donderdag 29 juni 2017
U bevindt zich hier:
Deel dit artikel op:
    » Home    »     » Het zal toch niet waar zijn...!

Het zal toch niet waar zijn...!

Met de laatste nieuwjaarsbijeenkomst heeft onze VVS-voorzittende vrijwilliger Rein de Wit bekend gemaakt eind dit jaar 2017 de hamer neer te leggen. Dus… er moet een nieuwe vrijwilliger gevonden worden die de, weliswaar veel eisende, maar ook ó zó interessante rol op zich wil nemen. Nu heeft VVS’46 veel leden en vrijwilligers die van alles voor de club doen. En ook wel de vz-hamer zouden kunnen hanteren. Tot nu toe is er nog geen naam bekend….
Toen ik hoorde dat Rein bij HOSV zou spreken over “….VRIJWILLIGER en het mooie ervan…..” dacht ik, als echte nep-nieuws-reporter : “ik heb Breaking News als er bij die-daar aan de waterkant-van-De-Lindegracht” een vz-vrijwilliger voor VVS’46 moet worden gezocht. Verdekt opgesteld in een hoek van het HOSV-home zag ik Rein optreden. En ik kon zo een enthousiaste spreker over het vrijwilligers-schap op de gevoelige plaats vastleggen.

We weten dat Rein velen enthousiast kan maken om zich als vrijwilliger in te zetten. Dat doet hij door het te laten zien, erover te spreken en het uit te stralen. Dat lukte ook die avond weer. Maar het ging er over heel wat anders dan over VVS’46 en de voorzitter.
Ik had pech: geen brandend nieuwsfeit. Eigenlijk is het wel goed ook. Want zo is er nog steeds een vacature-plaats voor een VVS-er in die functie.

 

Websponsors VVS'46

Nibo Handelsonderneming
Taams Makelaardij Hoogwoud
Bouwbedrijf Frans Dekker
Bloembinderij De Kaag
Handelsonderneming Beerepoot
MKB Administraties
VCO
Smallsteps
FBCS
Vema Autoverhuur
Huijberts Gevelbouw
Autobedrijf Gerard Mooij
Filmmacht
Dexter interieurbouw
Berend botje
Reisbureau Opmeer
't Wuiver Uw Slager
Fiets.com Wormerveer
Houters Hout
Enorm Groot
Hooijberg
Kuiper Sportprijzen
GSE Automatisering
Autoservice Cok
zorgcafe Koetje
Trainen Met Aaron
Mooibijhaar
Woonstudio Boon
Blokdijk automobielen
De Gemeenschapsveiling
Koopman Autoservice
De verhuisspecialist