zaterdag 19 augustus 2017
U bevindt zich hier:
Deel dit artikel op:
    » Home    » Lidmaatschap

Lidmaatschap

Aanmelden

U kunt via deze pagina inschrijfformulieren vinden; kijk welke voor u van toepassing is. Als bijlage treft u ook de hoogte van onze contributie aan voor het huidige seizoen. De inschrijfformulieren vindt u hieronder.

  • Voor senioren en zaalvoetbal klik hier.
  • Voor jeugdleden klik hier.

Bij het aanmelden van nieuwe leden, die nog niet eerder gevoetbald hebben, dient een spelerspas bij de KNVB te worden aangevraagd. Dit doet onze ledenadministratie, maar dit zal naar schatting ongeveer twee weken duren voordat deze er is. Graag uw begrip daarvoor.


Afmelden 

Alleen via een mail aan de ledenadministratie kunt u zich (graag met opgave van redenen) afmelden als lid (klik hier voor afmelden). Afmelden bij een trainer, coach of begeleider is niet toereikend en wordt helaas niet in behandeling genomen. In verband met de teamindelingen verzoeken we iedereen om zich voor 1 mei af te melden. Dit omdat de teams voor 1 juni aan de KNVB bekend gemaakt moeten worden. Indien dit na 31 mei gebeurt of als er helemaal geen afmelding door de ledenadministratie wordt ontvangen, worden er kosten ad € 45,-- in rekening gebracht (tot het moment dat de contributie voor het nieuwe seizoen afgeschreven is. Dit zal aan het begin van het nieuwe seizoen gebeuren).


Overschrijven

Bij het overschrijven van een andere vereniging naar VVS'46 of andersom dient er niet alleen een inschrijfformulier te worden ingevuld. Ook dient de spelerspas te worden opgevraagd bij de ledenadministratie van de oude club. Dit is de verantwoordelijkheid van de betreffende speler.

 

Wijzigingen gegevens

Indien er gegevens zoals adres, bankrekening, telefoonnummer of emailadressen veranderen, wilt u dit dan doorgeven aan onze ledenadministratie. Stuur een email naar ledenadmin@vvs46.nl.


Regeling vrijstellingen vrijwilligers

Met ingang van het seizoen 2012/ 2013 is er een regeling voor vrijstellingen van personen, die structureel vrijwilligerswerk verrichten binnen onze club. Lees de bijlage voor meer informatie en / of vraag de vrijstellingen aan via het speciale formulier, dat u kunt vinden onder het kopje 'aanvraag vrijstellingen' onder de button lidmaatschap. Let op; leden die aanspraak doen op deze regeling dienen dat jaarlijks opnieuw aan te vragen.
 

Jeugdsportfonds West-Friesland: contributie, sportkleding en/of attributen

Het Jeugdsportfonds West-Friesland wil dat ieder kind van 4 tot en met 18 jaar de sport van zijn keuze doet. Financiële problemen mogen geen obstakel zijn om niet te kunnen sporten. Omdat een vertrouwenspersoon, zoals een leerkracht, huisarts of sportleraar, de aanvraag doet, hoeft niemand uit de omgeving te weten dat de contributie en/of kleding door het Jeugdsportfonds is betaald. Het Jeugdsportfonds maakt het geld direct over naar de club of de sportzaak. De bijdrage van het Jeugdsportfonds bedraagt maximaal € 225,- per jaar. Voor kinderen met een beperking is dit bedrag € 500,- per jaar.

Informatie & aanvragen

Voor meer informatie kunt u kijken op www.jeugdsportfonds.nl. Aanvragen kunnen alleen online via het aanvraag registratiesysteem van het Jeugdsportfonds. Alleen de vertrouwenspersoon kan een aanvraag indienen.

Gekoppelde documenten openen of opslaan:
Contributie seizoen 2016-2017Contributie seizoen 2016-2017za 18 jun 2016
Regeling vrijstellingen vrijwilligers sept. 2012Regeling vrijstellingen vrijwilligers sept. 2012za 9 nov 2013
 


Download Adobe ReaderOm PDF bestanden te kunnen openen heeft u Adobe Reader nodig, indien deze niet aanwezig is op de computer kunt u deze hier downloaden.

 

Websponsors VVS'46

Autobedrijf Gerard Mooij
Taams Makelaardij Hoogwoud
Vema Autoverhuur
Kuiper Sportprijzen
Berend botje
Bouwbedrijf Frans Dekker
Fiets.com Wormerveer
Dexter interieurbouw
VCO
Mooibijhaar
De Gemeenschapsveiling
Filmmacht
Blokdijk automobielen
Handelsonderneming Beerepoot
't Wuiver Uw Slager
Trainen Met Aaron
Woonstudio Boon
Smallsteps
Bloembinderij De Kaag
De verhuisspecialist
Houters Hout
Hooijberg
MKB Administraties
Nibo Handelsonderneming
zorgcafe Koetje
Reisbureau Opmeer
Koopman Autoservice
Autoservice Cok
Enorm Groot
FBCS
Huijberts Gevelbouw
GSE Automatisering