donderdag 17 augustus 2017
U bevindt zich hier:
Deel dit artikel op:
    » Home    »     » Nieuws van de J.T.C.

Nieuws van de J.T.C.

Van de Jeugd Technische Commissie

 

Teamindelingen

De JTC heeft, zoals elk jaar, wederom haar best gedaan om voor ieder een zo goed mogelijke teamindeling te maken. Wij vragen begrip voor de keuzes die gemaakt zijn.

 

Bij het maken van de teamindeling wordt in eerste instantie uitgegaan van de leeftijdscategorieën. Daarnaast willen we elke jeugdspeler zoveel mogelijk op zijn/haar eigen niveau laten voetballen.

Daardoor worden zij geprikkeld om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan, en dat is nodig om in het juiste tempo te groeien. En dat verhoogd het plezier in voetballen want als iemand met plezier voetbalt zal hij dus vaker willen voetballen en juist het veel doen maakt iemand beter.


Wij vragen uw begrip en vertrouwen, dat we het naar eer en geweten goed invullen. Bij twijfel, laat het kind eerst een tijdje meedraaien, u zult zien dat hij / zij het snel naar zijn / haar zin heeft. Een kind past zich heel gemakkelijk aan. En lukt het helemaal niet, dan onderkennen de begeleider / coach / trainer dit snel en kunnen er passende maatregelen worden genomen.

 

Trainers
Er zijn nog een aantal vacatures in te vullen bij de teams, vind u het ook leuk om een avond training te geven kan dit aangegeven worden bij de leeftijdscoördinator (zie jeugdzaken, dubbel erop klikken op i-pad en mobiel voor de telefoonnummers.)

Coaches
Ook zijn er nog vacatures bij de coaching/begeleiding van enkele teams. We hopen dat deze z.s.m. worden opgevuld. Heeft u interesse, dan graag even contact opnemen met de leeftijdcoördinator.(zie jeugdzaken, dubbel erop klikken op i-pad en mobiel)

Gewijzigde spelvormen

 

De jongens en meisjes O8 en O9 spelen komend jaar op een kwart veld met de spelvorm 6 x 6, in een volgend artikel volgt de uitleg over de spelvorm. In seizoen 2018-2019 zullen ook de spelvormen voor de jongens en meisjes 10 en 11 wijzigen.

 

JO17 en JO19

 

De groepen Jo17 en Jo19 beginnen komend seizoen begin augustus met de trainingen, naar aanleiding van de trainingen wordt door de trainer bepaald wie er in welk team komt. Nico Appelman en Rene Kool zullen doorgeven wanneer de trainingen starten.

Gekoppelde documenten openen of opslaan:
Teamindeling 2017-2018.pdfTeamindeling 2017-2018.pdfwo 21 jun 2017
 


Download Adobe ReaderOm PDF bestanden te kunnen openen heeft u Adobe Reader nodig, indien deze niet aanwezig is op de computer kunt u deze hier downloaden.

 

Websponsors VVS'46

Autobedrijf Gerard Mooij
Enorm Groot
Kuiper Sportprijzen
Nibo Handelsonderneming
zorgcafe Koetje
FBCS
Reisbureau Opmeer
Autoservice Cok
Dexter interieurbouw
Bloembinderij De Kaag
't Wuiver Uw Slager
Handelsonderneming Beerepoot
Vema Autoverhuur
MKB Administraties
Filmmacht
Blokdijk automobielen
Hooijberg
Mooibijhaar
Trainen Met Aaron
Taams Makelaardij Hoogwoud
Houters Hout
GSE Automatisering
Huijberts Gevelbouw
VCO
Koopman Autoservice
Smallsteps
De verhuisspecialist
Woonstudio Boon
Bouwbedrijf Frans Dekker
Berend botje
De Gemeenschapsveiling
Fiets.com Wormerveer