nu niet meer verwijderd maar verplaatst naar het nieuwsarchief, wat in het menu staat onder de knop 'nieuws'. Daar kunt u de oudere berichten dus voorlopig nog terugvinden. 

 

Websponsors VVS'46

Autoservice Cok
GSE Automatisering
Huijberts Gevelbouw
Mooibijhaar
VCO
Handelsonderneming Beerepoot
Reisbureau Opmeer
Autobedrijf Gerard Mooij
Blokdijk automobielen
zorgcafe Koetje
Fiets.com Wormerveer
Dexter interieurbouw
Bouwbedrijf Frans Dekker
MKB Administraties
Berend botje
Trainen Met Aaron
De Gemeenschapsveiling
Enorm Groot
Filmmacht
Hooijberg
Nibo Handelsonderneming
Bloembinderij De Kaag
Vema Autoverhuur
Kuiper Sportprijzen
FBCS
Koopman Autoservice
De verhuisspecialist
Woonstudio Boon
Taams Makelaardij Hoogwoud
Houters Hout
Smallsteps
't Wuiver Uw Slager