zaterdag 19 augustus 2017
U bevindt zich hier:
Deel dit artikel op:
    » Home    » Evenementen    » Jeugdweekend 2017

Jeugdweekend 2017

 

 

Als afsluiter van het voetbalseizoen vindt er voor de E- en F-pupillen, Minipupillen en de Kweekvijver weer het jaarlijkse Jeugdweekend plaats en wel op vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei 2017. De E en F-pupillen mogen op de vrijdagavond al komen en mogen blijven slapen in de Oranjehal. De Kweekvijver en Minipupillen sluiten zaterdagochtend aan. Op beide dagen worden er verschillende spelletjes georganiseerd en zal er voor voldoende eten en drinken worden gezorgd. Het Jeugdweekend zal op zaterdagmiddag rond half 1 weer afgelopen zijn. Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan voor 30 april op door een mail te sturen naarjeugdweekend@vvs46.nl. Vermeld daarin je naam, adres, team, telefoonnummer van je ouders, of je blijft slapen en eventuele bijzonderheden of allergieën.

Alle E- en F-pupillen die zich hebben ingeschreven, kunnen zich op de vrijdagavond vanaf 19.00 uur bij de kantine melden. Na een leuk avondprogramma, kunnen zij blijven slapen in de Oranjehal. De kinderen die liever thuis slapen kunnen ’s avonds om half 11 weer opgehaald worden in de kantine. Zij worden ’s ochtends om 8 uur weer verwacht voor het ontbijt. Na diverse leuke spelletjes en activiteiten zal het Jeugdweekend op zaterdagmiddag rond half 1 weer afgelopen zijn.


De jongens en meisjes van de minipupillen en de kweekvijver vinden wij nog iets te jong om te blijven slapen, maar zij mogen wel op de zaterdag gezellig meedoen. Zij worden op zaterdagochtend om 8.00 uur in de kantine verwacht voor het ontbijt. Zaterdagmiddag rond half 1 kunnen zij samen met de andere kinderen weer opgehaald worden.


Als afsluiting zal er zaterdagmiddag om 12 uur nog een leuk voetbalwedstrijdje gehouden worden met z'n allen. Voor iedereen die het leuk vindt, kom gezellig kijken!

 

Tijdens het Jeugdweekend wordt er voor voldoende eten en drinken gezorgd. Het verzoek is dan ook om de kinderen niet te veel extra’s mee te geven en met name de energiedrankjes thuis te laten. Verder is het weekend geheel kosteloos.

Meenemen:

Sportkleding
Voetbalschoenen
Binnenschoenen
Extra set kleding
Zwemkleding (bij mooi weer)
Handdoek
Slaapspullen (matje/slaapzak/kussen etc.)
toiletspullen

zonnebrand (bij mooi weer))

 

Jeugdweekend wordt georganiseerd door Elmar Beerepoot, Frank Appel, Iris Koopman, Michelle Schuit, Mike Groot en Tessa Schuit. De organisatie is tijdens het Jeugdweekend dag en nacht bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 06-42255644 en 0226-352400.

 

 

 

 

Voor vragen kunt u contact opnemen via één van de bovenstaande telefoonnummers of door een mail te sturen naar:jeugdweekend@vvs46.nl  

 

 

Websponsors VVS'46

Autoservice Cok
Blokdijk automobielen
zorgcafe Koetje
Woonstudio Boon
Trainen Met Aaron
Handelsonderneming Beerepoot
Smallsteps
Filmmacht
Huijberts Gevelbouw
Vema Autoverhuur
Dexter interieurbouw
Houters Hout
Enorm Groot
Taams Makelaardij Hoogwoud
De Gemeenschapsveiling
GSE Automatisering
De verhuisspecialist
Berend botje
Bloembinderij De Kaag
Hooijberg
MKB Administraties
Koopman Autoservice
FBCS
Nibo Handelsonderneming
Mooibijhaar
't Wuiver Uw Slager
Reisbureau Opmeer
Autobedrijf Gerard Mooij
Bouwbedrijf Frans Dekker
VCO
Kuiper Sportprijzen
Fiets.com Wormerveer